Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

5 lieliskas dāvanu idejas pirmsskolas vecuma bērniem

Aizraujošais svētku laiks strauji tuvojas un kopā ar priekpilnām emocijām nereti nes arī stresu,un pacietības izsīkumu. Bērni bez šaubām ir vieni no izvēlīgākajiem pārsteigumu kārotājiem, kuru vēlmes un iegribas visbiežāk nav līdz galam skaidras, tāpēc īstās dāvanas izvēle tiek ievērojami apgrūtināta. Šoreiz apskatīsim 5 lieliskas dāvanu idejas tieši pirmsskolas vecuma bērniem, kas būs īpaši saistošas un nodrošinās garas, un bezgala interesantas rotaļas.

Lego City kluču komplekti

Lielākā daļa vecāku pavisam noteikti ir pazīstami ar intelektuālajiem Lego klucīšiem, kas ir īpaši saistoši tieši bērniem, kas sasnieguši pirmsskolas vecumu (5 līdz 6 gadi). Lego kluči iedalās vairākās tematiskās sērijās, un viena no tām ir aizraujošā Lego City sērija.

Lego city  ir klucīšu komplekti, kas fokusējas uz neaizmirstamiem piedzīvojumiem tieši urbānajā pilsētas vidē – ugunsdzēsēju brigādes, pasažieru vilcieni, policijas pakaļdzīšanās, būvniecības laukums – tie ir tikai daži no Lego City rotaļu komplektu galvenajiem elementiem.

Šie konstruējamie komplekti ļaus mazajiem darboņiem iejusties dažnedažādu Lego tēlu lomās, kā arī veicinās bērnu izpratni par atšķirīgu profesiju, piemēram, ugunsdzēsēju vai policistu spraigo ikdienu. Lieliska izvēle pat viszinātkārāko prātu apmierināšanai!

Interaktīvie roboti

Mūsdienu modernajā pasaulē, protams, neiztikt arī bez kā interaktīva. Bērniem, kas izrāda pastiprinātu interesi par tehniska rakstura procesiem, noteikti iepatiksies, kāds no interaktīvajiem robotiem. Šīs rotaļlietas visbiežāk ir vadāmas ar atsevišķas vadības pults palīdzību un spēj izpildīt pat līdz 50 dažādām darbībām.

Interaktīvie roboti ir lielisks veids kā raisināt bērna loģisko domāšanu, liekot bērnam mēģināt saprast, kā tad īsti strādā šie procesi, kas liek robotam kustēties un izrādīt cilvēkiem raksturīgas emocijas. Ticiet vai nē, bet šīs, domāšanas procesus veicinošās rotaļlietas, pavisam noteikti spēs ieinteresēt ne tikai zēnus, bet arī meitenes.                                       

Galda kērlinga komplekts

Sportiskiem ķipariem musdienīgā rotaļlietu klāsta pārzinātāji iesaka iegādāties kustību un sacensības garu veicinošas galda spēles. Viena no šādām spēlēm ir aizraujošais galda kērlinga komplekts. Šis komplekts ietver visu izcilai un maksimāli atraktīvai spēlei nepieciešamo tajā skaitā divus plastmasas laukakmeņus, divus statiņus, kā arī spēlei nepieciešamās starpsienas.

Galda kērlings palīdzēs attīstīt mazo spēlmaņu roku kustības, veicināt bērnu reakcijas ātrumu, kā arī trenēt bērnu prātus uz panākumiem rezultētu attieksmi. Šī spēle perfekti iederēsies ģimenes spēļu vakaros un izraisīs daudz patīkamu emociju gan bērnu, gan vecāku, gan vecvecāku starpā. Ideāls variants uzjautrinošām izklaidēm ģimenes lokā!

Galda spēle ‘’Stacrobats’’

Turpinot par atraktīvām galda spēlēm, noteikti jāpiemin arī viens no jaunākajiem izgudrojumiem galda spēļu pasaulē, proti, spēle ‘’Stacrobats’’. ‘’Stacrobats’’ ir kosmosa detaļu spēle, kas, savienojot krāsainas citplanētiešu figūriņas, izveido krāšņu kosmosa torni. Spēlētāju uzdevums ir izveidot pēc iespējas iespaidīgāku torni, neļaujot kādai no spēles detaļām pieskarties zemei.

Kādēļ ir vērts izvēlēties tieši krāšņo ‘’Stacrobats’’ galda spēli? Šī spēle veicinās bērnu roku veiklību un precizitāti, kā arī attīstīs ķiparu koncentrēšanās spējas. Kosmoss un ap to saistītās lietas ir īpaši tuvs temats pirmsskolas vecuma bērniem, tāpēc, izvēloties kosmisko ‘’Stacrobats’’ spēli, Jūs nudien nenošausiet greizi!

Rāciju komplekti

Izklaidējošām rotaļām ģimenes vai vienaudžu starpā noteikti noderēs arī tā saucamie spiegu rāciju komplekti. 5 līdz 6 gadus veci ķipari mīl paslēpes un dažnedažādas spiegu izdarības, tāpēc šie rāciju komplekti pavisam noteikti izrādīsies itin lietderīgi.

Kā viena no lielākajām rāciju komplekta priekšrocībām noteikti jāmin rāciju spēja jebkuru spēli padarīt daudz aizraujošāku. Tās var pielietot gan, spēlējot ķerenes, gan veicot slepenas vecāku izspiegošanas misijas. Pielietošanas dažādība ir pilnībā atkarīga no Jūsu bērna iztēles plašumiem.

Rāciju komplekti ne tikai attīstīs bērna fantāziju, bet arī veicinās mazā darboņa komunikācijas prasmes. Daži no bērnu rāciju komplektiem ir spējīgi uztvert savienojumu pat vairāk nekā 150 metru rādiusā, lai pēc iespējas mazāk ierobežotu bērnu pārvietošanās laukumu spēles gaitā.

Visas augstāk minētās rotaļlietas un galda spēles ir iespējams ērti un vienkārši iegādāties vienā no Latvijā populārākajiem interneta veikaliem – 220.lv. Konkrētā veikala piedāvājums ir ievērojami plašs un ietver neskaitāmus variantus, kas noteikti spēs veicināt jebkura vecuma bērna radošo lidojumu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kapu pieminekļi mirušo piemiņai un godināšanai

Cilvēks dzīvo tik ilgi, cik ilgi saglabājam viņu savās atmiņās. Rūpējoties par aizgājēja piemiņu, kapavietā vēlams uzstādīt kapu apmali vai kapu pieminekli. Tas ļaus nekļūdīgi atrast mirušā kapu n...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti