Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

6 dažādi veidi, kā bildināt sievieti

Ir pienācis tas īstais brīdis, un jūs to zināt. Jūsu attiecību fāzē ir iestājusies harmonija, miers, mājīgums, tāpēc nākamais loģiskais solis ir bildinājums. Pirms nonākat līdz šim maģiskajam brīdim, jāizvēlas bildināšanas gredzens, īstā vieta un mirklis, kad uzdot lielo jautājumu.

Saderināšanās gredzeni spēlē lielu lomu sievietes bildināšanā, un vēl jo vairāk - saderināšanās gredzeni ar dimantiem viennozīmīgi garantēs veiksmīgu bildinājuma iznākumu. Tomēr ne mazāk svarīga ir arī vietas izvēle un veids, kā un kādā gaisotnē bildināt sievieti.

Viņa atcerēsies to uz visu mūžu, un jums ir tikai viena iespēja, lai jūsu iecerētais plāns izdotos kā pārsteigums. Ja esat noskatījis, kur pirkt saderināšanās gredzenu, tad iedvesmojieties no šīm 6 idejām jūsu sirdsdāmas bildināšanai!

Laivojot

Vasara visādā ziņā atvieglo mums dzīvi, jo vasarā ir tik daudz dažādu vietu, kur viegli atpūsties pie dabas un izmantot dabas dotās veltes. Iznomājiet laivu un dodieties nesteidzīgā braucienā pa gludo ezera virsmu, īstajā vietā un brīdī pasniedzot viņai gredzenu. Ideāli, ja jūsu plānā ir sagaidīt saulrietu vai saullēktu, ielikt gredzenu ūdensrozē (prātīgi!) vai izpildīt viltīgu gredzena noķeršanu ar makšķeri. Lieciet lietā savu fantāziju - varat izvēlēties arī citu ūdens piedzīvojumu, piemēram, laivošanu pa upi, supošanu vai arī niršanu zem ūdens.

Dziedot

Jums noteikti atradīsies dziedoši draugi! Uzaiciniet mīļoto pastaigāties pa parku un saorganizējiet, lai izvēlētā vietā jūsu norunātais duets vai kvartets uzsāk izpildīt norunāto dziesmu. Jūs varat dziesmā iekļaut arī mīļotās un jūsu vārdu. Tas būs īstais brīdis, lai viņu bildinātu! Vēl viens variants, ja jums nav dziedošu draugu - nolīgstat vijolnieku vai saksofonistu tikai šim skaistajam mirklim, lai tas izpilda viņas mīļāko dziesmu uz sava mūzikas instrumenta. Citai idejai - ja pastaigājaties pa Vecrīgu, varat norunāt ar kādu ielas muzikantu, lai tas atskaņo vēlamo skaņdarbu, gan jūs iesiet garām.

Pastaigājoties gar jūru

Reti kurš vasarā nedodas pie jūras, tāpēc aicinājums pastaigāties gar jūru nešķitīs aizdomīgs. Lai arī ļoti klišejiska, tomēr šī bildināšanas vieta pati par sevi ir tik romantiska, ka jums nevajadzēs domāt par fonu un noskaņu. Gredzenu var paslēpt iepriekš sagādātā gliemežvākā vai vienkārši un sirsnīgi izvēlēties mirkli, kas jums šķiet vispiemērotākais, pastaigājoties gar jūru - un pasniegt mīļotajai gredzenu. Eleganti saderināšanās gredzeni ar jūraskrāsas akmeņiem perfekti piestāvēs šim notikumam.

Nosūtot vēstuli

Nestandarta veids, kā bildināt sievieti, ir nosūtīt viņai ar roku rakstītu vēstuli. Tikai jūs abi zināsiet, kā attīstīsies tālākie notikumi, kad mīļotā saņems jūsu vēstuli. Vēl intriģējošāks būs mirklis, kad viņai būs jāuzraksta atbilde un jānosūta vai jānodod jums to tieši tādā pašā veidā - ar roku rakstītā vēstulē. Vienkāršāk, protams, ir apmainīties ar mazām, rotaļīgām zīmītēm, kuras saglabāt pēc tam kā dārgu piemiņu.

Spēlējot spēli

Jebkurš pārsteigums vislabāk izdodas, ja pārsteiguma brīdis cilvēku pārsteidz kādas ikdienišķas darbības vidū - piemēram, spēlē. Tā var būt gan jūsu iemīļotā datorspēle, gan kāršu spēle ar vienu īpašo kārti, uz kuras uzrakstīts bildinājuma teksts. Arī zināmajā bezmaksas platformā Kahoot varat izveidot viktorīnu, kur viens no jautājumiem būs - vai tu mani precēsi? Spēles formāts var būt arī sportisks - uzaiciniet viņu uz mīļākās komandas spēli, sarunājot, lai uz spēļu tablo parādās pasūtītais bildinājuma teksts vai attēls. Visas tribīnes aplaudēs stāvot!

Ejot pa ielu publiskā vietā

Domājot par bildinājumu, daudzi iedomājas par vakariņām restorānā, izjādi uz zirga vai kino apmeklējumu, kura laikā var lūgt mīļotajai sirdi un roku (arī tas ir iespējams!), tomēr pavisam negaidīts būs bildinājums pa ceļam uz mājām vai uz darbu. Pasūtiet vides reklāmu pie viņas darba vietas un izveidojiet uzdruku lieliem burtiem “Mīļā, preci mani!”. Vai arī uzrakstiet uz asfalta bildinājuma tekstu pirms ejat gar šo vietu, lai jūsu topošā sieva pati izlasītu uzrakstu.

Esiet radoši un spontāni, jo tas veidos neaprakstāmas emocijas un jaukas atmiņas jums abiem. Parūpējieties, lai kāds paziņa vai draugs nofilmē notiekošo no malas, tā jūs varēsiet gadu gaitā vēlreiz un vēlreiz atgriezties šajā īpašajā dienā.

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti