Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

6 pārsteidzoši padomi, kā izvēlēties rotaslietas ikdienai

Izvēlēties rotaslietas ikdienai var būt grūti. Dažkārt tā vien gribas šādas lietas saņemt dāvanā - un ne tādēļ, ka tās ir dārgas, bet gan tādēļ, ka piedāvājums ir tik daudzveidīgs, ka grūti pašam izlemt, kas tad piestāvētu ikdienas tēlam. Izvērtējot savu stilu, izvēlēties pieskaņotas rotaslietas būs vienkāršāk. Turpinājumā 6 padomi, kas varētu palīdzēt.

Novērtējiet savu stilu

Pirmā lieta, kas Jums jāņem vērā, ir Jūsu garderobes saturs, kā arī juvelierizstrādājumi, ko vēlaties nēsāt. Tāpat noteikti jānovērtē arī dzīvesveids. Lūk dažas idejas iedvesmai.

Sentimentālie apsvērumi

Vai Jums ir rotaslietas, ko nēsājat visu laiku un nemaz tās nenoņemiet? Tas nozīmē, ka Jūs esat emocionāli saistīts ar vienu konkrētu juvelierizstrādājumu un var būt sarežģīti nomainīt to pret kādu citu. Šajā gadījumā labs risinājums ir piemeklēt tādas rotaslietas, ko var saskaņot ar Jūsu iecienīto juvelierizstrādājumu. Piemēram, ja Jums ir mīļa ķēdīte ar koloniņu, varat tai pievienot vēl kādu pieskaņotu ķēdīti. Varat arī spēlēties ar ķēdīšu garumiem, lai iegūtu interesantāku un harmoniskāku koptēlu.

Elegantais stils

Ja Jūs ikdienā ģērbjaties klasiski un eleganti, tādām jābūt arī Jūsu rotaslietām - piemēram, elegantas aproces un lakoniski auskari būs tieši laikā. Labs tēla papildinājums šajā gadījumā varētu būt arī zelta gredzens. Šobrīd zelta gredzeni sievietēm pieejami plašā izvēlē, lai katra dāma varētu izvēlēties savām prasībām atbilstošāko risinājumu.

Ikdienišķs stils

Ja labprāt izvēlaties ikdienišķu stilu mierīgos krāsu toņos, varat to papildināt ar drosmīgākām rotaslietām, spēlējoties ar krāsām un faktūrām. Parūpējieties, lai Jūsu rotaslietu lādītē ir dažādas rotaslietas, ko varat pieskaņot dažādam ikdienas apģērbam.

Novērtējiet komfortu

Izvēloties rotaslietas ikdienai, svarīgi pārliecināties, ka tās būs pietiekami ērtas. Būtiski, lai tās nebūtu pārāk smagas un netraucētu ikdienas gaitās. Pretējā gadījumā Jūs rotaslietu tik un tā neizmantosiet - lai cik skaista tā būtu.

Ņemiet vērā budžetu

Apsveriet, cik daudz vēlaties tērēt rotaslietu iegādei. Tad izvēlieties veikalus, kas atbilst Jums aktuālajai cenu kategorijai. Plašā izvēlē pieejamas rotaslietas internetā, kas ir laba iespēja ne vien ērti salīdzināt piedāvājumu, bet arī atrast labākos cenu piedāvājumus.

Ja rotaslietām atvēlētais budžets ir pietiekami liels, varat ieguldīt zelta juvelierizstrādājumos, kas būs lielisks ilgtermiņa ieguldījums, turklāt nekad neizies no modes. Ja budžets ir mazāks, uztraukumam nav pamata - savu rotaslietu kolekciju varat veidot pamazām, regulāri tai pievienojot dažus izstrādājumus, kas piestāv Jūsu ikdienas stilam.

Cik rotaslietu ir pietiekami?

Maksimālais rotaslietu skaits nav noteikts - jo vairāk dažādu rotaslietu ir, jo labāk. Protams, ar nosacījumu, ka tās visas arī labprāt nēsājat. Rotaslietas ir lielisks veids, kā papildināt un izcelt savu tēlu - dariet to ar prieku!

Domājiet par rotaslietu saskaņošanu

Galvenās rotaslietu kategorijas ir gredzeni, auskari, rokassprādzes, kaklarotas. Domājot par Jums aktuālajām rotaslietu kategorijām, varat iegādāties uzreiz gatavus rotaslietu komplektus, piemēram, saskaņotu kaklarotu un auskarus. Tomēr tas ne vienmēr ir nepieciešams - īpaši, ja protat veiksmīgi saskaņot dažādus stilus un materiālus.

Princips ir vienkāršs - piemēram, ja izvēlaties iespaidīgāku kaklarotu, papildiniet tēlu ar vienkāršākiem auskariem. Atcerieties, ka runa ir par ikdienas stilu, kur pārspīlējumiem nav vietas.

Sekojiet līdzi jaunajām tendencēm

Lai arī Jums nav akli jāseko modei, bet gan jāveido savs unikālais stils, tomēr zināt par jaunākajām modes tendencēm nekad nenāk par sliktu. Pirms dodaties uz veikaliem jaunu rotaslietu meklējumos, varat ieskatīties modes jaunumos un gūt iedvesmu tur. Ja jau tāpat vēlaties papildināt savu rotaslietu lādīti un ikdienas stilu, tad kāpēc to nedarīt moderni?

Daudz ideju varat smelties gan specializētajos žurnālos, gan internetā. Laba iespēja, kur smelties iedvesmu un iemācīties saskaņot dažāda stila rotaslietas, ir Pinterest.

Rotaslietas var būt spilgts Jūsu individuālā stila papildinājums - lielisks punkts uz i, kas izceļ Jūsu personības spilgtākās īpašības arī ikdienā. Ļaujieties kārei eksperimentēt un atklāt jaunu veidus, kā nodot pasaulei vēstījumu ar ikdienas rotaslietu starpniecību - pat tad, ja tie ir tikai vienkārši auskari un zelta ķēdīte.

 

 

 

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā atpazīt un novērst auto eņģu nodilumu

Automašīnas eņģēm ir svarīga loma auto drošībā un funkcionalitātē, tie ļauj durvīm, motora pārsegam un bagāžniekam netraucēti atvērties un aizvērties.

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti