Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Must have juvelierizstrādājumi – rotaslietas birojam un ballītei.

Nepieciešamais juvelierizstrādājumu komplekts. Zelta un sudraba izstrādājumi ikdienas valkāšanai. Nopietna attieksme pret vienkāršu juvelierizstrādājumu izvēli, kas nepretendē uz kolekcijas vērtībām – tā ir mūsdienu laikabiedres, kura iesoļoja XIX gs. ar minimālu “sieviešu lietiņu” pamatkomplektu, galvenā atšķirība.

 

Šodien, patstāvīgas, modes tendencēm sekojošas, mobilas sievietes tēlu nosaka vieglums un lietišķums, bet ikdienas komplekts, tai skaitā juvelierizstrādājumu, atšķiras ar funkcionalitāti un vizuālo vienkāršību.

Citiem vārdiem sakot, mūsdienu tendence ir juvelierizstrādājumi ikdienas valkāšanai, kam nav vajadzīgas kleitas līdz grīdai un augstas frizūras. Džinsas, kedas, kleitas-krekli, kleitas-puloveri, legingi un minisvārki lieliski tiek apvienoti ar vienkāršiem auskariem un ķēdītēm, vēl jo vairāk tāpēc, ka rotaslietu ražotāji apmierina pieaugošo pieprasījumu pēc bāzes izstrādājumiem un necenšas orientēties un augsto stilu.

 Vienkāršības un izsmalcinātības apvienojums

 Juvelierizstrādājumiem, kurus pieņemts saukt par bāzes, ir demokrātiska cena –  parasti sieviete tos izvēlas pati, nevis pieņem kā dāvanu no augstākās sabiedrības lauvas. Izņēmums ir Ziemassvētki un Jaunais gads, kad ikviens veikala Vigorius apmeklētājs noteikti atradīs mūsu sortimentā rotaslietas savas draudzenes stilā.

 Kas ir iekļauts mūsdienīgās pilsētnieces juvelierrotu komplektā, neatkarīgi no viņas vecuma ?

 Pirmkārt, neuzkrītoši auskari. Šeit vēlamas trīs pozīcijas:

  • Mazi ikdienas auskari ar angļu slēdzeni, kuri ir kā radīti gan lietišķa , gan sportiska apģērbu cienītājām.
  • Gari auskari, kas padara īpašnieci sievišķīgāku.
  • Auskari-gredzeni ar diametru atbilstoši situācijai: mazi – birojam, lielāka diametra – vakara izklaidēm.

 Otra svarīga pozīcija – kokteiļu gredzens ar lielu dārgakmeni, kas ir piemērots ikdienas apģērbam. To valkā uz labās rokas pirksta un tam vajadzētu būt vienīgajam.

 Sieviete, kurai patīk rokassprādzes, noteikti iekļaus ikdienas rotaslietu sarakstā klasiskā pinuma izstrādājumu bez smalkiem elementiem, kā arī rezervētu platu rokassprādzi no cēlmetāla.

 Kā jau teicām, pamata rotaslietas sieviete sev izvēlas pati. Taču tuvojas Jaunais gads! Droši nāciet uz juvelierveikalu Vigorius, pat ja viss nosauktais Jūsu draudzenei, sievai, māsai un kolēģei jau ir! Cienīgu rotaslietu nemēdz būt par daudz, un viena no juvelierizstrādājumu īpatnībām ikdienas valkāšanai – tā ir dāvana, kurai nav zemteksta, citiem vārdiem, neliks dāmai to novērtēt kā uzmanības zīmi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Kapu pieminekļi mirušo piemiņai un godināšanai

Cilvēks dzīvo tik ilgi, cik ilgi saglabājam viņu savās atmiņās. Rūpējoties par aizgājēja piemiņu, kapavietā vēlams uzstādīt kapu apmali vai kapu pieminekli. Tas ļaus nekļūdīgi atrast mirušā kapu n...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti