Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Akumulatora produktu sērija – ko izvēlēties savām mājām?

Akumulatora sērijas produkti iegūst arvien lielāku popularitāti lietotāju vidū, un ne velti – tiem ir daudz priekšrocību salīdzinājumā ar daudz ierastākajām iekšdedzes ierīcēm, kā arī – cenas kļūst arvien patīkamākas, savukārt jauda – arvien lielāka! Lasiet tālāk un uzziniet, kādi akumulatora sērijas produkti ir pieejami jūsu mājām un dārzam, lai dzīve būtu patiesi mūsdienīga un tik ērta, kā nekad iepriekš.

 

Akumulatora sērijas produktu priekšrocības

Ieviešot akumulatora produktus, bija daudz skeptiķu, kas neticēja, ka akumulators varētu piedāvāt sniegumu, kas līdzvērtīgs iekšdedzes dzinējam. Taču nu, laikam ejot, pamazām pierādās, ka akumulatora sērija ir ne tikai vienlīdz jaudīga, bet arī spēj piedāvāt daudz citu priekšrocību!

  • Jauda, kas līdzvērtīga iekšdedzes dzinējam – krūmgrieži, trimmeri, par zāles pļāvēji un motorzāģi – visās preču grupās jauda un veiktspēja ir līdzvērtīga!
  • Zemāks vibrāciju līmenis – akumulatora sērijas produkti izceļas ar lietotājam saudzīgo uzbūvi un lietošanas laikā rada ļoti zemu vibrāciju līmeni.
  • Maz izmešu – salīdzinājumā ar iekšdedzes dzinēju ierīcēm – akumulatora sērijas produkti teju nerada kaitīgos izmešus, tas nozīmē, ka tos daudz drošāk var lietot telpās, kā arī – bērnu un mājdzīvnieku tuvumā, jo tiem nenāksies elpot nepatīkamās un smacējošās izplūdes gāzes.
  • Daudz klusāka darbība – elektromotori izceļas ar savu kluso un vieglo darbību. Trokšņu līmenis, ko rada, piemēram, akumulatora trimmeris, ir pat par 13 dB zemāks nekā tehnikai ar iekšdedzes dzinējiem.
  • Minimālas apkopes – akumulatora ierīcēm ir ļoti maz detaļu, kas būtu jāapkopj pašam lietotājam. Tas nozīmē, ka ierīces, kuras tiek darbinātas ar akumulatoriem, ir ļoti vienkārši sagatavot lietošanai, kā arī – pēc lietošanas nepieciešams vienkārši notīrīt redzamos netīrumus, un tas arī viss!
  • Mobilitāte – droši un ērti varat piekļūt pat visattālākajām vietām dārzā, mežā vai kur citur. Piemēram, akumulatora trimmeris vienlīdz labi nopļaus zāli jebkurā vietā, atliek vien paķert līdzi uzlādētu akumulatoru.

Husqvarna akumulatoru produktu priekšrocības

Papildu visām jau nosauktajām akumulatoru sērijas produktu priekšrocībām Husqvarna kā ražotājs piedāvā vēl vienu lielisku iespēju – visiem Husqvarna akumulatoru sērijas produktiem ir vienota akumulatoru sistēma! Realitātē tas nozīmē to, ka akumulatorus vairākās ierīcēs var savā starpā mainīt. Piemēram, ķeroties pie apjomīgāka darba ar lapu pūtēju, var uzreiz sagatavot arī trimmera un motorzāģa akumulatorus un tādējādi trīs reizes pagarināt darbam atvēlēto laiku! Jums nebūs jāpērk atsevišķi rezerves akumulatori vai to lādētāji. 

Un otrādi – īpaši taupīgi un praktiski cilvēki var nopirkt vienu pilnu komplektāciju (ierīce, akumulators, lādētājs) un pēc tam citas ierīces piepirkt klāt bez akumulatora, tādējādi saņemot zemāko iespējamo cenu, un lietot visām savām akumulatora ierīcēm vienu un to pašu akumulatoru. Arī tas ir variants.

Kas ietilpst Husqvarna akumulatoru sērijā?

Husqvarna piedāvā īpaši plašu dārza un mājsaimniecības ierīču klāstu, kas noderēs ikvienam. Visas ierīces ir pieejamas trīs sēriju kategorijās – ērtie un vieglie 100. un 200. sērijas produkti, kas piemēroti maziem darbiem dārzā, uzlabotie 300. sērijas produkti, kas spēs paveikt apjomīgākus darbus lielākās teritorijās, kā arī profesionālie 500. sērijas produkti ilgām darba dienām un lieliem darbiem.

Akumulatoru sērijā ietilpst:

Visiem ierīču veidiem pieejams gana plašs modeļu klāsts, kurā var atrast ikviena vajadzībām ērtāko un piemērotāko instrumentu. Ja vēlaties sīkāk iepazīties ar pieejamajiem instrumentiem, kas darbināmi ar akumulatoru, ieskatieties vietnē Husqvarna.com un atrodiet tuvāko izplatītāju.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti