Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Apakšveļas trendi 2021. gadā

Ne tikai ideālā melnā kleita un elegantas augstpapēžu kurpes padara sievieti pašpārliecinātu, sievišķīgu un pievilcīgu. Ir garderobes elements, ko ne vienmēr kāds redz - apakšveļa. Ir teiciens - laba apakšveļa ir kā augstākā izglītība, neviens to neredz, bet tas noteikti rada pārliecības sajūtu. Kā jebkuram apģērbam, arī apakšveļai ir savas aktuālas šī gada tendences.

Vilinošas krāsas

Apakšveļa ir ļoti emocionāla kategorija, un spilgtas krāsas ir pacilājošas, vilinošas un stimulējošas. Sievietēm tas ir priecīgs mirklis - nopirkt jaunu apakšveļas komplektu, it īpaši mīļākajā tonī.  Krāsa ir arī jauks akcents starp melnajiem un neitrālajiem toņiem.

Zīds

Skaists zīda komplekts - spēks, pārliecība un fantastiska labsajūta. Izgatavota no tīra zīda satīna apakšveļa – tā ir ārkārtīgi mīksta un noteikti šika, un to var nēsāt ikdienā, pat zem sporta kostīma, lai iepriecinātu sevi vai kādā īpašā dienā. Tā patiešām ir ikdienas greznība!

Karstie, seksīgie komplekti

Daži uzskata, ka mēs mūžīgi nēsāsim treniņbikses, bet cerēsim, ka cilvēki saposīsies un atkal ies ārā, un pamats tādai iziešanai noteikti ir apakšveļa. Pandēmijas laikā pasaule ar lielu prieku piefiksēja cilvēku skaita pieaugumu. Pirksim seksīgus apakšveļas komplektus un turpināsim iepriecināt pasauli un savas otras pusītes!

Biksītes ar augstu vidukli

Palielinoties mājās pavadītajam laikam, pieaug vēlme pēc komforta. Biksītes ar augstu vidukli jau ir fantastiski populāras un to popularitāte ir prognozējama arī pavasarī un vasarā.

90. gadu nostalģija

Krūšturi - topi, kā arī  biksītes - šorti no 90.gadiem izskatās tik labi,, kā to var uzvilkt kā ikdienas apģērbu.  Komforts augstākajā pakāpē!

Mīkstie krūšturi

Jā, jā atkal "tā lai ērti". Mīkstie krūšturi var ietvert sevī vairākas tendences - zīda mīkstie krūšturi greznam komfortam, sportiska stila mīkstie krūšturi no 90. gadiem, krāsainie, spilgtie mīkstie topiņi. Tā kā 2021. gadā modē atgriežas logotipi, arī uz mīkstiem krūšturiem jūs pamanīsiet firmas logotipus.

Sarkans un rozā

Ne tikai Valentīna dienā sievietes uzvelk sarkano apakšveļas komplektu. Sarkanā krāsa ir iemīļota un piešķir apakšveļai īpašu greznumu un pievilcību. Pie tam rozā un sarkanas krāsas cīnītājas šajā pavasarī ir trendā.   

Augstās franču biksītes

Noteikti padarīs jūsu siluetu pievilcīgāku un skaistāku.

Astoņdesmitos gados gan, Francijas supermodeles, gan amerikāņu supermodele Sindija Krauforde  un aktrise Džeina Fonda aerobikas nodarbības vadīja tieši tādās biksītēs. Tāda biksīšu forma asociējas ar aktīvu brīvā laika pavadīšanu, kas vēl joprojām ir populāri, kā arī piešķir tai seksīgu izskatu, kuru mēs mīlam apakšveļas pasaulē!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti