Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Apgāds Jumava aicina uz Latvijas Grāmatu izstādi 2018 Ķīpsalā

Grāmatu apgāds Jumava aicina uz Latvijas Grāmatu izstādi 2018 Ķīpsalā un iepazīstina ar šī gada izstādes programmu.

Kā katru gadu, arī šogad izdevniecība Jumava piedalīsies lielākajā grāmatu tirdzniecības notikumā Latvijā: Latvijas Grāmatu izstādē2018 Ķīpsalā. Šogad, Latvijas 100 gadi sagaidot, esam parūpējušies par īpašu pasākumu programmu, proti, būs gan labi zināmi Jumavas klasiķi tādi autori kā tautā iemīļotais gastroeneterologijas profesors - ārsts Anatolijs Danilāns, kuram tapusi jau otrā Dzīvo vesels grāmata, gan būs arī darbi, kas ir absolūti jaunumi, Imanta Ziedoņa dzejoļu krājums angļu valodā, 1001 st Blakish blue Night, kas tapis sadarbībā ar Imanta Ziedoņa fondu Viegli, ko atbalstījusi Eiropas Savienības programma Radošā Eiropa.

Kā arī visiem modes un stila interestiem esam sagādājuši iespēju klātienē tikties ar stilisti Žannu Dubsku viņas grāmatas Rīdzinieces noslēpumi prezentācijā.

Un visbeidzot apgādam Jumava ir liels gods un lepnums sadarboties ar Latvijas Filmu Servisa Producentu Asociāciju Filmangels productions, kas veido vienu no Latvijas 100 gadei veltītajām filmām Homo novus, kas tiks prezentēta auditorijai septembra beigās, veidojot atjaunotu Homos novus grāmatas izdevumu ar īpašiem krāsainajiem ielikumiem, kuros būs aizkadri no filmas uzņemšanas, filmas vide un interjers, tērpu skices un paraugi, kā arī grāmatas tekstā īpašās Anšlava Eglīša ilustrācijas.

Grāmatu papildina arī Annas Vidulejas priekšvārds, kā arī galveno varoņu atveidotāju (Andra Keiša, Kaspara Znotiņa un Kristīnes Krūzes) 4. vāka atsauces. Kā katru gadu aŗī šogad būs īpaši cenu piedāvājumi, atlaides un akcijas.

Visi grāmatu mīļi būs aicināti apmeklēt izstādi trīs dienas, no 23.–25. februārim, visas dienas garumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti