Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -1 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Apģērba iegāde internetā: Ko ņemt vērā?

“Eurostat” dati liecina, ka 2020. gadā visā Eiropas Savienībā ir ievērojami palielinājies to iedzīvotāju skaits, kas kaut reizi gadā ir iepirkušies internetā. Līderi tiešsaistes pirkumu veikšanā ir nīderlandieši un dāņi (90%). Arī Latvijas iedzīvotāju iepirkšanās paradumi ir mainījušies - pērn internetā kaut reizi iepirkušies ir 60% cilvēku. To lielā mērā ir ietekmējuši valstī noteiktie ierobežojumi, kā arī rūpes par savu veselību un ietaupītais laiks. Ko cilvēki iegādājās? Daudz ko : ēdienu, preces mājas labiekārtošanai, dārzam nepieciešamo, biļetes uz kultūras pasākumiem, datorus, mobilos telefonus, kosmētiku… Bet visvairāk cilvēku ir iegādājušies apģērbu.

Kā iepirkties droši? 

Ko vajadzētu ievērot, lai pirkums būtu drošs? Speciālisti iesaka vispirms izpētīt interneta veikala mājaslapu, vai tā ir kvalitatīva un uzticama, vai pārdevējs piedāvā drošus norēķinus, Pārliecinies, vai ir norādīta kontaktinformācija, tāpat ir jābūt norādītiem arī piegādes veidam un laikam. 
Iepazīstieties ar interneta veikala lietošanas noteikumiem vai līgumu! Iepērkoties neizmantojiet publisku Wi-fi savienojumu, jo šāds savienojums nav drošs. Atcerieties, ka 14 dienu laikā no preces saņemšanas brīža patērētājam ir tiesības atteikties no pirkuma. 

Kā nekļūdīties ar izmēru?

Pērkot apģērbu, vispirms izmēriet savu augumu, krūšu apkārtmēru, vidukļa apkārtmēru, gurnu apkārtmēru. Savukārt, ja plānots iegādāties apavus, izmēriet pēdas garumu. Savus mērījumus salīdziniet ar apģērbu un apavu izmēru tabulā nosauktajiem lielumiem! Šāda tabula parasti ir pievienota interneta veikala mājaslapā.

Kvalitatīvs apģērbs par patīkamām cenām - e-Kilomax.lv!

Interneta veikals e-Kilomax.lv ir atvēries samērā nesen, lai gan šī nosaukuma veikali Latvijā un Igaunijā darbojas jau 15 gadus, piedāvājot klientiem skaistas, kvalitatīvas modernas drēbes par draudzīgām cenām. Var iegādāties gan vīriešu un sieviešu, gan bērnu apģērbus un apavus. Veikalā ir pieejams plašs unikālu preču sortiments, darbojas atlaižu sistēma, dažādi bonusi, lai Jūsu apģērba un apavu meklējumus padarītu patīkamus. Preces var meklēt gan pēc zīmola vai cenas, gan pēc krāsas vai materiāla.  Pasūtījumi tiek piegādāti 2-3 dienu laikā.

Iepērkoties šajā interneta veikalā, Jūs ietaupīsiet laiku (iepirkties var jebkurā diennakts laikā) un atjaunosiet savu garderobi par pieņemamu cenu.

Ielūkojieties e-Kilomax.lv!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti