Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Askona - labākie matrači jūsu gultai

Zināms, ka miegs cilvēkam ir ļoti svarīgs. Kādēļ? Tādēļ, ka laikā, kamēr guļam, organisms sāk aktīvi atjaunoties. Tieši miegs ļauj ne vien justies labāk, bet arī labi izskatīties.

Taču viss nav tik vienkārši! Liela nozīme ir ne tikai tam, cik ilgi guļam, bet arī faktam, vai mēs izguļamies! Miega kvalitāte ir ļoti būtisks faktors, kas ietekmē gan veselību, gan skaistumu, gan garastāvokli, gan arī daudzus citus mūsu dzīves aspektus. 

Tā ir tieši atkarīga no virsmas, uz kuras mēs guļam. Ērti gultas matrači var vairākkārtīgi uzlabot miega kvalitāti. 

Gultas matračus un arī daudzus citus miega piederumus piedāvā uzņēmums “Askona”. Fabrikas “Askona” ražoto gultas matraču īpašnieku ik gadu palielinās par diviem miljoniem! Tas nozīmē, ka uzņēmums attīstās pareizā virzienā un attaisno savu pircēju uzticību. 

Interesants fakts: no 2003.gada “Askona” piegādā gultas matračus zviedru koncernam IKEA. Šodien holdings “Askona” ir viens no lielākajiem visu iemīļotā IKEA piegādātājiem. 

Ja arī jūs ieinteresēja populārie gultas matrači “Askona”, tad ienāciet vietnē www.askona.eu un izvēlieties vislabākos piederumus veselīgam miegam.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti