Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Atslēgas nomaiņa jebkura veida durvīm par draudzīgu cenu

Slēdzenes maiņai var būt vairāki iemesli. Viens no tiem ir vecās, parastās slēdzenes nomaiņa uz jaunu drošības nolūkos. Arī reizēs, kad aizmirsusies atslēga un durvis nepieciešams atmūķēt, lai iekļūtu mājā, iesakām slēdzeni nomainīt pēc iespējas ātrāk. Slēdzeņu sos serviss ir pakalpojums, kas būs noderīgs tajos gadījumos, kad slēdzene un atslēga ir salūzušas un bez profesionāļa palīdzības mājoklī neiekļūt. Šis serviss ir pieejams visiem, kuri dzīvo Rīgā un 50 km rādiusā ap to. Par to, kāda tipa slēdzene ir nepieciešama un piemērota konkrētajām durvīm, galva nav jālauza, jo tas tiek atstāts meistaru ziņā.

Kā atrast piemērotu atslēgu savām durvīm?

Pati slēdzenes maiņa nav laikietilpīgs process, taču piemērotas slēdzenes atrašana gan var prasīt mazliet ilgāku laiku. Ja vēl nemaz ne tik sen nebija nekādas atšķirības tam, kur un kādu atslēgu uzstāda, tad mūsdienās ir iespējams piemeklēt dažāda veida slēdzenes, kas katra kalpo citam mērķim. Piemēram, lielu privātmāju, kurā varam atrast daudz vērtslietu un visu iedzīvi, durvis ar parastu atslēdziņu, kādu atrodam piemājas šķūnīšiem, slēgt nevajadzētu. Drošas durvis allaž nāks komplektā ar drošu atslēgu. Pirms atslēgas uzstādīšanas, nepieciešams pārrunāt arī to, cik bieži slēdzene tiks izmantota. Iesākumā tas varētu likties mazliet savādi, bet skaidrojums ir vienkāršs - jāsaprot no kāda materiāla to izgatavot. Mūsdienās ir iespējams atrast slēdzenes, kas tiek veidotas no pavisam plāna un ne pārāk stingra metāla. Tās ātri deformējas un nepieciešams nomainīt. Arī tam, kur un kādos apstākļos atrodas slēdzamās durvis, ir nozīmīgi. Piemēram, privātmājām un citām telpām, kuru parādes durvis pakļautas laikapstākļu ietekmei, jāpiemeklē atslēgas, kas ir izturīgas pret koroziju un salu.

Atslēgu un slēdzeņu maiņas cena.

Šo pakalpojumu ir iespējams pieteikt pa tālruni vai WhatsApp lietotnē. Par atslēgu un slēdzeņu izvēli klientam galva nav jālauza, jo nosūtot visu informāciju rigassosserviss.lv meistari piemeklēs optimālāko risinājumu un darbs jau pavisam drīz sāksies. Specifiskas izmaksas tiek noskaidrotas pakalpojuma apstiprināšanas laikā, jo to cenu ietekmē dažādi faktori.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti