Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Auto līzings – pārvērt sapni īstenībā

Vecais auto ir nokalpojis, visu laiku jāved uz servisu un jāremontē, Jūs tikai ieguldāt naudu remontā, bet no tā neredzat nekādu jēgu, jo pēc neilga laika atkal kaut kas saplīsis? Ar baltu skaudību skatāties uz saviem draugiem, kas Jums viens pēc otra atrāda savu jauno pirkumu, ar kuru tik ļoti lepojas – jaunu, skaistu automašīnu? Iespējams, Jūs ievērojat pieklājību un nejautājat saviem draugiem, cik viņi par savu sapņu automašīnu ir samaksājuši un kur dabūjuši tādu naudu tās iegādei, tomēr iekšēji sevi mocāt pārmetumos, ka Jūs nekad nevarēsiet sakrātāt pietiekami daudz naudas, lai tiktu vaļā no savas vecās automašīnas un iegādātos tādu auto, pie kura stūres Jūs sevi redzat jau sen un kuru arī varētu ar milzīgu lepnumu atrādīt draugiem.

Auto līzings ir tas, kas var palīdzēt pārvērst Jūsu sapni īstenībā. Ja Jūs esat stājies darba attiecībās, Jums ir regulāri ikmēneša ienākumi un esat pārliecināts, ka varat katru mēnesi zināmu naudas summu atlicināt līzinga saistību nokārtošanai, tad nav ko vilkt garumā. Atliek tikai sazināties ar ONEfinance.lv, parakstīt līgumu un doties pēc savas sapņu automašīnas. Auto līzings vai auto kredīts tiek piešķirts jebkuras markas un gada automašīnas iegādei, ja vien esat pilngadīga persona, kura var uzrādīt savu ienākumu līmeni.

Līguma nosacījumi var būt atšķirīgi. Visbiežāk auto līzinga līgums tiek noslēgts uz laika posmu no diviem līdz pieciem gadiem, bet pastāv iespēja veikt mazāku ikmēneša maksu ilgākā laika periodā. Protams, ja Jūsu līdzekļi to atļauj, tad ir iespēja vienoties par ātrāku apmaksas laiku un lielāku mēneša maksājuma summu, nomaksājot auto līzingu pat pusgada laikā, par to nepiemērojot nekādus soda procentus, tādejādi ietaupot procentu maksājumos. Minimālā līzinga summa parasti ir 300 eiro, bet maksimālā – 15 000 eiro. Ir kompānijas, kas var prasīt Jums veikt pirmo iemaksu, sākot no 10 procentiem automašīnas vērtības, taču var būt arī izņēmumi, kad auto pārdevējs ir pretimnākošs un paņem Jūsu veco automašīnu, kas var būt kā auto līzinga pirmā iemaksa. Kad Jūs esat parakstījis līgumu, Jūs tiekat reģistrēts kā auto turētājs, un, kad būsiet nomaksājis auto līzingu un nokārtojis visas saistības ar līzinga kompāniju, Jūs kļūsiet par oficiālo šī auto īpašnieku.

Lai gan šis auto līzinga veids vēsturiski ir bijis zināmākais un visbiežāk tiek izmantots šis auto līzinga veids, ko dēvē par finanšu līzingu, tomēr ir cilvēki, kas daudz labprātāk izvēlas citu variantu – auto kredītu. Šis auto auto līzinga veids, kam nav noteikta pirmā iemaksa, kļūst aizvien pieprasītāks - auto tiek reģistrēts uz Jūsu vārda, auto Jūs varat pārdot jebkurā laikā un segt atlikušās saistības, ka arī izbraucot uz trešajām valstīm, brauciens nav jāsaskaņo ar kreditētāju.

ONEfinance.lv izskata individuāli klienta vēlmes, finansiālo stāvokli un iespējas, piedāvājot labākos noteikumus automobīļa iegādei. Jebkurš kredīts ir nopietns lēmums, bet, ja esat par to jau domājis ilgāku laiku, tad dodieties pie ONEfinance.lv, izrunājiet visus sīkumus un nosacījumus privātpersonām auto līzinga paņemšanā, un jau pavisam drīz Jūs varēsiet sēdēt pie savas sen sapņotās automašīnas stūres, labprāt vizināt draugus vai doties garākā izbraucienā ārpus Latvijas robežām ar savu personīgo auto. Tas ir tikai viens solis līdz sava sapņa īstenošanai, bet tas noteikti ir tā vērts!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kādas krāsas virtuves mēbeles izvēlēties?

Praktiska un komfortabla virtuve ir jebkura mājokļa būtiska sastāvdaļa neatkarīgi no tā, cik plaša ir virtuvei atvēlētā telpa. Ja labi izplānots, ergonomisks un funkcionāls virtuves iekārtojums ļ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti