Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Bērnu ballīte, ko visi izbaudīs par 100%

Tuvojas bērnu dzimšanas dienas ballīte, bet nav ideju, kā un kur to atzīmēt? Viens no populārākajiem variantiem ir doties uzspēlēt lāzertag jeb lāzera peintbolu. Kas tā ir par aktivitāti un kādēļ šāda bērnu ballīte patiks gan gaviļniekam, gan viesiem un arī vecākiem?

Īsumā par lāzertag

Lāzertags ir sportiska aktivitāte, kurā dalībnieki pildot dažādas instruktora dodas misijas, sacenšas par labākajiem rezultātiem. Katram spēlētājam ap galvu ir īpaša lenta, kas uztver pretinieka trāpījumu un uzkrāj visu spēles statistiku. Šaudīšanās notiek ar veselībai nekaitīgiem lāzera stariem, kas ir gluži tāpat kā televizora pultīm. Izvēloties lāzertag, citas spēles bērnu ballītē vairs nebūs nepieciešamas, jo par jautrību un izklaidi parūpēsies spēles vadītājs jeb instruktors.

Lāzertaga priekšrocības:

  • var spēlēt jau no 4 gadu vecuma;
  • trāpījums nav sāpīgs, jo to jūt ar vibrāciju un skaņu galvas apsējā;
  • spēles laikā tiek izmantoti dažādi atribūti - kontroles punkti, aptieciņas, bumbas, karogi u.c.;
  • ir interesanti gan bērniem, gan jauniešiem un pieaugušajiem;
  • spēlēšanai piejami vairāku tipu ieroči (smagāki un vieglāki);
  • nav jāiegādas papildu ekipējums, viss vajadzīgais spēlei tiek iekļauts starta komplektā;
  • spēles laikā tiek izspēlētas dažādas misijas - Picas cepšana, Bankas aplaupīšana, Kontroles punktu ieņemšana un noturēšana, karoga uzvilkšana mastā, Bumbas atmīnēšana u.c.

Bērnu ballīte ar lāzertaga spēli vēl ilgi paliks atmiņā gan jubilāram, gan arī visiem viesiem. Šādi pasākumi patīk ne tikai zēniem, bet arī meitenēm. Turklāt atpūtušies būs ne tikai bērni, bet arī vecāki.

Kamēr bērni spēlē, vecāki atpūšas

Bieži vecākiem bērnu ballīte asociējas ar ilgu gatavošanās posmu, sagādājot uzkodas, aktivitātes, piemērotas dekorācijas un arī citas nepieciešamās lietas. Izvēloties lasertag spēli, vecāki var atpūsties un vērot spēles norisi no malas, fotografēt notiekošo vai paši piedalīties spēlē un noķert azartu kopā ar bērniem. Ir taču forši izbaudīt lielo notikumu kopā ar atvasi!

Lāzertags aizstās citas dzimšanas dienas spēles bērniem, jo bērni būs gana izskrējušies pēc 1h vai 2h spēles (populārākie spēļu ilgumi, kuru laikā ir nelielas pauzītes, lai padzertos un nedaudz atpūstos). Pēc šīs aktivitātes gribēsies vien uzkost ko garšīgu, padzerties, apēst svētku kūkas gabaliņu un pārrunāt spraigākos spēles momentus. Pēc spēles katram dalībniekam tiek prezentēti arī rezultāti - kura komanda ieguvusi labāko reitingu, kurš dalībniekis bijis visprecīzākais, kurš visvairāk lodes izšāvis u.tml. Tā būs ļoti laba motivācija spēlēt rūpīgi un uzmanīgi.

Lai patīkamā gaisotnē pavadītu laiku arī pēc pašas spēles, ieteicams izvēlēties GUNSnLASERS izklaides parkus. Pasākumu var organizēt kādā no trim parkiem Andrejsalā, Mežaparkā vai Juglā. Bērnu ballītē Rīgā, GUNSnLASERS laukumos, izdosies par visiem 120%, jo uzņēmumam ir liela pieredze dažādu svinību organizēšanā mazām un lielām spēlētāju grupām.

Bezmaksas telpas svinībām pēc spēles

Bērnu dzimšanas dienas ballīte nav iedomājama bez gardiem našķiem un svētku kūkas ar svecītēm, ko pacilātā gaisotnē jubilāram ar prieku nopūst. Lai turpinātu pasākumu arī pēc spēles, pie GUNSnLASERS jūs varat izmantot siltas atpūtas telpas gada aukstajā sezonā vai piknika vietas ar grilu gaļas cepšanai vasarā. Pilnvērtīga atpūta garantēta visiem.

Nākot spēlēt lāzerpeintbolu GUNSnLASERS Andrejsalas izklaides parkā, 1h apkurināms atpūtas namiņš jums būs bez maksas.

Namiņā ir patīkama kamīna krāsns, duša ar silto ūdeni un galds ar soliem. Vienlaicīgi ērti būs 15 līdz 20 cilvēku kompānijai. Ja mazākie brāļi un māsas lāzetag mačā nepiedalīsies, viņi kopā ar vecākiem varēs uzkavēties namiņā un izdomāt paši savas spēles bērnu ballītē.

Ja bērnu ballīte plānota GUNSnLASERS Juglas iekštelpu izklaides parkā, par atsevišķu istabu būs nedaudz jāpiemaksā. Cenā ietilpst istabiņas noma uz jums vēlamo laiku (spēles laikā un arī  pēc tās), tējkanna ar ūdeni, kafija, tēja, kā arī galds un soli. Juglas parkā pieejamas vairākas svinību telpas mazākām un lielākām grupām.

Savukārt Mežaparkā bez maksas varat izmantot piknika vietas ar nojumu, lai baudītu atpūtu pie dabas, patīkamā meža ielokā. Blakus atpūtas vietai varēsiet uzcept gaļu grilā, ko iedos GUNSnLASERS. Jums tikai jāparūpējas par oglēm, gaļu un citiem ēdieniem.

Mežaparkā pavisam kopā ir 5 plaši laukumi. Meža vide un kādreizējā kara bāzes teritorija rada lielisku atmosfēru spēlēm. Nelieli uzkalni un ielejas būs labs kaujas laukums, kas ļaus iejusties teju īstos spriedzes momentos.

Atpūtas telpas nav vienīgais iemesls, kādēļ izvēlēties GUNSnLASERS izklaides parkus:

  • izvēlei pieejami gan āra, gan iekštelpu laukumi;
  • laukumi ir apgaismoti, lai varētu spēlēt arī vakaros;
  • bezmaksas autostāvvietas visos parkos;
  • kvalitatīvs un mūsdienīgs ekipējums;
  • spēles vada pieredzējuši, zinoši un draudzīgi instruktori;
  • instruktori rūpējas gan par drošību, gan arī jautrību;
  • spēles var ērti reģistrēt mājaslapā esošā online formā, pa telefonu +371 27274646 vai rakstot uz e-pastu [email protected]

Lai uzzinātu vairāk par pasākuma norisi un cenām, apskatītu citas bildes un video materiālus, apmeklējiet GUNSnLASERS mājaslapu www.gunsnlasers.lv! Ja bērnu ballīte Rīgā, tad noteikti pie GUNSnLASERS. Lai izdevusies bērnu dzimšanas dienas ballīte un atpūta!

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti