Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Biznesa veiksmes stratēģija - izcilas kvalitātes garantija ik katrā detaļā. AJ Produkti pieredzes stāsts.

Biroja mēbeles, noliktavu plaukti, skapīši ģērbtuvēm vai mēbeles skolai. Neatkarīgi no klientam nepieciešamā risinājuma, kvalitāte un ilgtspējība ir atslēgas vārdi, kas mūsu ikdienas sarunās ar klientiem iezīmējas aizvien biežāk. Šīs produktu kvalitātes ir investīcija attīstībā, kas uzņēmumam var palīdzēt ietaupīt naudu, vienlaikus uzlabojot darba vidi darbiniekiem. Kā nodrošināt produktu nemitīgu atbilstību izciliem kvalitātes standartiem? Uzzini AJ Produkti pieredze stāstā!

Biroja mēbeles, kas paredzētas ilgstošai ikdienas lietošanai

Mēs droši varam teikt, ka mūsu produktu kvalitāti radām mēs paši, jo gandrīz trešdaļu produktu ražojam savās rūpnīcās Polijā un Slovākijā. Šajās rūpnīcās mēs izgatavojam plašu produktu klāstu, sākot ar biroja mēbelēm un darbagaldiem un beidzot ar noliktavu plauktiem un garderobes skapjiem, atbilstoši mūsu kvalitātes standartiem.

Visaptveroša kvalitātes kontrole

Mūsu stratēģija ir piedāvāt kvalitatīvus produktus par pieņemamām cenām, un viens no šīs stratēģijas veiksmīgas realizācijas nosacījumiem ir produktu ražošana mūsu uzņēmumā. Tādējādi varam kontrolēt visu produktu izgatavošanas procesu, sākot ar klientu vajadzības apzināšanu un beidzot ar produktu piegādi klientam. Tā kā viss ražošanas process notiek mūsu uzņēmumā, ir vieglāk radīt ne tikai biroja mēbeles un aprīkojumu, kam ir savs īpašs stils, bet arī dizaina produktus, kas atbilst aktuālām tirgus prasībām.

Ražošana divās specializētās rūpnīcās

Mēs ražojam produktus savās rūpnīcās jau kopš 20. gadsimta deviņdesmitajiem gadiem. Rūpnīcā “AJ Furniture Factory”, kas atrodas Polijas pilsētā Redzikovo netālu no Gdaņskas, tiek izgatavota lielākā daļa mēbeļu ar izturīga lamināta apdari. Te top gan mūsu rakstāmgaldi, skapji, grāmatu plaukti un atvilktņu bloki, gan arī biroja galdi un mēbeles ēdamistabām. Otra rūpnīca — “AJ Metal Design” —  atrodas Trnavā, Slovākijā, un tajā mēs ražojam garderobes skapjus, dokumentu skapjus un plauktu sistēmas no lokšņu tērauda. Abas rūpnīcas kopā saražo vidēji trešdaļu visa mūsu produktu klāsta un ir mūsu preču nodrošinājuma stūrakmens.

Uz produktiem vērsti procesi

Tā kā mūsu uzņēmumā ražotie produkti tiek izstrādāti ciešā sadarbībā ar mūsu dizaineriem, visi ražošanas procesa posmi ir pielāgoti mūsu rūpnīcām. Katrs mozaīkas gabaliņš, sākot ar iekārtām un materiālu plūsmām un beidzot ar darbinieku zināšanām, pieredzi un amata prasmēm, kā arī lakām un krāsām, ir rūpīgi izplānots un pielāgots mūsu kvalitātes mērķiem. Mūsu ražošanas procesi nav iedomājami bez pastāvīgām kvalitātes pārbaudēm un uzlabojumiem, un abām mūsu rūpnīcām, protams, ir piešķirts ISO 9001 sertifikāts.

Ilgtspējīgas ražošanas stratēģija

AJ Produkti rūpnīcas ir aprīkotas ar pašām modernākajām iekārtām un instrumentiem, un visi piegādātie materiāli tiek pārbaudīti, lai pārliecinātos, ka tie atbilst mūsu specifikācijām. Mēs ļoti rūpīgi izvēlamies piegādātājus, ņemot vērā viņu spēju nodrošināt vajadzīgās kvalitātes materiālus laikā un par atbilstošu cenu. Piegādātājiem arī jāievēro mūsu rīcības kodekss un mūsu kvalitātes un vides politika. Kad vien iespējams, mēs izvēlamies no atjaunojamiem resursiem iegūtus un pārstrādātus materiālus, kā arī Mežu uzraudzības padomes (FSC) (Zviedrija) sertificētu koksni un “zaļo” tēraudu.

Kvalitatīvi produkti – ieguldījums darba vides ilgtermiņa attīstībā

Mēs esam pārliecināti, ka kvalitatīvas biroja mēbeles un darba vides aprīkojums ir investīcija uzņēmuma attīstībā. Kvalitatīvi biroja krēsli un augstumā regulējami galdi nodrošina nepieciešamo ergonomiku birojā, bet izturīgi un pielāgojami noliktavu plaukti palīdzēs optimizēt uzglabāšanas procesus. Kvalitatīva darba vide būs ieguvums, ko novērtēs ne vien Tavi darbinieki, bet arī klienti.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti