Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Box noliktavas ar 24/7 piekļuvi – modernākais mantu uzglabāšanas risinājums uzņēmumiem un privātpersonām

Self Storage box noliktavas ir Baltijas valstīs pirmais gudro mantu glabātavu komplekss. Viedā noliktavu sistēma ar īpašas digitālās atslēgas palīdzību sniedz iespēju klientiem apmeklēt, uzturēties un monitorēt izīrētās noliktavas telpas 24 stundas dienā, 7 dienas nedēļā. 2020. gada vasarā atklātais Self Storage noliktavu komplekss paver jaunas un daudz ērtākas mantu uzglabāšanas iespējas gan uzņēmumiem, gan privātpersonām, piedāvājot ne tikai modernu infrastruktūru ar telpu piekļuves kontroles un monitoringa iespējām, bet arī individuāli pielāgojamu nomas termiņu. Sāciet izmantot Self Storage pakalpojumus par īpaši pievilcīgu cenu – saņemiet 50% atlaidi pirmajiem diviem mēnešiem!

Rezervējiet noliktavu un pārvaldiet to ar viedtālruņa palīdzību

Self Storage box noliktavas piedāvā Latvijas tirgū vēl neredzētu noliktavu pārvaldības sistēmu. Process no noliktavas telpas rezervācijas internetā līdz viedatslēgas saņemšanai un īres telpu pārvaldībai norisinās ar viedtālruņa palīdzību! Noliktavas rezervācija tiks veikta ar tikai trīs vienkāršu soļu izpildi, un Self Storage noliktavas būs gatavas jūsu mantu uzņemšanai jebkurā laikā. Rezervējiet sev piemērotāko boksu Self Storage mājaslapā, noslēdziet līgumu un lejupielādējiet aplikāciju piekļuves koda saņemšanai. Situācijas, kurās mantu uzglabāšana ir nepieciešama, var būt visdažādākās, tāpēc ar īpašās viedatslēgas tehnoloģijas palīdzību box noliktavas ir pieejamas arī gadījumos, kad ir radusies steidzama nepieciešamība uzglabāt vai novietot mantas īres telpās nakts vidū vai agrā rīta stundā.

Noliktavu telpas uzņēmumiem

2000 m2 plašās Self Storage noliktavu telpas nomai piedāvā privātus preču un mantu uzglabāšanas boksus platībā no 1.5 m2 līdz 20 m2. Pasaulē tik populārais box noliktavu koncepts sniedz iespēju ikvienam uzņēmumam izvēlēties tieši tik lielu nomas telpu, kāda nepieciešama, lai droši uzglabātu preces, izejvielas, iekārtas vai citus ražošanas līdzekļus. Lai pakalpojuma saņemšana būtu vēl fleksiblāka, Self Storage saviem klientiem jebkurā laikā sniedz iespēju nomas telpu palielināt vai samazināt, sekmējot uzņēmuma izaugsmi. Šāds elastīgs pakalpojums ļauj uzņēmumiem taupīt uz neizmantotās komerciālo īres noliktavu telpu platības rēķina, vienlaikus nodrošinot dažāda izmēra telpas, kas ļauj pielāgot izmantoto platību uzņēmumam augot vai samazinoties uzglabājamo mantu skaitam nesezonā.  Mūsdienīgās box noliktavas ir piemērotas visdažādāko preču un mantu drošai ilgtermiņa uzglabāšanai, nodrošinot klimata kontroli, gaisa kondicionēšanu un ventilāciju. Tāpat noliktavu kompleksā un individuālajos boksos ir ierīkota signalizācija un videonovērošana, kā arī kustību un termo sensori.

Noliktavas telpas privātpersonām

Fleksibilitāte un piemērots klimats mantu uzglabāšanai ir svarīgs ne tikai uzņēmumiem, bet arī privātpersonām. Neskatoties uz to, vai mantu uzglabāšana ir plānota vai, gluži pretēji, steidzama, vienkāršais un ērtais Self Storage risinājums būs piemērotākais arī privātpersonām. Pakalpojuma saņemšanas ērtums un elastība ļauj box noliktavās uzglabāt ne tikai sezonālas vai šobrīd nevajadzīgas lietas, bet arī mantas, kurām var rasties nepieciešamība piekļūt jebkurā laikā. Pilnībā automatizētā pakalpojuma saņemšana ļauj klientam veikt rezervāciju, noslēgt līgumu, kā arī novietot mantas un apmeklēt īres telpu bez Self Storage darbinieku iesaistes, jebkurā klientam piemērotā laikā. Turklāt lieliskā Self Storage atrašanās vieta Rīgā, Krasta ielā 97A sniedz ne tikai ērtu un vieglu pieeju noliktavas telpām no jebkuras vietas Rīgā, bet arī iespēju saņemt automazgātavas pakalpojumus.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Drošā ķīmija ar "Biolar"

Cilvēki, kas ir tālu no ķīmijas jomas, dažreiz ļoti piesardzīgi izturas pret nozari un tās produktiem. Tas lielā mērā ir saistīts ar tā saucamiem "bīstamības apzīmējumiem", kas tiek drukāti ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti