Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Brīvdienas, kas ļaus atgūties no ikdienas steigas - 6 SPA viesnīcas Latvijā ikviena gaumei

SPA viesnīca pavisam noteikti ir vieta, kur atgūties no ikdienas steigas – izbaudīt mieru, gardas maltītes un relaksējošas procedūras. Par laimi, lai izbaudītu SPA sniegtās priekšrocības, nav jādodas nekur tālu, jo Latvijā pieejamas daudz un dažādas SPA viesnīcas ikviena gaumei. Tuvojas brīvdienas? Iespējams, vēlēsieties izbaudīt kādu no šīm 6 SPA viesnīcām Latvijā!

Hotel Jūrmala SPA

Šī viesnīca piemērota gan tiem, kas mīl gardi pamieloties, gan ūdens prieku cienītājiem. Viesnīca atrodas Jūrmalā, līdz ar to varat izbaudīt ne tikai "Wellness Oasis" centra procedūras, bet arī jūras mieru un šarmu. Viens no populārākajiem šīs viesnīcas piedāvājumiem ir 1 nakts SPA baudījums Jūrmalā ar brokastīm DIVIEM.

Mārcienas muiža

Šī naktsmītne piemērota tiem, kas interesējas par vēsturi, kā arī tiem, kuri ciena latviskas tradīcijas. Muiža atrodas Madonas novadā, līdz ar to varat izbaudīt pilnīgu mieru no pilsētas drūzmas. Papildu senatnīgajai noskaņai un greznam interjeram varēsiet izbaudīt īpašu pirtnieka rituālu ar medu, pēršanos un baudām āra kubulā. Tas viss un vēl vairāk sagaidāms, izmantojot piedāvājumu brīnumaina nakts muižā ar PIRTNIEKA rituālu DIVIEM.

Baltic Beach Hotel & SPA

Šī viesnīca piemērota tiem, kas vēlas relaksēties pēc pilnas programmas. Arī tā atrodas Jūrmalā, līdz ar to varat jūras mieru un šarmu. Par godu zelta rudenim viesnīca izveidojusi īpašu piedāvājumu – gan garda maltīte, gan ūdens izklaides, gan izcila SPA programma pēc izvēles (Jūras sāls pīlinga masāža, pirts kompleksa apmeklējums vai aromātiska ķermeņa masāža ar zelta nektāru). Nenokavējiet piedāvājumu Zelta SPA rudens "Baltic Beach Hotel & SPA" DIVIEM!

SPA Hotel Ezeri

Šī viesnīca piemērota tiem, kuri vēlas izbaudīt brīvdienas ar ģimeni. Viesnīca atrodas Siguldā, kur pie reizes varat izbaudīt elpu aizraujošas ainavas! Nevienam nav noslēpums, ka ūdens priekus mīl ne tikai pieaugušie, bet arī bērni, līdz ar to viesnīca piedāvā pavadīt neierobežotu laiku pirts un baseinu kompleksā (atkarībā no viesnīcā pavadīto nakšu skaita). Piedāvājums 1 vai 2 naktis ar jautrām ūdens izpriecām ĢIMENEI attiecas uz ģimeni 2 pieaugušie + 1 bērns!

Grand Poet Hotel by Semarah

Šī viesnīca piemērota tiem, kuri vēlas izbaudīt izsmalcinātu augstākās klases atpūtu. Viesnīca atrodas pašā galvaspilsētas centrā, līdz ar to nodrošina ātri un ērtu pieeju visiem galvenajiem pakalpojumiem, apskates vietām, tirdzniecības centriem. Padariet brīvdienas par īstenām dzīrēm – grezns numurs, gardēžu brokastis, trīs ēdienu vakariņas un "Hedonic SPA" Wellness centra apmeklējums. Piedāvājumā šika SPA atpūta ar dzirkstošām vakariņām diviem noteikti neliks vilties!

Wellton Riverside SPA Hotel

Šī viesnīca piemērota tiem, kuri nevēlas doties ārpus galvaspilsētas, taču tajā pašā laikā vēlas sajusties mierpilni. Viesnīca atrodas Daugavas krastā, līdz ar to varat izbaudīt fantastisku skatu, īpaši vakaros, kad otrpus krastam iemirdzas neskaitāmas gaismiņas. Piedāvājums liks acīm iemirdzēties laimē – bagātīgas brokastis, kā arī iespēja izbaudīt pilnīgu privātumu, jo iespējams apmeklēt baudpilnu relaksāciju termālajā SPA zonā vai privātajā SPA kompleksā. Ja vēlaties pavadīt brīvdienas ar kādu sev mīļu cilvēku netraucēti, noteikti izmantojiet piedāvājumu izsmalcināta 1 nakts SPA atpūta ar brokastīm diviem!

Šīs un citas SPA viesnīcas Latvijā, kā arī cita veida lieliskas atpūtas vietas Latvijā un ārpus tās, to piedāvājumi pieejami Gribuatpusties.lv – izbaudiet ne tikai pats, bet dāviniet arī citiem! Lai neaizmirstamas brīvdienas!

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti