Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Ceļot vienkāršāk un lētāk

Neatkarīgi no tā, vai cilvēki ceļo vienu reizi gadā vai reizi mēnesī, viens no būtiskiem faktoriem ir ceļojuma izmaksas.

Aizvien vairāk ceļojumiem mēdzam izvēlēties aviosatiksmi, kas ir ērts un vienlaikus ātrs transporta veids, lai nokļūtu izvēlētajā galamērķī, tāpēc lai iekļautos plānotajā budžetā nepieciešamas lētas aviobiļetes.

Neatkarīgi no tā, vai dodamies darba komandējumā vai ģimenes atpūtas braucienā, veiksmīgu un izdevušos braucienu raksturo trīs galvenie faktori – izmaksas, ērtības un drošība. Tajā pašā laikā mūsdienās raksturīgi, ka līdz ar aviokompāniju un lidojumu piedāvājumu apjoma pieaugumu klientiem aizvien grūtāk izdodas ātri un ērti atrast šo trīs faktoru labāko kombināciju.

Taču daudzi ceļotāji, kuri vismaz reizi gadā dodas ārpus valsts ar lidmašīnu, jau sen zina interneta vietni – Aviokase.lv -, kas nemainīgi augstā kvalitātē garantē visus trīs minētos faktorus – izdevīgākās izmaksas, ērtu un komfortablu ceļojumu, kā arī pilnīgu drošību, ka ceļojums notiks bez starpgadījumiem un neradīs problēmas arī situācijās, ja gadīsies kāda neparedzēta ķibele.

Šī vietne jau vairākus gadus ir daudzu cilvēku izvēle numur viens drošu un kvalitatīvu avio lidojumu iegādē, un piedāvā ne tikai iespēju izdevīgi nopirkt aviobiļetes uz jebkuru lidmašīnas reisu pasaulē, bet arī nodrošina pilnu pakalpojuma servisu no brīža, kad klients nopircis aviobiļeti, līdz brīdim, kad ar izvēlēto avioreisu nokļuvis galamērķī. Turklāt Aviokase.lv ir iespēja ne tikai iegādāties aviobiļetes, bet arī sameklēt izdevīgākos piedāvājumus un rezervēt galamērķa valstī gan viesnīcu, gan nepieciešamības gadījumā arī nomas automašīnu.

“Mūsu bizness ir balstīts uz ilglaicīgu attiecību veidošanu ar klientiem, tādēļ neaprobežojamies tikai ar aviobiļešu pārdošanu, bet sniedzam pilnīgu drošību un sajūtu, ka iecerētais ceļojums notiks bez starpgadījumiem, un, ja arī gadīsies misēklis, mūsu darbinieki jebkurā diennakts laikā būs pieejami un gatavi nekavējoties palīdzēt atrisināt situāciju,” akcentē ceļojumu organizēšanas uzņēmuma “Astra Tūre” vadītājs Aleksandrs  Boļšakovs.

“Patiesībā jebkurš cilvēks arī pats var atrast lētāko un izdevīgāko lidojumu, protams, tam veltot noteiktu laika periodu, taču ne vienmēr cilvēki ir gatavi tērēt savu laiku un enerģiju, apmeklējot daudzu aviokompāniju tiešās interneta vietnes. Savukārt mums ir izveidota sadarbība ar būtībā visām starptautiskajām aviokompānijām, līdz ar to sistēma automātiski apkopo informāciju par visiem lidojumiem un cenām.

“Taču nenoliedzami svarīgi – ja plānojat ceļojumu un tiešām vēlaties ietaupīt, optimālais laiks aviobiļetes iegādei, tāpat kā viesnīcas un auto rezervēšanai, ir vismaz divi mēneši pirms iecerētā brauciena. Tad ir pilnīgi droši, ka patiešām ietaupīsiet naudu, kuru attiecīgi jau varēsiet izlietot pēc saviem ieskatiem,” uzsver Aleksandrs Boļšakovs.

Aviokase.lv patlaban ir viena no trim vispopulārākajām aviobiļešu rezervācijas vietnēm, kuru ik dienu apmeklē vairāk nekā četri tūkstoši klientu dienā, lai ar vislabākajiem nosacījumiem iegādātos aviobiļetes darījuma vai atpūtas braucienam.

Vietnē ir nodrošināta informācija trijās valodās – latviešu, angļu un krievu, turklāt “Astra Tūre” ceļojumu konsultanti nepieciešamības gadījumā nodrošina klientu atbalstu reālā laika režīmā 24 stundas diennaktī septiņas dienas nedēļā arī visās trijās valodās.

Aviobiļešu rezervēšanas vietnes Aviokase.lv un Aviokases.lv pieder tūrisma birojam “Astra Tūre”. Šajā gadā kompānijai “Astra Tūre” apritēja 24 gadi. Uzņēmuma aviobiļešu kases atrodas Rīgā un Daugavpilī.

“Mājas lapas klientu vidū ir Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un arī Baltkrievijas iedzīvotāji, kā arī tie Latvijas iedzīvotāji, kuri šobrīd apmetušies uz dzīvi un darbu kādā Eiropas valstī, taču regulāri apmeklē mājas, tādēļ viņiem svarīga iespēja braucienam atrast lētas aviobiļetes gan braucienam uz Latviju, gan arī pēc tam atpakaļ uz mītnes zemi,” uzsver “Astra Tūre” vadītājs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti