Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Celtniecības putekļu sūcējs – neatsverams palīgs sarežģītos uzdevumos

Sakopta un tīra darba vide ir viens no galvenajiem faktoriem, kas ietekmē darbinieku spējas efektīvi veikt darba pienākumus un nodrošināt labāko iespējamo darba rezultātu. Tādēļ ir būtiski tādās vietās kā ražotnes, darbnīcas, būvobjekti un citur, kur regulāri strādā cilvēki, parūpēties par tīru un drošu darba vidi.

Celtniecības putekļu sūcējs ir neatsverams palīgs, ja nepieciešams tikt galā ar sarežģītiem uzkopšanas uzdevumiem, kādus nereti var sastapt šajās darba vidēs. 

Tīrība būvniecības darbu laikā

Celtniecības putekļu sūcējs ir īstais palīgs, ko izmantot, lai veiksmīgi tiktu galā ar netīrumiem un putekļiem, kas rodas celtniecības darbu laikā. Ierīce ir jaudīga un izturīga, tādēļ lieliski spēj savākt arī raupjus atkritumus, kas rodas, piemēram, pēc betona apstrādes, urbšanas un citiem ar remontu saistītiem virsmu apstrādes darbiem. Celtniecības putekļu sūcējs ir viens no galvenajiem darba instrumentiem profesionāliem celtniekiem, jo sniedz iespēju ātri un efektīvi attīrīt virsmas, lai sagatavotu tās nākamajiem remonta posmiem.

Sakopta darba vide ražotnēs un darbnīcās

Ražotnēs un darbnīcās, kur norisinās dažādi materiālu apstrādes darbi, nepieciešams ievērot darba kārtības un drošības protokolus. Taču atkritumu daudzumus, kas rodas, piemēram, pēc metāla, koksnes un citu materiālu apstrādes darbiem, šo procesu var sarežģīt. Par laimi, ar celtniecības putekļu sūcēju iespējams ātri un ērti nodrošināt nepieciešamo tīrību.

Turklāt, rūpnieciskie putekļu sūcēji, kas aprīkoti ar atbilstošiem filtriem un piederumiem, veiksmīgi tiek galā arī ar šķidrajiem atkritumiem, tai skaitā, eļļām, dzesēšanas emulsiju un citiem šķidrumiem.

Kärcher celtniecības putekļu sūcējs – uzticams uzkopšanas palīgs

Izturīgi, uzticami un kvalitatīvi celtniecības putekļu sūcēji industriālām vajadzībām atrodami zīmola Kärcher produktu klāstā. Sortimentā atrodamās ierīces ir lieliski piemērotas, lai uzturētu kārtību un tīrību jebkurā objektā un telpā, kā arī teicami tiktu galā ar dažādas konsistences atkritumiem. Kärcher rūpnieciskie putekļu ir pieejami ar atšķirīgu jaudu, tilpumu, filtrācijas sistēmu un dažādās komplektācijās, bez piepūles spējot darboties pat visu diennakti.

Rūpnieciskie putekļu sūcēji šķidrumiem un skaidām

Kärcher produktu klāstā pieejami rūpnieciskie putekļu sūcēji, kas palīdz atbrīvoties no liela daudzuma abrazīvu materiālu un smērvielu. Tie ir izturīgi un spēj savākt pat ļoti lielu apjomu abrazīvu un rupju daļiņu.

  • Rūpnieciskie putekļu sūcēji cietām daļiņām un putekļiem
  • Tāpat sortimentā atrodamas ierīces ar īpašu filtru inženieriju. Aprīkojot putekļu sūcēju ar piemērotāko filtru sistēmu, tie spēj, savākt dažādus izvadītos materiālus, bīstamos putekļus, smalkus un rupjus materiālus, smiltis, smidzināšanas līdzekļus, visu veidu šķiedras, pārtikas paliekas, organiskās vielas un citus atkritumus.
  • Sprādziendrošie “EX” putekļu sūcēji
  • Kärcher zīmola sortimentā atrodamas arī ierīces, kas ļaus parūpēties ne tikai par tīru, bet arī drošu darba vidi. Putekļu sūcēji ir paredzēti potenciāli sprādzienbīstamai videi, tādēļ ir īpaši uzticami, izturīgi, kā arī atbilst visiem nepieciešamajiem standartiem.

Apskatiet Kärcher celtniecības putekļu sūcējus un atrodiet piemērotāko jūsu vajadzībām mājaslapā kaercher.com!

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā atpazīt un novērst auto eņģu nodilumu

Automašīnas eņģēm ir svarīga loma auto drošībā un funkcionalitātē, tie ļauj durvīm, motora pārsegam un bagāžniekam netraucēti atvērties un aizvērties.

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti