Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Cik efektīva ir lūpu palielināšana ?

Lasi tālāk.

Lūpu palielināšana ir kosmētiska procedūra, kas var sniegt jums pilnīgākas, izteiksmīgākas lūpas, uzlabojot vispārējo ķermeņa tēlu. Ir dažāda veida filleri, ko var injicēt lūpās, bet mūsdienās visizplatītākie ir produkti, kas satur hialuronskābi. Hialuronskābe ir dabiska viela, kas atrodama organismā. Tas palīdz palielināt lūpu apjomu un labot nepilnības.

Hialuronskābes izmantošana

Hialuronskābe var uzlabot lūpu izskatu, pievienojot formu un struktūru, labojot deformācijas, asimetriju. Vēl ar tās palīdzību tiek izlīdzinātas krunciņas un grumbas. Rezultāts parasti ilgst aptuveni sešus mēnešus, tomēr tas ir atkarīgs no katra organisma individuālajām īpatnībām. Ja lūpu apjomu vēlaties saglabāt arī pēc tam, būs nepieciešams atkārtot injekcijas.

Hialuronskābes priekšrocības

Pēc injekcijas gēls atbalsta un veido lūpu audus. Hialuronskābes lietošanas priekšrocības ir kontrolējams lūpu izmērs.

Injekcijas var veikt pakāpeniski vairāku vizīšu laikā, līdz tiek sasniegts vēlamais rezultāts. Salīdzinot ar citiem filleriem, izmantojot hialuronskābi, var būt mazāk zilumu un pietūkuma. Rezultāti ir pietiekami ilgstoši, bet ne pastāvīgi. Tā kā hialuronskābe ir izgatavotas no vielām, kas ir līdzīgas tām, kas atrodamas organismā, tas nemēdz izraisīt alerģisku reakciju.

Ko sagaidīt procedūras laikā

Lūpu palielinošās injekcijas var veikt tikai plastiskais ķirurgs vai dermatologs, kas ir sertificēts medicīnas personāls. Hialuronskābi saturošie filleri zem ādas tiek ievadīti ar smalkas adatas palīdzību. Pirms injekcijām var uzklāt speciālu līdzekli, lai mazinātu diskomfortu. Pēc injicējamo zonu rūpīgas atzīmēšanas, viela tiek ievadīta lūpās.

Pēc injekcijas var izmantot ledu, lai mazinātu diskomfortu un kontrolētu pietūkumu. Taču uz apstrādājamo zonu nevajadzētu izdarīt stingru spiedienu. Uzreiz pēc procedūras ieteicams izvairīties no lūpu krāsas vai citiem kosmētiskajiem produktiem lūpām. Jums vajadzētu pamanīt atšķirību uzreiz pēc procedūras. Pēc sadzīšanas jūsu lūpām vajadzētu izskatīties un justies dabiski.

Turklāt ir svarīgi, lai par procedūras rezultātu cerības būtu reālistiskas.

Ar ārstu var apspriest lūpu palielināšanas iespēju plusus un mīnusus, arī riskus, un izlemt, kura tehnika vai produkts jums ir piemērotākais. „Ādažu privātslimnīcas” speciālisti ikvienam palīdz realizēt sapni par izteiksmīgām un skaistām lūpām.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti