Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Credit.lv – kad vajadzīgi kredīti internetā

Pirmais kredīts līdz 500 eur un vairāk bez procentiem un bez komisijas maksas. Atmaksā tik, cik aizņēmies, ne vēlāk kā 30 dienu laikā. Portālā CREDIT Jūs varat atrast šādu un, iespējams, vēl labākus piedāvājumus īstermiņa kredītiem un citiem aizdevumu veidiem. (Piemēram, patēriņa aizdevums līdz 10000 eur, kredītu apvienošana vai auto kredīts.)

Jebkurš no šiem piedāvājumiem ir paredzēts citiem mērķiem, tādēļ pirms aizņemties, ir ļoti būtiski saprast, kas pakalpojums Jums ir piemērotāks. Piemēram, nav prātīgi izvēlēties ātros aizdevumus, ja vajadzīgs kredīts ar ikmēneša maksājumu uz ilgu termiņu. Vienlīdz svarīgi ir rūpīgi izvērtēt savus ienākumus, izdevumus un finansiālās iespējas. Vai, aizņemoties tagad, spēsiet atmaksāt kredītu nolīgtajā termiņā? Ja rodas šaubas, labāk atlieciet lēmuma pieņemšanu uz citu dienu, jo impulsīvai rīcībai šeit nav vietas. Katra kavēšanās ar parāda atmaksu var prasīt no Jums papildus naudas līdzekļus. Aizņemieties atbildīgi.

Cik ātri var saņemt aizdevumu?

Zelta standarts īstermiņa kredīta saņemšana internetā ir 10 – 15 minūtes pēc pieteikuma izvērtēšanas, pie nosacījuma, ka abām pusēm ir konts vienā bankā un pieteikums tiek aizpildīts darba laikā. Lai darījums tiktu noslēgts ātrāk un klients saņemtu naudu ātrāk tiek izmantoti dažādi algoritmi un speciāla programmatūra. Šāda pieeja ļauj ātrāk izvērtēt riskus, anketā norādīto informāciju un saprast, vai klients ir uzticams.  Maksājumi starp vairākām bankām var aizņemt papildus laiku un ar to vienmēr ir jārēķinās.

Pašsaprotami, ka, lai saņemtu ilgtermiņa aizdevumu vairāku tūkstošu eiro apmērā vai kredītu pret ķīlu mēdz būt nepieciešams ilgāks laiks. Ja aizdodot nelielu naudas summu, kredītspeciālisti mēdz paļauties uz klientu godaprātu un pieteikumā sniegto informāciju, tad izsniedzot lielākus kredītus ir vajadzīga rūpīgāka maksātspējas izvērtēšana.

Vai kredītu var atmaksāt pirms termiņa?

Latvijas likumi paredz, ka klienti var atmaksāt aizdevumu pirms termiņa bez papildus komisijas un šādā veidā ietaupīt uz procentu rēķina. Praksē ir cilvēki, kas katru mēnesi turpina maksāt noteiktu summu, lai arī jau sen varētu atbrīvoties no kredītsaistībām. No vienas puses, tas ir ērti, jo vairāk nauda paliek kontā, no otras puses, ilgtermiņā tas nozīmē papildus izdevumus pašam kredītņēmējam. Katram pašam jāvērtē, kurš risinājums viņam šķiet izdevīgāks.

Vai ātrie aizdevumi ir izdevīgāki par ilgtermiņa kredītiem?

Jau noskaidrojām, ka dažādām vajadzībām ir paredzēti atšķirīgi pakalpojumi. Ātrais kredīts ir paredzēts steidzamām, īstermiņa vajadzībām un pilda plākstera funkciju. Patēriņa kredīti var būt noderīgi lielākiem pirkumiem, auto remontam, ceļojuma apmaksai u.c. lielākām vajadzībām. Auto līzingu izmanto  automašīnas iegādei uz nomaksu, bet mājokļa kredītu dzīvokļa vai mājas pirkšanai. Ja izmantosiet kādu no šiem pakalpojumu veidiem citai vajadzībai, rezultāts nebūs pozitīvs un, visticamāk, ir gaidāma vilšanās. Ja neesiet pārliecināti, kurš aizdevumu veids ir Jums piemērotāks, skatieties, kurš  no pakalpojumiem piedāvā zemākās izmaksas īstermiņā (ikmēneša maksājums) un ilgtermiņā (kopējā summa ko samaksāsiet par aizdevumu). Neaizmirstiet pierēķināt klāt komisijas maksu par aizdevuma izsniegšanu un pievērsiet uzmanību citām izmaksu pozīcijām, kas minētas līgumā. Aizņemieties atbildīgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti