Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Darba apģērbu servisa priekšrocības ikvienam uzņēmumam

Darba apģērbs ir nepieciešams daudzās nozarēs – gan veselības aprūpē, gan viesmīlības nozarē, gan arī specifiskās jomās, kas saistītas ar dažādiem drošības riskiem, ražošanas procesiem, mehānismu apkalpošanu u.tml. Darba apģērbu tīrīšana un sagatavošana lietošanai var radīt daudz pūļu, kā arī izdevumus piemērotas infrastruktūras izveidošanai un atalgojuma izmaksai darbiniekiem, kas rūpējas par darba apģērbiem. Krietni izdevīgāks risinājums uzņēmumam ir darba apģērbu serviss ārpakalpojumā – ātri, vienkārši un bez papildu pūlēm.

Kādas būtiskas priekšrocības sniedz darba apģērbu ārpakalpojums, ko novērtēs ikviens uzņēmums, par to lasiet šajā rakstā.

Optimāla resursu izmantošana

Darba apģērbu nomas un servisa pakalpojumu sniedzēja “Elis” rīcībā ir visas nepieciešamās iekārtas, kas saistītas ar darba apģērba tīrīšanu un sagatavošanu darbam, tāpat “Elis” veicis arī darbinieku profesionālo apmācību. Kādēļ gan jums vēlreiz savā uzņēmumā darīt to pašu? Saprātīgāk ir izmantot esošos resursus uzņēmuma pamatdarbībai un darba apģērba servisu uzticēt profesionālam ārpakalpojuma sniedzējam.

Plašs iespēju klāsts

“Elis” piedāvājumā ir visplašākais darba apģērbu piedāvājums – no vienkāršiem viesmīļu priekšautiem līdz ISO sertifikātiem atbilstošiem īpaši augstas aizsardzības darba apģērbiem. Jūs varat izvēlēties tieši to, kas nepieciešams jūsu uzņēmumam, piemēram, augstas redzamības darba apģērbu vai darba apģērbu drošībai.

Viss vienmēr gatavs darbam

Izvēloties darba apģērbu servisu, Jums nav jādomā par to, vai darbiniekiem būs pieejami tīri darba apģērbi. “Elis” tos piegādā noteiktā laika grafikā, un tie ir brīvi pieejami darbiniekiem tieši tad, kad nepieciešams. Jums atkrīt rūpes par netīrā darba apģērba savākšanu, mazgāšanu un tīrīšanu, labošanu, ja tas nepieciešams, un tīro darba apģērbu nodrošināšanu darbiniekiem.

Jūsu iespēja radīt profesionālu un atmiņā paliekošu uzņēmuma tēlu

Jūsu uzņēmumu prezentē ne tikai tā nosaukums, logotips un reklāmas saukļi, sniegtie pakalpojumi vai ražotie produkti, bet arī darbinieki un viņu radītais iespaids. Darba apģērbs veido būtisku daļu no iespaida par visu uzņēmumu. Profesionālas, nozares standartiem atbilstošas un vienmēr higiēniski tīras darba formas ir viens no veidiem, kā klientos radīt pozitīvu pārliecību par uzņēmuma uzticamību. Arī pašiem darbiniekiem šāds īpaši pielāgots darba apģērbs rada gan drošības sajūtu, gan arī lepnumu par piederību uzņēmumam. Turklāt strādāt šajos darba apģērbos ir patiesi ērti.

Darba apģērbs ar uzņēmuma logo

“Elis” darba apģērbu serviss piedāvā apģērbu personalizācijas iespējas – papildināt to ar jūsu uzņēmuma logotipu vai darbinieku vārdiem, amatiem, vai citu svarīgu informāciju. Šādi jūs demonstrēsiet nopietnu attieksmi pret uzņēmuma koptēlu.

Turklāt darba apģērbi tiek individuāli pielāgoti katram darbiniekam. Izvēloties darba apģērbu servisu, pasūtījuma sagatavošanas procesā rūpīga uzmanība tiek pievērsta darba formu atlasei, lai tās būtu ērti valkājamas konkrētam darbiniekam, lai tās labi pieguļ augumam – nav ne par lielu, ne par mazu. Piemērots darba apģērba izmērs ir būtisks arī no darba drošības aspekta.

Augstākie higiēnas standarti
Tīrs darba apģērbs - daudzās nozarēs ar to vien nepietiek, jo higiēnas standarti ir ļoti augsti. Šādās nozarēs darba apģērbam jābūt higiēniski tīram. “Elis” izvirzītais darba standarts ir – vienmēr piedāvāt labāko! Tas nozīmē, ka darba apģērbi tiek tīrīti tā, lai rezultāts pilnībā atbilstu starptautisko higiēnas noteikumu prasībām, kas ir īpaši svarīgi, ja runa ir par darba apģērbu pārtikas ražošanai.
Lieliska kvalitāte katru reizi

Darba apģērbu kvalitātes kontrole notiek pirms katras piegādes uzņēmumam. Tas nozīmē, ka jūs nesaņemsiet atpakaļ apģērbu, kas ir saplīsis un sabojāts lietošanas vai mazgāšanas laikā. Ja valkāšanas laikā apģērbs ir saplīsis vai sabojāts, tā vietā jums tiks piegādāts jauns komplekts. Ja bojāto apģērbu ir iespējams salabot, tas tiks izdarīts, tādējādi paildzinot tā darbmūžu, bet pretējā gadījumā bojātais apģērbs tiks utilizēts un vietā piegādāts jauns.

Rūpes par vidi

Darba apģērbu centralizēta kopšana ir viens no veidiem, kā mēs visi kopā varam parūpēties par vidi. Proti, darba apģērbu apstrāde vienuviet ir daudz energoefektīvāka, tāpat  iespējams panākt arī augstāku tīrības līmeni. Jums nav jātērē savs laiks un resursi, lai spētu parūpēties par darbinieku formas tērpiem. “Elis” komanda daudz labāk zinās, kādā režīmā un ar kādu mazgāšanas līdzekli jātīra katrs darba apģērbu veids, lai tas pēc iespējas ilgāk saglabātu savu labo izskatu un īpašības.

Kāpēc izvēlēties “Elis”?

“Elis” ir starptautisks uzņēmums, kas piedāvā visplašāko darba apģērbu nomas un servisa pakalpojumu, kurā ir ietverts arī darba apģērbu mazgāšanas pakalpojums, kvalitātes kontrole, piegāde un citas saistītās darbības. Jūs varat izvēlēties visu, kas jūsu uzņēmumam vajadzīgs no plašā “Elis” darba apģērbu klāsta. Ja nepieciešams, visus darba apģērbus varat pielāgot uzņēmuma vizuālajam koptēlam un papildināt ar  jums nepieciešamo informāciju.

Jūsu uzņēmuma darbinieku ērtībām ir pieejami tīro un netīro darba apģērbu skapji. Tīro apģērbu skapī visas izmazgātās un lietošanai sagatavotās formas ir salocītas, sakārtotas atsevišķos nodalījumos, lai darbiniekiem ir ērti tās paņemt. Netīro apģērbu skapī lietoto darba apģērbu var vienkārši iemest pa lūku skapja augšpusē.

Ja vēlaties uzzināt vairāk, apmeklējiet vietni Elis.com un piesakieties konsultācijai, lai jau pavisam drīz izbaudītu priekšrocības, ko sniedz darba apģērbu serviss.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti