Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Daudzpusīgās kumodes – piemeklē katrai telpai atbilstošu mēbeli

Ja būtu jānosauc daudzpusīgākās mēbeles, kumodes noteikti būtu šī saraksta augšgalā. Tās ir var būt gan tievas un augstas, gan zemas un platas. Atvilktnes izvietotas blakus, vai viena virs otras. Mēdz būt pat tik mazas kumodītes, kas lieliski kalpo kā naktsskapīši, taču ir iespējams iegādāties arī modeļus, kuros satilpst apģērbi visai ziemas vai vasaras sezonai. Tuvojoties pavasarim, interneta veikals 220.lv iesaka arī Tev papildināt savu mājokli ar jaunu kumodi.

Kumodes un to daudzpusība

Lai arī kumodē nav iespējams iekarināt apģērbu vai ievietot TV, tā daudzpusības ziņā līdzinās drēbju skapim. Kumode var kalpot, vai nu kā dekoratīvs interjera elements, kas pievērš uzmanību, vai arī vienkārši nodrošināt pietiekami lielu platību dažādu lietu salikšanai. Un no ārpuses tā būs salīdzinoši liela mēbele, kas pie sienas aizņem diezgan daudz vietas.

Neatkarīgi no tā, vai kumodei ir divas vai 15 atvilktnes, tām jābūt pietiekami funkcionālām un jāspēj uzglabāt vairākus, nelielus objektus, tādējādi, atbrīvojot telpu no dažādiem sīkumiem un liekot tai izskatīties kārtīgākai. Taču der atcerēties, ka izmantot var ne tikai kumodes atvilktnes. Arī tās augšējo virsmu var izmantot dažādu priekšmetu novietošanai. Daudzi cilvēki to lieto, lai saliktu vāzes ar ziediem, grāmatas, lampu, sveces vai pat nelielu TV.

Meklējot kumodi savam mājoklim, ir jāpievērš uzmanība stilam, kādā telpas iekārtotas. Tas nozīmē, ka modernāka dizaina istabai labāk piestāvēs mūsdienīga un stilīga kumode, savukārt Skandināvu stila telpās skaisti izskatīsies dabīga koka vai citu materiālu kumodes neitrālās krāsās. Kumodi iespējams piemeklēt teju jebkurai telpai, atliek tikai ņemt vērā dažus svarīgus faktorus.

Guļamistabai

  • Sākotnēji kumodes tika paredzētas tikai drēbju novietošanai, tādēļ loģiski, ka šī mēbele atradās tieši guļamistabā. Tajā ērti iespējams salikt vidējos un nelielos apģērba gabalus, kurus nevajag novietot uz pakaramā.
  • Zema, plata kumode ar divām atvilktnēm labi iederēsies blakus gultai, lai uz tās novietotu grāmatas, lampu, telefonu un citas lietas.
  • Ja Tev mājās ir garderobe kā atsevišķa telpa, tajā vari novietot nelielu kumodi, kur salikt mazākus priekšmetus.

Bērnistabai

  • Kumode šajā istabā noderēs, lai to vieglāk uzturētu kārtībā. Tajā varēs uzglabāt grāmatas, puzles, mākslinieciskos piederumus un dažādus citus priekšmetus.
  • Apakšējās atvilktnes var izmantot dvieļu, apģērbu un citu mantu salikšanai.

Dzīvojamai istabai

  • Neliela, vidukļa augstumā esoša kumode iederēsies blakus sēdvietām. Tās virsmu var izmantot kā nelielu galdiņu, kur salikt uzkodas un kafijas tasītes, kad ciemos ierodas viesi.
  • Augsta vai zema kumode lieliski iederēsies ģimenes mājokļa centrālajā telpā, kur varēs salikt spēles, puzles, grāmatas, sveces, foto rāmīšus un citas lietas.

Ēdamistabai

  • Plata, zema kumode var tikt izmantota, lai uzglabātu krēslu paliktņus, papīra un auduma salvetes, trauciņus, sveces un svečturus, kā arī citus priekšmetus maltītes baudīšanai un galda klāšanai.
  • Mazāka kumode noderēs kā galda virma, uz kuras novietot tējas servīzi, ziedu kompozīciju vai sezonālu dekorāciju.

Koridoram

  • Kumode iederēsies koridorā, lai tajā uzglabātu cimdus, šalles, atslēgas un pastu.

Viesistabai

  • Jebkurš ciemiņš, kurš apmetīsies viesistabā, priecāsies par to, ka viņam būs kāda mēbele, kurā novietot personīgās mantas.
  • Kumodē šajā telpā var novietot arī dāvanu iesaiņošanas piederumus, lentes, šķēres, rakstāmpiederumus un līmlenti.
  • Šajā mēbelē var uzglabāt arī dažādus ar Tavu hobiju saistītus priekšmetus, šūšanas piederumus, audumus un citas mantas.

Vannas istabai

  • Augstāka kumode noderēs, lai tajā saliktu dvieļus, halātus un citus tekstila materiālus.
  • Zemākā kumodē labi iederēsies dušas piederumi, dvieļi un citi priekšmeti. Un kumodes vari salikt biežāk izmantotos šampūnus un ziepes, kā arī tīrus dvieļus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā atpazīt un novērst auto eņģu nodilumu

Automašīnas eņģēm ir svarīga loma auto drošībā un funkcionalitātē, tie ļauj durvīm, motora pārsegam un bagāžniekam netraucēti atvērties un aizvērties.

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti