Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Dāvanas bērniem – idejas svētku dāvanām

Ko gan uzdāvināt mazulim, bērnam bērnudārza vecumā vai pusaudzim?

Dāvanas bērniem var šķist neiespējamā misija, salīdzinot ar  dāvanu izvēli pieaugušajiem  Padari bērniem vannošanos par krāsainu un jautru piedzīvojumu, dāvanā pasniedzot ar vannas rituāliem saistītus produktus. Ja vēl tie ir veidoti neparastās formās un košās krāsās, bērni par tādu dāvanu noteikti priecāsies. STENDERS produktu klāstā ir vairākas kolekcijas un produkti, kas īpaši veidoti bērniem, tāpēc lasi tālāk, lai noskaidrotu par tiem vairāk!

Dāvanas bērniem

Vannošanās rituāls bērniem ir īsts piedzīvojums, tā ir patīkama, relaksējoša, krāsaina un ļoti aromātiska nodarbe. Turklāt STENDERS bērnu produkti radīti tādi, lai mazgāšanās procesu padarītu patiešām jautru.

Ja meklē bērnu dāvanas, tad lieliskas idejas dāvanām ir:

  • putojošās vannas bumbas vai želejbumbas, kas sniegs bērniem krāsas, patīkamu aromātu un jautrību vannošanās laikā;
  • staipīgās slaima ziepes, kuru mīkstā tekstūra atgādina maigu un staipīgu želeju, kas bērniem īpaši patiks, jo pirmajā brīdī šķiet, ka tā ir jautra spēle, kas pārtop lielās putās;
  • plastilīna ziepju komplekts – STENDERS plastilīna ziepes var kļūt par jebko, kas vien ienāk prātā. Ziepes var plucināt, mīcīt, tās attīsta fantāziju, radošo domāšanu un pirkstu veiklību. Ar tām, protams, var arī mazgāties. Tā būs lieliska dāvana bērnam, turklāt tā ir multifunkcionāla – plastilīna ziepes ir gan roku un ķermeņa ziepes, gan matu šampūns un pat vannas bumba.

Dāvanas pusaudžiem

Ja meklē dāvanas pusaudžiem, tad vari uzdāvināt kādu no STENDERS gatavajiem dāvanu komplektiem, kur vienuviet atradīsi vairākus produktus, kas viens otru papildina, piemēram:

  • ķermeņa kopšanai – šādā komplektā var ietilpt dušas želeja, ziepes, krēmi, putas un citi produkti ikdienas rituāliem. Komplekti ir dažādi, atliek vien atrast piemērotāko;
  • patīkamam vannas rituālam, kas ļaus izbaudīt putu mākoņus – vannas rituālu komplekti veidoti nesteidzīgai atpūtai vannā, un tajos ietilpst vannas bumbas, vannas putas vai vannas sāls.

Piemērota dāvana jaundzimušajam

STENDERS ir izveidojis īpašu kolekciju Māmiņai un mazulim, kas būs piemērota dāvana jaundzimušajam un arī jaunajai māmiņai. Tajā ir atrodami produkti gan mammai, gan mazulim, lai atvieglotu ikdienas mazgāšanās rituālus.

Kolekcijā ietilpst dažādu krāsu un formu kokvilnas dvielītis, ziepes, ķermeņa krēms, šampūns un ķermeņa eļļa, kas caur vismīļākajiem pieskārieniem saudzīgi parūpējas par mazuļu maigās ādas un matu kopšanu jau no pirmās dienas šajā pasaulē. Kolekciju apstiprinājuši pediatri, un tās produkti ir bagātināti ar saudzīgām dabiskām sastāvdaļām, piemēram, kliņģerīti, kas ir viens no efektīvākajiem ārstniecības augiem un saldo mandeļu eļļu, kas saudzīgi rūpējas pat par visjūtīgāko ādu.

Kolekcija ir dermatoloģiski testēta un izstrādāta tā, lai vienlaikus rūpētos gan par māmiņas, gan mazuļa delikāto ādu. Mazulis būs izsmējies un izspēlējies vannošanās rituāla laikā, un gan mamma, gan mazulis – kārtīgi nomazgājušies, tīri, smaržīgi un gatavi saldam miedziņam.

Pasniedz tādas bērnu dāvanas, kas ir ne tikai noderīgas un praktiskas ikdienā, bet arī sniedz pārsteigumus un jaunatklāšanas priekus. Apskati STENDERS piedāvājumu veikalos vai internetā jau tagad un gatavojies svētkiem laikus!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti