Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Droši, efektīvi, pieejami: Mūsu pacēlāji jūsu darbiem!

Mums visiem patīk atrasties pāris metrus virs zemes. Citam pārnestā, citam tiešā nozīmē – ikdienā strādājot augstumā. Saskaņā ar valsts darba inspekcijas pārskatu par 2022. gadu, darbs augstumā ir viens no riskantākajiem darba veidiem. Tajā ietilpst darbs ar aprīkojumu, kā arī darbs ar celtniecības vai rūpniecības konstrukcijām. Lai nodrošinātu darba drošību augstumā, ir svarīgi ievērot drošības noteikumus un izmantot piemērotus pacēlājus, kas atbilst darba vides prasībām. Esam apkopojuši pacēlāju tipus, lai vari piemeklēt veicamajiem darbiem piemērotāko.

Šķērveida pacēlāji

Šķērveida pacēlāji kļuvuši par izcilu sabiedroto dažādos būvniecības un apsaimniekošanas darbos. Strādājot pie fasādes elementiem, metāla un stikla konstrukcijām, inženiertīklu uzstādīšanā un iekštelpu apdares darbos. Piemēroti darbam līdz pat 22 metru augstumām.

Pieejami elektriskie un dīzeļdzinēja šķērveida pacēlāji. Iekštelpu darbiem noderēs elektriskie pacēlāji ar uzlādējamiem akumulatoriem, kas ļaus brīvi manevrēt telpās un gumijas riteņi pasargās grīdu virsmas. Dīzeļdzinēja pacēlāji lieti noderēs āra darbos un nodrošinās darbu pat nelīdzenā teritorijā.

Pacēlāji ar grozu

Strēles pacēlāji nodrošina vertikālu un horizontālu kustību. Šāda tipa pacēlāji atvieglo darbu grūti aizsniedzamās vietās, augstumā līdz 48 metriem. Pieejami gan elektriskie, gan dīzeļdzinēja modeļi. To izvēle atkarīga no konkrētā darba specifikas un seguma reljefa.

Piekabes tipa pacēlāji - mobili un viegli pārvietojami. Piemēroti nelīdzenām virsmām un grūti aizsniedzamām vietām. Pieejami ar iekšdedzes dzinēju vai uzlādējamiem akumulatoriem.

Autopacēlāji - B kategorijas pašrocīgi vadāmie pacēlāji plaši izplatīti veicot reklāmas uzrakstu uzstādīšanu, apgaismojuma darbus, jumta un fasādes remontdarbiem. Autopacēlājus lietot var ikviens. Gan pieredzējis, gan bez pieredzes pēc attiecīgās instruktāžas veikšanas.

Teleskopiskie iekrāvēji

Lieliska izvēle būvniecībā, lauksaimniecībā, loģistikā u.c. Pieejami dažādi modeļi atkarībā no celtspējas un darba augstuma. Iekrāvēji aprīkojami arī ar dažādiem darba instrumentiem, kā dakšas, vinčas, cilvēku pacelšanas grozi u.c.

Alumīnija torņi (sastatnes, stalažas)

Viegli saliekami un pārvietojami, daudzfunkcionāli palīgi darbam augstumā. Plaši pielietojami gan iekštelpās, gan ārpus tām. Pieejami dažādi platuma un komplektācijas varianti.

Darbs augstumā kļūst drošs un efektīvs, izmantojot kvalitatīvus pacēlājus un drošības jostas. Pacēlāju noma ļauj ieekonomēt laiku, naudu un enerģiju, piedāvājot piemērotus risinājumus ikvienam darbam. Pieredzējušie, pacēlāju nomas ats.lv, konsultanti palīdzēs izvēlēties atbilstošāko risinājumu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Pieci pieprasītākie juridiskie pakalpojumi

Mums katram dzīvē var gadīties situācijas, kad ir nepieciešams izmantot juridiskos pakalpojumus. Fiziskas personas visbiežāk meklē juridisko palīdzību, lai sakārtotu dažādus ģimenes tiesību jautāj...

Kā izvēlēties labu SEO speciālistu?

Kad cilvēki meklē produktus vai pakalpojumus internetā, tikai retais atrastos rezultātus izskata arī otrajā, trešajā vai ceturtajā meklētājprogrammu lapā – lielākā daļa cilvēku pārtrauc meklēšanu...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti