Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Drošības uzņēmums SOSDIENESTS piedāvā plašu pakalpojumu un preču sortimentu.

Katram kādreiz var gadīties nozaudēt atslēgas. Tādā gadījumā ikvienam ir iespēja vērsties pie SOS dienesta speciālistiem.

Uzņēmums SOSDIENESTS.LV nodarbojas ar durvju atvēršanu un slēdzeņu nomaiņu ārkārtas situācijās. Uzņēmuma speciālisti spēj atvērt jebkuras sarežģītības pakāpes durvis - vai tās būtu vienkāršas PVC durvis, koka, metāla durvis, vai arī automašīnu durvis un pat seifu durvis. Uzņēmuma speciālisti ar durvju atvēršanu nodarbojas jau vairāk kā 20 gadus.

Uzņēmuma speciālisti nodrošina arī speciālo pakalpojumu – METĀLA DURVJU RESTAURĀCIJA. Ja Jūsu metāla durvis ir skāris laika zobs – tās ir briesmīga paskata, tām nedarbojas slēdzenes, vai ir kāds cits iemesls – nav nepieciešamības pirkt jaunas durvis, jo mūsdienās pastāv iespēja atjaunot vecās, iemīļotās durvis. SOSDIENESTS.LV speciālisti nodrošina veco metāla durvju restaurāciju vienas dienas laikā. Uzņēmums atzīst, ka daudzo pieredzes gadu laikā tikai ļoti retos un specifiskos gadījumos durvīm nav iespējama restaurācija. Protams, šādos gadījumos uzņēmumā iesaka iegādāties jaunas durvis.

SOSDIENESTS.LV piedāvājumā ir arī augstas kvalitātes metāla durvis “SUPPORTA”, kuras tiek izgatavotas divos tirgū pieprasītākajos izmēros – 860 x 2040 un 960 x 2040 mm. Pie šo durvju izvēles ir iespējams izvēlēties arī durvju vēršanās virzienu un modeļus. “SUPPORTA” durvis tiek aprīkotas ar augstas kvalitātes MDF paneļiem no abām pusēm. Tās tiek komplektētas ar 2 slēdzenēm, nodrošinot bāzes līmeņa drošību. Pēc nepieciešamības, uzņēmuma speciālisti nodrošina arī durvju uzstādīšanu, nodrošinot arī durvju piegādi visa Latvijas teritorijā par demokrātiskām cenām – piemēram, piegāde uz Daugavpili izmaksās ne vairāk kā 35 EUR. Uz pilsētām, kuras atrodas tuvāk Rīgai, piegāde izmaksās attiecīgi lētāk. “SUPPORTA” durvis vienmēr ir pieejamas uzņēmuma noliktavā plašā izvēlē un tās ir iespējams pasūtīt arī uzņēmuma internetveikalā.

Papildus Ukrainā ražotajām durvīm “SUPPORTA”, uzņēmums nodarbojas arī ar sertificēto metāla durvju “SKYDAS” izplatīšanu Latvijā. Šīs durvis tiek aprīkotas ar augstas drošības klases slēdzenēm, Tām ir arī RC3 un RC4 pretuzlaušanas sertifikāti, kas nozīmē, ka šo durvju atvēršana ielaušanās mēģinājuma gadījumā prasa ievērojami ilgāku laika posmu, kas sniedz iespēju pasargāt Jūsu īpašumu no ielaušanās gadījumiem.

“SKYDAS” durvīm ir arī ļoti augsti skaņas un siltumizolācijas rādītāji, ko pierāda arī tas, ka 95% durvju uzstādīšanas gadījumā durvis “SKYDAS” tiek uzstādītas kā vienīgās durvis bez dubulto durvju nepieciešamības, jo “SKYDAS” durvis nodrošina skaņas izolāciju līdz pat 41dB. Privātmāju durvis, savukārt tiek aprīkotas ar ūdensizturīgām WRB finiera apdarēm, kuras teicami iztur visus Latvijas laikapstākļus. Privātmāju ārdurvis neaizsalst līdz pat - 30 grādiem, ja tiek izvēlēts “SKYDAS Standart” durvju modelis, savukārt, “SKYDAS Plus”, “SKYDAS 2000” un “SKYDAS Premium” durvju modeļu izturība ir salā daudz lielāka – tās iztur līdz pat – 45 grādu temperatūru, kā arī tām ir paaugstināta skaņas izolācija līdz pat 44dB, ko pierāda arī šīm durvīm izsniegtie sertifikāti.

“SKYDAS” durvis, atšķirībā no “SUPPORTA” durvīm, tiek izgatavotas pēc individuāliem izmēriem un klientiem ir iespēja izvēlēties dizainu, furnitūru un durvju modeli.

Uzņēmumu iespējams apmeklēt Rīgā, Hanzas ielā 6, vai arī sazināties ar uzņēmumu, zvanot uz tālruņiem 67704154, 26668000, kā arī rakstot uz e-pastu [email protected] . Ar uzņēmuma piedāvājumu iespējams iepazīties arī uzņēmuma mājaslapās www.skydas.lv un www.sosdienests.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti