Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Drošs un uzticams nodokļu konsultants tavam uzņēmumam

Darbs ar finansēm un grāmatvedību ir atbildīgs, jo kļūdas tajā var izmaksāt dārgi. Tāpat tas ir atbildīgs, jo dažkārt no precīziem vai neprecīziem aprēķiniem var būt atkarīgi tālākie notikumi uzņēmumā. Atbildību uzliek arī fakts, ka finanšu informācijai nereti ir nedaudz slepena “piegarša”, tāpēc ir labi, ja ir grāmatvedis, kuram varat uzticēties, ka viņš neizpaudīs datus trešajām pusēm, piemēram, par darbinieku algām vai citiem iespējami sensitīviem jautājumiem.

Pieredze

Sava veida kvalitātes zīme ir grāmatveža pieredze. Ja grāmatvedis vai ārpakalpojumu kompānija šajā jomā darbojas jau ilgu laiku, ir visai skaidrs, ka ir gūta pietiekami liela pieredze un uzticība no klientu puses.

Uzsākot sadarbību ar jaunu pakalpojumu sniedzēju, vienmēr ir iespēja sazināties ar viņa iepriekšējiem klientiem, lai ievāktu atsauksmes par sadarbības pieredzi. Droši var vaicāt arī pēc jau sagatavotām atsauksmēm.

Bez tam – grāmatvedība ir joma, kurā nemitīgi mainās likumdošanas nianses, ir jābūt pieredzējušam ekspertam, lai zinātu ne tikai pašreiz spēkā esošās normas, bet arī vēsturisko notikumu attīstību, tādējādi pieņemot pārdomātus lēmumus.

Līgums

Ja izvēlaties sadarboties ar algotu grāmatvedi vai ārpakalpojuma sniedzēju, jebkurā gadījumā būs jāslēdz līgums – darba vai sadarbības. Tajā noteikti jāparedz punkti par informācijas konfidencialitāti, savstarpējiem nosacījumiem un citiem kritērijiem, lai konflikta gadījumā būtu uz ko atsaukties.

Nebaidieties iekļaut līgumā papildu punktus, par ko raizējaties!

Profesionalitāte

Jebkurš pieredzējis pakalpojumu sniedzējs gribēs saglabāt savu reputāciju un lieki ar to neriskēs. Ārpakalpojumu sniedzējiem ir jau atstrādāti sadarbības modeļi, kā notiek dokumentu aprite, cik droša tā ir, kādu informāciju saņem grāmatvedis un kāda viņam nemaz nav nepieciešama.

Corsax.lv grāmatvedības pakalpojumi tirgū pieprasīti jau daudzus gadus, tādējādi uzņēmums ir kļuvis par sabiedroto neskaitāmiem dažādu nozaru uzņēmumiem visā Latvijā. Pozitīvas klientu atsauksmes, ilgtermiņa sadarbība, nemitīga sekošana līdzi aktuālajai informācijai grāmatvedības un nodokļu jomā, pieredze un zināšanas ir kritēriji, kas apliecina Corsax.lv profesionalitāti.

Corsax.lv ir par ilgtermiņa sadarbību, jo tikai tā iespējams pierādīt, ka šis ir drošs un uzticams nodokļu konsultants tavam uzņēmumam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

4 biežāk pieļautās kļūdas, rakstot CV

Laba un kvalitatīva CV izveidošana aizņem laiku - procesa laikā ir tik daudz nianšu pie kā jāpiedomā. Iepazīstieties ar četrām biežāk pieļautajām kļūdām, rakstot CV un paturiet tās prātā, lai nākamrei...

Saules paneļi: Kas jāzina pirms iegādes?

Saules paneļi ir šobrīd populārs risinājums, kas ļauj gan samazināt ar elektroenerģiju saistītās izmaksas, gan rūpēties par vidi. Taču, lai saules paneļu sistēmas uzstādīšanā ieguldītais patiešā...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti