Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Durvis – tava mājokļa vizītkarte

Pirmais iespaids vienmēr ir svarīgs. Līdzīgi kā seja daudz pasaka par cilvēku arī ārdurvis atklāj daudz par mājas vai dzīvokļa īpašnieku. Kādas ir jūsu durvis? Vai tās atbilst jūsu vēlmēm un vajadzībām? Šobrīd mājas ārdurvīm durvju salonā “Durvju pasaule” ir izpārdošana un patīkamas cenas daudziem durvju modeļiem.

Kam pievērst uzmanību, pērkot durvis internetā

Durvju modeļu klāsts ir ļoti daudzveidīgs. Tās atšķiras pēc izskata, krāsas, funkcionalitātes, energoefektivitātes, materiāla, cenas, izmēriem un citiem faktoriem.

Bez izskata un cenas vairums no mums vēlas, lai durvis ir drošas, siltas un ilgi kalpo. Tas ir saprotami. Apkures cenas ar katru gadu pieaug un ārdurvis ir viens no veidiem kā mājā var iekļūt nelūgti viesi.

Durvju pasaulē ir pieejami vairāki tūkstoši dažādu durvju modeļu un variāciju. Izvēlēties konkrēti jūsu situāciju piemērotāko var palīdzēt zinoši konsultanti. Padomi tiek sniegti pa telefonu, e-pastā vai uz vietas durvju salonā Rīgā – Vienības gatvē 33. Starp citu veikalā arī uz vietas var apskatīt daudzus elegantus un pieprasītus durvju modeļus. Ir vērts iegriezties.

Jau tradicionāli vispieprasītākās, sevišķi Rīgā, ir metāla durvis https://www.durvjupasaule.lv/  Dzelzs durvis ir viegli kopjamas, mazāk pakļautas deformācijām, pieejamas dažādos dizainos un ir drošas.

Ja nevēlaties sevi apgrūtināt ar meklējumiem vai gribat atrast savas durvis maksimāli ātri, varat uzreiz izvēlēties savai konkrētajai situācijai piemērotas durvis.

Koka vai metāla durvis, ko izvēlēties?

Tradicionāli Latvijā ir uzstādītas, galvenokārt, koka durvis. To noteica pieejamās ražošanas tehnoloģijas, materiāli un meistaru prasmes. Pēdējo 20 gadu laikā arī Latvijā ir kļuvis iespējams izgatavot arī augstas kvalitātes dzelzs durvis, taču pieprasījums pēc koka ārdurvīm joprojām ir augsts.

Jautājumā par to, kas labāks – koka vai metāla durvis, viedokļi atšķiras, taču nevar noliegt, ka mājokļu metāla durvis Latvijā ir redzamas aizvien biežāk.

Iespējams, guļbūvei piemērotākas šķiet koka ārdurvis, taču, ja funkcionalitāte un drošība ir svarīga, vērts izvērtēt arī tērauda durvis. Objektos, kur novērojama liela cilvēku plūsma kvalitatīvas durvis no metāla, visticamāk, kalpos ilgāk.

Metāla durvis dzīvoklim - https://www.durvjupasaule.lv/produkcija/metala-durvis-dzivoklim galvaspilsētā tiek pirktas praktisku iemeslu dēļ. Pieejamais modeļu klāsts ļauj tās pieskaņot jebkurai kāpņutelpai un dzīvokļa interjeram. Siltinātas metāla durvis būs klusas un pasargās no pilsētas trokšņiem, taču tas, iespējams, nav būtiskākais. Drošība ir metāla durvju firmas zīme, taču, lai tas atbilstu patiesībai ir svarīgi pirkt ārdurvis, kas izgājušas atbilstošu sertifikācijas procesu. Varam lepoties, ka visām Durvju pasaules durvīm ir atbilstoši ES sertifikāti.

Arī klientiem, kas meklē ārdurvis privātmājām ir dilemma starp koka un metāla durvīm. Abi varianti vizuāli izskatās vienkārši lieliski, taču durvis mājai vairumā gadījumu būs dārgākas nekā dzīvoklim. Iemesli tam ir dažādi. Cena atkarīga no durvju biezuma, izmantotā materiāla veida, modeļa un citiem faktoriem.

Ja vēlaties koka ārdurvis - https://www.durvjupasaule.lv/produkcija/koka-ardurvis-2 mājai, nevaram jums liegt šo prieku. Veikalā pieejama virkne mūsdienīgu un modernu durvju modeļu, kas izskatīsies satriecoši labi jebkurā mājoklī. Iespējams pasūtīt klasiskās koka durvis vai ārdurvis, kurās papildus iestrādāts izturīgs stikls un papildus drošības elementi.

Lai gūtu labāku priekšstatu par to, ko runājam, ir vērts ielūkoties Durvju pasaules mājaslapā – DurvjuPasaule.lv vai atbraukt uz mūsu salonveikalu. 

Durvju montāža nav joka lieta

Pat vislabākās durvis un to funkcionalitāti var sabojāt, nepareiza montāža. Lai to paveiktu pareizi ir vajadzīgas zināšanas, pieredze un atbilstoši instrumenti. Profesionāla durvju montāža ir ļoti svarīga, taču klienti var to veikt arī saviem spēkiem vai piesaistot savus meistarus.

Izvēloties mūsu pakalpojumus, durvju uzstādīšanas izmaksas atkarīgas no veicamo darbu apjoma un jūsu atrašanās vietas. Pati montāža tiek paveikta dažu stundu laikā. Precīzāku informāciju par to, cik izmaksātu jūsu durvju montāža varat jautāt mūsu zinošajiem konsultantiem.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti