Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Elektroauto uzlādes stacijas uzņēmumā – klientu un darbinieku ērtībām

Elektroauto skaits uz Latvijas ceļiem pieaug ar katru dienu, tādēļ tikai pašsaprotami, ka līdz ar šiem transportlīdzekļiem jāaug arī infrastruktūrai. Svarīgi domāt par ērtu uzlādes tīklu ne tikai lielākajās pilsētās, bet visā valstī. Ikvienam uzņēmumam šeit ir iespēja spēlēt nozīmīgu lomu, domājot gan par klientu, gan darbinieku ērtībām, kā arī videi draudzīgo risinājumu paplašināšanu, uzstādot elektroauto uzlādes staciju arī sava uzņēmuma teritorijā.

Kādēļ uzņēmumā uzstādīt elektroauto uzlādes staciju?

Elektroauto uzlādes stacijas uzņēmumam var sniegt vairākus būtiskus ieguvumus. Lūk, daži no tiem.

  • Elektroauto uzlādes stacija kā konkurences priekšrocība

Klientiem svarīga ir ne tikai preču un pakalpojumu kvalitāte, bet arī dažādi citi papildu ieguvumi un ērtības, ko nodrošina uzņēmums. Tieši tādēļ ikviens uzņēmums elektroauto uzlādes stacijas var izmantot savā labā un nodrošināt sev konkurences priekšrocības. Proti, uzlādes stacijas pie uzņēmuma mudinās elektroauto īpašniekus dot priekšroku tam pakalpojumu sniedzējam, kurš ir parūpējies arī par šo klientu ērtībām. Nereti elektroauto uzlādes staciju pieejamība var spēlēt būtisku lomu brīdī, kad klients izvēlas, kur novietot auto, ieturēt maltīti, iepirkties vai atpūsties.

  • Ērta auto uzlāde darbiniekiem

Elektroauto uzlādes stacijas augsti novērtēs ne tikai klienti, bet arī darbinieki. Ja uzņēmumā ir darbinieki, kas savā ikdienā izmanto šo ekonomisko un videi draudzīgo pārvietošanās veidu, elektroauto uzlādes stacijas ir lielisks veids, kā parūpēties par viņu ērtībām. Un kā jau zināms, darbinieki, kas uzņēmumā jūtas novērtēti un labi, spēj efektīvāk paveikt savus darba pienākumus. Tāpat uzlādes stacija pie uzņēmuma var kalpot, kā iemesls arī citiem darbiniekiem dot priekšroku tieši elektroauto. Turklāt, uzlādes stacija uzņēmumam var būt, kā pamudinājums atjaunot arī savu autoparku, padarot to modernāku un videi draudzīgāku.

  • Videi draudzīga uzņēmuma tēls

Elektroauto izmantošana palīdz samazināt CO2 izmešu daudzumu, tādējādi ļaujot sniegt savu artavu klimata problēmu risināšanā. Uzlādes staciju uzstādīšana uzņēmumā, savukārt, ir lielisks veids, kā veicināt šī videi draudzīgā spēkrata plašāku izmantošanu. Tas sniedz iespēju parādīt, ka uzņēmumam rūp vide, atbildīga resursu izmantošana un mūsu nākotne. Turklāt, patērētāji šādus videi draudzīgus risinājumus augsti novērtē, pat esot gatavi maksāt vairāk, ja zina, ka uzņēmums ir sociāli atbildīgs.

“Ignitis Latvija” – droša uzlādes stacijas ierīkošana

“Ignitis Latvija” ir uzticams enerģētikas uzņēmums, kas biznesa klientu lokā ir plaši pazīstams ne tikai ar elektrību un dabasgāzi, bet arī elektroauto uzlādes stacijām. Sadarbībā ar Lietuvas kolēģiem tiek strauji attīstīts savs elektroauto uzlādes staciju tīkls, tiecoties uz mērķi izveidot uzticamāko un ērtāko uzlādes tīklu Baltijā. 

“Ignitis Latvija” nodrošina elektroauto uzlādes staciju ierīkošanu biznesa klientiem, pielāgojoties to vajadzībām un darbības specifikai. Uzņēmumiem ir iespēja uzstādīt lēnās elektroauto uzlādes stacijas, kas lieliski iederas vietās, kur iespējama nesteidzīga auto uzlāde. Lēnā uzlāde var aizņemt vairākas stundas, tādēļ šīs uzlādes stacijas ir teicama izvēle, piemēram, viesnīcās, SPA centros, kinoteātros un citviet. Tāpat pieejamas arī ātrās uzlādes stacijas, kas arī ikdienas staigā ļauj pietiekami ātri uzlādēt elektroauto. To vidējais uzlādes ilgums ir 30–50 minūtes, tādēļ šīs uzlādes stacijas lieliski iederas kafejnīcās, veikalos un citviet, kur klienti pavada salīdzinoši īsāku laiku.

Uzzināt vairāk par elektroauto uzlādes stacijām varat mājaslapā ignitis.lv.

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti