Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Elizings – Kredītu salīdzināšana, Patēriņa kredīts un Auto līzings

Modernās tehnoloģijas aizvien biežāk palīdz cilvēkiem daudz un dažādās dzīves situācijas. Tāpēc būtu gaužām nepareizi, ja cilvēki neizmantotu modernus palīdzības rīkus arī finanšu jomā, kur katra pieļautā kļūda ikvienam var radīt ievērojamus zaudējumus pat vairāku tūkstošu eiro apmērā. Informācijas tehnoloģiju kompānija SIA Elizings.lv, kopš 2015 gada, saviem klientiem piedāvā salīdzināt kredīta piedāvājumus no vairākiem kredīta devējiem dažu minūšu laikā, turklāt aizpildot tikai vienu vienīgu pieteikumu. Elizings Fintech risinājums palīdz klientiem, pēc iespējas ātrāk, saņemt izdevīgāko kredīta piedāvājumu no populārākiem aizdevējiem Latvijā.

Populārākie kredīta salīdzinājumi, pēc Elizings.lv statistikas ir:

  • Patēriņa kredīti;
  • Auto līzings;
  • Kredītu apvienošana.

Pēc statistikas, lielākās pieprasījuma summas ir tieši tiem kredītiem, kuru mērķis paredz transportlīdzekļa iegādi. Šajā kreditēšanas sfērā, pērkot savu jaunu spēkratu, klienti pieļauj vislielākās kļūdas tajos brīžos, kad jāizvēlas piemērots finanšu risinājums. Kā apgalvo Elizings pārstāvis, klienti bieži formējot kredītu auto iegādei nepareizi, vai pat vispār, neizvērtē aizdevuma piedāvājumu un tiek pielaistas kļūdas, kuras vēlāk viņiem izmaksā vairākus tūkstošus eiro, kas atspoguļojas kopējā pārmaksā.


Par augstāk minēto problēmu liecina arī statistiskie dati no pārkreditācijas vai refinansēšanas
pieprasījumiem, kur:

  • 30% vēlās refinansēt auto kredītu;
  • 70% ir citi patēŗina kredīti ( ātrie kredīti, naudas aizdevumi no 1000.EUR un citi).

Pēc Elizings.lv portāla datiem, vidējais klientu ietaupījums, salīdzinot kredītus un formējot izdevīgāku piedāvājumu, sastāda ap 7% gadā no aizdevuma summas. Pārrēķinot to naudā, tas ir ap 520 EUR gadā.

Pie tā visa, ņemot vērā vēl arī laika ekonomiju, kad ar vienu pieteikumu klients virtuāli var “apstaigāt” visus kredīta devējus un saņemt no visiem atbildes savā e-kabinetā, tad šī iespēja, izmantot šāda veida pakalpojumu, izklausās pavisam “pasakaini” priekš patērētāja. Tāpēc Elizings ieteikums ikvienam – dzīvot modernu dzīvi un iet vienā solī ar jaunajām tehnoloģijām, izmantot tehnoloģiskos risinājumus pie jebkuras nepieciešamības ikdienā, jo tās ne tikai atvieglos Jums dzīvi, bet arī palīdzēs ietaupīt vairākus tūkstošus eiro.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti