Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Ellex izvirzīts Baltijas gada advokātu biroja balvai

Advokātu birojs Ellex ir nominēts prestižajai Chambers Europe 2022. gada balvai, ko pasniedz viens no vadošajiem advokātu biroju pētniekiem pasaulē Chambers and Partners.

Kas ir Chambers and Partners?

Tā ir neatkarīga pētniecības organizācija, kas aptver 200 jurisdikcijas, sniedzot detalizētu ieskatu pasaules vadošo advokātu sniegumā. Veikto pētījumu un tirgus informācijas apkopojuma rezultātā, klientiem ir vieglāk pieņemt lēmumu, izvēloties juridisko pakalpojumu sniedzēju.

Chambers and Partners komandu veido 200 analītiķi, kuri pēta dažādas tiesību jomās visā pasaulē. Pētnieki ik gadu veic desmitiem tūkstošu interviju ar ekspertiem – advokātiem, grāmatvežiem u.c. Organizācija seko līdzi aktuālajām pārmaiņām nozarē, arī savā praksē ieviešot gan jaunus tehnoloģiskos risinājumus, gan novatoriskas pieejas.

Visu veikto pētījumu dati ir pieejami organizācijas tīmekļa vietnē. Chambers and Partners veic neatkarīgus pētījumus, kas ir uzticami un prestiži, organizācija pamatoti sevi var dēvē par tirgus līderi šajā jomā.

Ellex novērtējums

Ellex komanda pastāvīgi tiecas pēc jauniem sasniegumiem, tāpēc augsts novērtējums starptautiskos pētījumos kalpo kā papildu motivācija un sniedz gandarījumu par paveikto.

Chambers and Partners gada advokātu biroja 2022 nominācija ir visaptveroša un objektīva pētījuma rezultāts, ko paveikusi specializēta komanda ilgstošā laika periodā.

Šogad balvu pasniegšanas ceremonija notiek 22. aprīlī, viesnīcā Intercontinental Madridē, Spānijā.

Ellex komandā strādā zvērināti advokāti un citi juridiskie eksperti, kas klientiem nodrošina augstāko pakalpojumu kvalitāti. Advokātu birojam ir gandrīz 30 gadu ilga pieredze, palīdzot klientiem veiksmīgā uzņēmējdarbības stratēģijas izstrādē un sniedzot starptautiska un vietēja līmeņa juridiskos pakalpojumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Drošā ķīmija ar "Biolar"

Cilvēki, kas ir tālu no ķīmijas jomas, dažreiz ļoti piesardzīgi izturas pret nozari un tās produktiem. Tas lielā mērā ir saistīts ar tā saucamiem "bīstamības apzīmējumiem", kas tiek drukāti ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti