Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ērts ortopēdiskais matracis no Erti.lv – tu to esi pelnījis!

Sevi lutināt varam dažādos veidos –izvēloties augstas kvalitātes pārtikas produktus, nodarbojoties ar sportu, veltot laiku saviem vaļaspriekiem. Tomēr ir veids, kā ilgtermiņā parūpēties par savu veselību un labsajūtu – palutinot sevi ar jaunu un kvalitatīvu matraci.

Matrači mūsdienās tiek radīti, izmantojot modernas tehnoloģijas, kuras, apvienojumā ar dabiskas izcelsmes materiāliem, nodrošina saldāku miegu gan pieaugušajiem, gan bērniem. Izvēloties kvalitatīvu matraci, iespējams profilaktiski izvairīties no balsta sistēmas un mugurkaula saslimšanām, kā arī palīdzēt ķermenim cīnīties ar ieilgušām veselības problēmām. Matrači pieejami dažādās konfigurācijās:

  • Atsperu
  • Bezatsperu
  • Virsmatrači
  • Rullējamie virsmatrači

Katram matraču tipam ir savas priekšrocības un īpašības, kas pielāgotas konkrētam ķermeņa tipam vai vēlmēm. Atsperu matrači (https://www.erti.lv/matraci/) piemēroti pieaugušajiem un cilvēkiem, kuriem svarīgs stingrs atbalsts katram ķermeņa izliekumam. Pocket atsperu sistēma radīta tā, lai katra atspere individuāli radītu ideālu pielāgošanos ķermenim. Šajā atsperu sistēmā katra atsperīte ir ievietota savā kabatā, tādēļ nav pakļauta blakusesošo atsperu spiedienam. Papildus atsperēm vai to blokiem matracī ir  viena vai vairākas pildījuma materiālu kārtas. Ļoti izplatīta ir kokosriekstu šķiedra. Materiāls ir dabisks, gaisu caurlaidīgs, hipoalerģisks, tam piemīt arī ortopēdiskas īpašības. 

Bezatsperu matraču sastāvā ir virkne mūsdienīgu materiālu, kas spēj nodrošināt dažādu pakāpju cietības līmeni. Nereti šādi matrači ir lietojami no abām pusēm, jo viena no tām ir cietāka, bet otra mīkstāka. Matraču sastāvā ir kokosriekstu šķiedra, perforētais latekss, HR putupoliuretāns, Memory Foam putas un citi materiāli. Atkarībā no pircēja vajadzībām, bezatsperu matraci iespējams pielāgot, jo tā pildījuma kārtas pieejamas daudzās kombinācijās.

Virsmatrači ir lieliska alternatīva gadījumos, kad nepieciešams papildus matracis viesu izguldīšanai vai ērts papildus slānis uz esošā matrača. Virsmatraču kvalitāte ir pielīdzināma īsta gultas matrača komfortam, jo tie pildīti ar tādiem pašiem slāņiem kā bezatsperu matrači. Rullējamie virsmatrači ideāli noder ceļojumos un garākos braucienos. 
Kur pirkt matraci? Matraču veikals Erti.lv piedāvā matračus internetā, kā arī veikalā Maskavas ielā 180. Te augstas kvalitātes matrači pieejami ar lieliskām atlaidēm. Erti.lv matraču klāstā ir visu izmēru matrači visām gaumēm un budžeta iespējām.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti