Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Gaisa atsvaidzinātājs uzņēmumā – kad detaļām ir nozīme

Vēl pavisam nesen viss bija diezgan vienkārši - cilvēki gāja uz darbu, lai strādātu, bet uz mājām, lai atpūstos. Šodien viss ir nedaudz sarežģījies.

Mūsdienīgam uzņēmumam pastāvīgi jādomā ne tikai par biznesa attīstību un klientu piesaisti, bet arī par:

  • videi draudzīgu darbības veidu;
  • pastāvīgu inovācijas procesu;
  • spēju pielāgoties apstākļiem;
  • spēju rast un pielietot ilgtspējīgus mehānismus;
  • spēju nodrošināt tādu vidi uzņēmumā, kurā labprāt atgriežas klienti un ērti jūtas darbinieki.

Situācijā, kad vairākus mēnešus gadā uzņēmumi spiesti strādāt attālināti, klientu un apmeklētāju pieredze, saskaroties ar uzņēmumu klātienē, iegūst vēl lielāku lomu. Protams, lēmums par sadarbību tiek balstīts nozīmīgos apsvērumos un praktiskā vajadzībā, tomēr katra atsevišķā nianse – sākot no interjera, vides, piedāvātā komforta, klientu servisa atsaucības un beidzot ar telpu tīrību, gaisa kvalitāti, dezinfekcijas līdzekļu pieejamību – var nospēlēt izšķirošu lomu, vai klientam būs vēlme atgriezties tieši pie šī uzņēmuma. Arī gaisa aromāts, lai arī ir tikai detaļa kopējā iespaida veidošanā, ir nozīmīgs, tāpēc gaisa atsvaidzinātājs ir būtiska nianse, par ko jāpiedomā katram uzņēmumam.  

Priekšnoteikumi veiksmīgam uzņēmumam

Neskaitāmu noteikumu un apstākļus kopums nosaka to, vai klienti un apmeklētāji labprāt sadarbosies ar uzņēmumu un atgriezīsies tajā atkārtoti. Tomēr ir daži fundamentāli priekšnoteikumi, ko higiēnas servisa nodrošinātājs “Elis” uzskata par noteicošajiem neatkarīgi no tā, vai tā ir publiskā vai privātā sektora institūcija, vai klientu loks ir plašs vai neliels, vai uzņēmums ir jauns vai pieredzējis. Šie nosacījumi ir:

  • Unikāls piedāvājums. Vai tas būtu pakalpojums vai prece - 21. gadsimta situācija pieprasa, ka piedāvājumam ir jābūt unikālam, lai tas tiktu pamanīts. Šī unikalitāte katram uzņēmējam jāatrod pašam - tas var būt jauns produkts, labs stāsts, neticami laba kvalitātes un cenas attiecība vai kas cits.
  • Izcils klientu serviss. Kā rāda pieredze mūsdienās - klientu serviss uzņēmumu var pacelt vai nogremdēt. Nav noslēpums, ka ir situācijas, kad klientu serviss ir pat nozīmīgāks par tādiem pamata kritērijiem kā pakalpojuma vai preces cena. Ir svarīgi problēmsituācijas risināt gan profesionāli, gan cilvēcīgi. 
  • Izcelta labā pieredze. Iespēju robežās pieklājīgi un neuzbāzīgi klientam var atgādināt par pozitīvu sadarbības pieredzi, lai veicinātu iespēju sadarboties atkārtoti.
  • Vide, kur patīkami atgriezties. Videi ir jābūt pārdomātai un piemērotai. Tai jābūt komfortablai gan klientam, gan darbiniekam, kā arī drošai un tīrai. Lai to nodrošinātu, nepieciešamas pastāvīgas rūpes ne tikai par interjeru, bet arī par veselību un higiēnas jautājumiem. Viens no svarīgiem patīkamas atmosfēras nodrošinātājiem uzņēmumā ir arī gaisa atsvaidzinātāji labierīcībās. 

Arī detaļām ir nozīme

Dažādas nianses apkārtējā vidē ietekmē to, kā mēs tajā jūtamies. Uzņēmumā telpaugi, apgaismojums, tīrs un sauss grīdas segums, patīkams aromāts labierīcībās - tās ir elementāras detaļas, kuras ietekmē uzņēmuma koptēlu. Gaisa atsvaidzinātājs ir viena no šādām detaļām. Uzņēmums “Elis” piedāvā mūsdienām atbilstošu, videi draudzīgu gaisa atsvaidzinātāju, tā uzpildi un servisu. Gaisa atsvaidzinātāji mēdz būt dažādi, bet “Elis” piedāvātajiem ir vairākas būtiskas priekšrocības:

  • nodrošina smaržu tualetes telpā visas dienas garumā; 
  • aromāts būs noturīgs 60 dienu lietošanas periodā;
  • neizplata sīkas kristāla daļiņas;
  • aromāts izplatās pakāpeniski bez aerosola mehānisma;
  • darbības pamatā patentēts siltumelements, kas nesatur smagos metālus;
  • aromāts nesatur zināmos alergēnus;
  • ļoti būtiska priekšrocība ir tā, ka “Elis” gaisa atsvaidzinātājs nepārmāc smakas, bet neitralizē tās, tāpēc tualetes telpā būs vienlīdz svaigs aromāts gan dienas sākumā, gan dienas beigās;
  • elegants dizains, turklāt piedāvātā krāsu dažādība saderēs ar jebkuru interjeru;
  • plaša aromātu izvēle, kur atradīsiet gan klasisko piparmētru vai citrusu smaržu, gan moderno ābolu ar kanēli (ik pēc kāda laika iespējams mainīt izvēlēto aromātu uz citu);
  • šis gaisa atsvaidzinātājs ir videi draudzīgs, pateicoties izmantotajai patentētajai siltumelementa tehnoloģijai;
  • pieejams modelis arī labierīcībām ar lielu platību.

Plašāku informāciju par gaisa atsvaidzinātājiem iespējams uzzināt “Elis” izveidotajā video, kur tiek pastāstīts, kā tie darbojas un kādas krāsas ir pieejamas. Ienāciet un apskatiet!

 

 

“Elis” gaisa atsvaidzinātāju serviss

Lai atbilstu pat prasīgāko klientu vajadzībām, “Elis” nodrošina arī gaisa atsvaidzinātāju servisa līgumu. Tas nosaka, ka atsvaidzinātāja turētājs vienmēr būs apkopts un sistemātiski tiks nomainīta tā smaržas kapsula, tāpēc papildu laiks šī jautājuma plānošanā un risināšanā uzņēmumam pašam nav jāiegulda - atliek tikai sazināties ar “Elis” klientu apkalpošanas speciālistiem vai aizpildīt veidlapu mājaslapā. 


Uzņēmuma “Elis” pakalpojumu klāstā ir ne tikai gaisa atsvaidzinātāju, bet arī citu ar higiēnu saistītu preču noma un serviss, kā arī maināmie paklāji un darba apģērbu serviss. Lai iegūtu informāciju par kādu no šiem pakalpojumiem, apmeklējiet vietni lv.elis.com, sazinieties ar uzņēmuma klientu servisu vai aizpildiet pieteikuma formu mājaslapā, un ar Jums sazināsies klientu apkalpošanas speciālists.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti