Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Ģērbsimies pareizi, sēžoties uz motocikla

Runājot par motociklu drošību, ķiveres ir vissvarīgākā aprīkojuma sastāvdaļa. Tomēr braucējiem nevajadzētu aizmirst, cik svarīgi ir citi aizsardzības līdzekļi, kas var ievērojami uzlabot viņu drošību un komfortu uz ceļa. Šajā rakstā izpētīsim motociklistu jaku un bikšu nozīmi, izceļot to galvenās iezīmes un priekšrocības.

Moto jakas

Augstas kvalitātes motociklistu jakas, nodrošina aizsardzību pret triecieniem un nelabvēlīgiem laikapstākļiem. Šīs jakas, īpaši -REV'IT, parasti ir izgatavotas no izturīgiem materiāliem, piemēram, ādas vai tekstila, ar pastiprinātām šuvēm un bruņu ieliktņiem.

Tām ir ergonomisks dizains, kas nodrošina ērtu braukšanas pozīciju un neierobežotas kustības. Turklāt daudzām jakām ir regulējamas ventilācijas atveres optimālai gaisa plūsmai karstā laikā. Labi pieguļošas un pareizi veidotas motociklistu jakas nozīme ir liela, jo tā var būtiski samazināt traumu risku avārijas gadījumā.

Moto bikses

Motociklu bikses ir īpaši izstrādātas, lai nodrošinātu ķermeņa apakšdaļas aizsardzību. Tās ir izgatavotas no izturīgiem materiāliem, ar pastiprinātiem paneļiem vietās, kuras ir biežāk pakļautas triecieniem. Šajās biksēs bieži ir bruņu ieliktņi ceļgalos un gurnos, lai nodrošinātu papildu aizsardzību.

Turklāt tās ir pieejamas dažādos stilos - džinsu stila bikses ar slēptām bruņām, tekstila bikses ar ūdensnecaurlaidīgām materiāliem un ādas bikses uzlabotai nodilumizturībai. Īpašu motociklu bikšu valkāšana ievērojami samazina kāju traumu risku un sniedz ērtāku braukšanas pieredzi.

Izvēlieties drošību

Lai gan ķiveres neapšaubāmi ir vissvarīgākā motocikla aprīkojuma sastāvdaļa, braucējiem nevajadzētu aizmirst par citu aizsardzības līdzekļu nozīmi. Motociklistu jakas un bikses nodrošina būtisku aizsardzību pret triecieniem, nobrāzumiem un nelabvēlīgiem laikapstākļiem. Tās arī uzlabo komfortu, ļaujot braucējiem ar pārliecību koncentrēties uz ceļu. Ieguldot augstas kvalitātes aprīkojumā, kas labi pieguļ un nodrošina atbilstošu aizsardzību, braucēji var ievērojami samazināt traumu risku un padarīt savu braukšanas pieredzi drošāku un patīkamāku. Atcerieties, ka pareiza sevis aprīkošana no galvas līdz kājām ir droša un aizraujoša brauciena pamats.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti