Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +2 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Idejas, ko dāvināt sievietei dzimšanas dienā

Reizi gadā mēs katrs piedzīvojam īpašu dienu – savu dzimšanas dienu. Šī diena ir sākums un atskaites punkts nākamajam gadam. Līdzīgi kā gadumija, arī dzimšanas diena var būt laiks, kad izvirzīt jaunus mērķus, sapņot lielus sapņus un ievēlēties kvēlāko vēlēšanos.

Dodoties ciemos uz dzimšanas dienas svinībām, atrast un izvēlēties dāvanas jubilāram var būt grūti, pat ja tas ir tuvs un mīļš cilvēks. Kāda ir ideālā dāvana dzimšanas dienā, kur to iegādāties un kā neapjukt veikalu piedāvājumā?

Personalizētas dāvanas

Izvēloties personalizētu dāvanu, saņēmējs jutīs, ka esi tiešām piedomājis un ieguldījis savu laiku dāvanas izvēlē un iegādē. Tā var būt kāda ikdienā noderīga lieta, ko jubilārs izmantos regulāri – atslēgu piekariņš, maks, plānotājs, pildspalva, ūdens pudele vai kafijas krūze. Papildini to ar apdruku vai izšuvumu.

Personalizēt vari arī apģērbu, priekšautu, dvieli, spilvendrānu vai interjera priekšmetu. Pat visvienkāršākā lieta var kļūt par īpašu dāvanu, ja piedomāsi un tajā ieliksi stāstu un savas rūpes. Tie var būt gan izšūti iniciāļi, gan uzdrukāts kāds asprātīgs joks vai tikai jums abiem zināms teiciens.

Kopīgs piedzīvojums vai pasākums

Dāvana sievietei dzimšanas dienā, kurai viss jau ir – piedzīvojums vai notikums, kas paliks atmiņā. Kopīgas atmiņas ir ar pievienoto vērtību, tās veido un stiprina attiecības. Lai dāvana vientuļi nestāvētu plauktiņā, biļetes uz teātri, koncertu vai izstādi būs tieši laikā.

Ja zini, ka sievietei patīk aktīvā atpūta, vari izvēlēties arī ko neparastu – lidojumu ar deltaplānu, izbraucienu ar motorlaivu vai izjādi ar zirgiem. Ja dosies to izbaudīt kopā ar jubilāri, sagatavo līdzi arī uzkodas un neaizmirsti visu iemūžināt fotogrāfijās. Nākamajos svētkos varēsi sagatavot jūsu kopīgo piedzīvojumu albumu un, iespējams, biļetes uz nākamo pasākumu.

Ziedi, saldumi un šampanietis

Ja meklē dāvanu mīļotajai sievietei, ziedi, saldumi un šampanietis ir klasisks dāvanu komplekts, taču tas vēl aizvien ir patīkams pārsteigums. Pacenties un sagatavo to tā, lai tie būtu dāmas mīļākie ziedi, iecienītākie saldumi un tieši tas šampanietis, kas viņai garšo vislabāk. Ir svarīgi, lai dāvanas sievietei dzimšanas dienā liek justies īpašai.

Ķermeņa kopšanas kosmētika

Dāvini sievietei laiku sev. Ķermeņa kopšanas kosmētika ļaus palutināt ķermeni. Izvēloties šādu dāvanu, pievērs uzmanību aromātam un produkta īpašībām. Ķermeņa skrubis, vannas bumba, ķermeņa krēms, kā arī matu kopšanas kosmētika – tā ir iespēja atvilkt elpu no ikdienas skrējiena un izbaudīt nesteidzīgu vannas rituālu.

Ja zini, kādus produktus sieviete lieto ikdienā, būs vieglāk izvēlēties dāvanu. Viens variants ir dāvināt jau to, kas viņai patīk un tiek izmantots. Otrs variants ir izvēlēties ko līdzīgu – tā paša zīmola vai līdzīga aromāta produktus. Trešais variants ir paļauties uz savu gaumi un pieredzi, iegādājoties to, kas patīk pašam.

Dāvanu komplekti

Reizēm gadās piemirst kāda cilvēka īpašo dienu vai uzaicinājums uz jubileju tiek saņemts negaidīti. Dāvanu komplekts aiztaupīs raizes par dāvanas iegādi. Tajos apvienoti produkti, kas viens otru papildina un lieliski sader kopā. Izvēlies komplektu, kurā sagatavoti praktiski un noderīgi labumi, ko dāvanas saņēmēja varēs izmantot ikdienā. Gatavi dāvanu komplekti noderēs arī tad, ja jubilāri vēl nepazīsti tik labi un neesi drošs, kādas dāvanas viņu iepriecinātu.

STENDERS ķermeņa kopšanas kosmētika un rūpīgi izmeklēti dāvanu komplekti iepriecinās sievieti dzimšanas dienā. Apvienojot reibinošus aromātus un ziemeļu dabas iedvesmotas sastāvdaļas, radīti produkti, kas ir izcilas sieviešu dzimšanas dienas dāvanas. Velti laiku sev un dāvini to otram!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti