Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Ietaupi naudu un laiku – kāpēc iegādāties ziedus bāzē tiešsaitē

Ziedi ir brīnišķīga dāvana, ko pasniegt sev vai saviem mīļajiem kādā īpašā notikumā, tomēr dažkārt nākas piedzīvot sarūgtinājumu, ieraugot šauro piedāvājumu (it īpaši ziemā) un augstās cenas. Mieru, tikai mieru! Ja vēlies ietaupīt nedaudz naudas un sava laika, iegādājies kāroto pušķi ziedu bāzē.

Raksta turpinājumā skaidrojam, kāpēc ziedu bāze ir labākā vieta, kur meklēt ziedus un kādas ir to priekšrocības.

Ziedi – allaž svaigi

Nekas nevar pārspēt to svaigumu, ko var nodrošināt bāzes. Ja iegādājies pušķi pie florista, nevari būt pārliecināts, ka izvēlētie ziedi nav veci. Kāpēc? Floristi paši tos visbiežāk iegādājas ziedu bāzēs, taču, lai tie nonāktu līdz klientam, paiet laiks. Iegādājoties ziedus bāzē, varēsi tos uzglabāt ilgāk. Vienalga, vai vēlies tos izmantot savu māju izdaiļošanai vai kādam īpašam pasākumam, varēsi nesatraukties, ka skaistais pušķis novītīs jau nākamajā dienā pēc iegādes. Mūsu darbinieki labprāt arī pastāstīts, kā parūpēties par ziediem, lai tie saglabātos svaigi pēc iespējas ilgāk.

Plaša un daudzveidīga izvēle

Iepērkoties bāzē, it īpaši tiešsaistē, varēsi izvēlēties no plaša ziedu klāsta. Tradicionāli floristi lielākoties var piedāvāt vien dažas šķirnes, jo vietas nav daudz. Taču ziedu bāzē piedāvājums allaž būs krietni lielāks. Mūsu mājaslapā atradīsi visdažādākos ziedus ikkatrai gaumei – romantiskās rozes, dzīvespriecīgās gerberas, noslēpumainās orhidejas un daudz citu šķirņu. Slinkums doties līdz ziedu bāzei? Tas nekas! Iegādājies puķes tiešsaistē, nepametot savu mīksto dīvānu. Ziedu piegāde ir pieejama katru dienu – pāris klikšķi un skaistais pušķis būs pie tavām durvīm.

Izdevīgākas cenas un lielāki pasūtījumi

Vēl viena būtiska priekšrocība, ko var piedāvāt ziedu bāzes, ir labāka cena (it īpaši, ja iegādājies ziedus vairumā). Ja tev ir nepieciešams lielāks pasūtījums, piemēram, kāzām vai ballītēm, mūsu ziedu bāze Rīgā ir īstā vieta, kur doties. Floristi ne vienmēr varēs piedāvāt ziedus vairumā, dažkārt pat lielu pušķu izveide var būt sarežģīta. Ziedu bāzē vari pasūtīt tik daudz puķu, cik vēlies, turklāt cena parasti ir zemāka, jo atkrīt dažādi starpnieku izdevumi (piemēram, izmaksas par transportu).

Foto:unsplash.com

Nav jātērē savs laiks

Ja tev ir nepieciešami ziedi kādam konkrētam pasākumam, piemēram, kāzām, tad atrast vienu floristu, kurš parūpēsies par visu nepieciešamo, ir teju neiespējami. Meklējot kādu, kurš palīdzēs ar ziediem, visticamāk, nāksies izbraukāt pus pilsētu. Tā ir laika izšķiešana. Mūsu mājaslapā vien dažu minūšu laikā vari pasūtīt svaigus ziedus. Pats labākais – vari izvēlēties ziedu piegādi jebkurā vietā Rīgā, mēs parūpēsimies, lai pušķis nonāktu īstajā galamērķī un laikā. Iegādājoties ziedus tiešsaistē, tev parādīsies papildu laiks, ko veltīt citām nodarbēm, kas vienmēr ir svarīgi.

Ērta piegāde

Būsim atklāti – transportēt ziedus ne vienmēr ir vienkārši. Iegādājoties pušķi ziedu bāzē, tiešsaistē, lielākais pluss ir pieejamā piegāde līdz pat tavām namdurvīm. Pasūtot ziedus, vari nesatraukties, ka tie tiks sabojāti transportēšanas laikā, jo mūsu uzņēmums pievērš vislielāko uzmanību tam, lai ziedi nonāktu pie klienta vislabākajā iespējamajā formā. Ērtā piegāde ir lielisks variants arī steidzamos gadījumos. Tev nav jāpavada laiks, dodoties pie florista un meklējot ideālos pušķus. Pāris klikšķi un ziedi jau būs pie tevis.

Laikā, kad teju viss notiek internetā, arī ziedi ir pieejami tiešsaistē. Iepērcies mūsu ziedu bāzē un esi pārliecināts, ka izvēlētais pušķis pie tevis nonāks svaigs un skaists! Lai uzzinātu vairāk par piedāvātajiem produktiem, apmeklē mūsu mājaslapu: https://florexshop.lv/

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti