Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ieviesiet atbildīgus finanšu paradumus praksē ar CredPro.lv

Kā nesen noskaidrots pēdējā ziņojumā no Latvijas Kredītinformācijas Biroja datu apmaiņas sistēmas, Latvijā no 2017. gada aprīlim līdz šī gada aprīlim noslēgto kredītlīgumu apjoms skaitliski ir palielinājies pat par teju 10%. Tas nozīmē, ka online krediti un to ņēmēju skaits pie mums tikai turpina pieaugt. Minētā biroja apkopotajos datos ir redzams, ka uz šo brīdi aktīvi aizdevumu līgumi ir reģistrēti teju 900 tūkstošu lielā apjomā, ko parakstījuši 550 tūkstoši aizņēmēju Latvijā. Ko tas varētu liecināt par latviešiem kā patērētājiem un viņu paradumu savas iegribas apmaksāt ar līdzekļiem, kuri tiem nemaz nepieder? Vai šādā gaismā varam sevi uzskatīt par finansiāli atbildīgiem patērētājiem? Vai tomēr nav pienācis pēdējais laiks, lai kaut ko mainītu šajos ciparos un sāktu uzkrāt plašas zināšanas un informāciju finanšu jautājumos un pievērsties aktualitātēm ekonomikā? Ieviest šādu praksi kā daļu no ikdienas rutīnas, lai samazinātu šādu graujošu statistiku. Ir pagājuši tie laiki, kad interesantu un noderīgu informāciju par personīgajām finansēm nebija iespējams saņemt latviešu valodā. Vēlamies izcelt kādu portālu, kas sevi pozicionē kā finanšu ceļvedi ekonomikas padomu un viedokļu lauciņā – CredPro.lv. Kāpēc tieši šo portālu? Jo apskatot to konstatējām, ka tas ir pildīts ar aktuālu finanšu informāciju, kas atbilstoša tieši mūsdienīgam un modernam cilvēkam, kuram ir padziļināta interese par savas finanšu situācijas uzlabošanu.

Iespējams, finanšu jautājumi jums šķiet pārlieku sarežģīti vai pat neinteresanti, tāpēc ir būtiski, lai šāda informācija tiktu pasniegta saistošā veidā. CredPro komandai tas ir izdevies visai lieliski – mūsdienīgi, pārskatām un portāla lietotājiem ērti pieejami ir vairums rakstu, viedokļu un padomu, kā ieviesiet atbildīgus finanšu paradumus savā ikdienas praksē. Ja esat pieraduši dzīvot no vienas mēnešalgas līdz otrai, varbūt ir pienācis laiks pārtraukt šo apburto loku? Apmeklējiet CredPro.lv lietotājam draudzīgo un parocīgo mājaslapu, lai tiešsaistē piekļūtu informācijai, kas šajā vietnē sadalīta pa vairākām sadaļām:

  1. Mājaslapas sākumlapa veltīta tanī publicētajām aktualitātēm un lasītāju iecienītākajiem rakstiem.
  2. CredPro pārējās septiņas nodaļas specializējas sekojošos jautājumos:
  • Viss par kredītiem: raksti par īsa termiņa kredītiem, vidēja un ilga termiņa kredītiem, arī par kredītkartēm un līzingiem.
  • Viss par ekonomiku: raksti par populāriem ekonomistiem, jaunumiem ekonomikas jomā, nodokļiem, valūtu, pasīvajiem ienākumiem, budžetu un tā izstrādi, ekonomisko teoriju pārskati u.c.
  • Viss par apdrošināšanu: raksti par auto apdrošināšanu, KASKO, OCTA, kā arī ceļojumu apdrošināšanu, veselības apdrošināšanu, dzīvības un dažādu citu risku apdrošināšanu.
  • Viss par noguldījumiem: raksti par dažādiem depozītiem, pensiju līmeņiem, uzkrājošo dzīvības apdrošināšanu u.c.
  • Dažādi CredPro finanšu instrumentu, kā arī finanšu pakalpojumu sniedzēju vērtējumi.
  • Viss par ieguldījumiem: raksti par uzņēmumu akcijām, valūtu kursiem, FOREX ieguldījumiem, obligācijām un arī nekustamajiem īpašumiem.
  • Bloga sadaļa ar īpašiem CredPro komandas rakstiem visdažādākajās tēmās – raksti par naudas pasauli, raksti par auto un biznesu, raksti par izglītību, veselību, raksti, kas īpaši paredzēti tieši jauniešiem, laulātajiem, vecākiem

Credpro finanšu portāls ievedīs jūs personīgo finanšu pasaulē tādā veidā, kas saprotams visu paaudžu interesentiem, jo īpaši tiem, kuri pieņēmuši lēmumi beidzot pievērsties finanšu informācijas izpētei un savas personīgās finanšu situācijas uzlabošanai. Kāpēc gan padziļināti neizpētīt CredPro informācijas pieejamību un nesākt lasīt tur publicētos rakstus jau šodien? Jo zinošāki mēs kā patērētāji un finanšu apgrozītāji būsim, jo labāka finansiālā labklājība būs sagaidāma mūsu valstī.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti