Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Interesantas sieviešu apavu tendences, no kurām iedvesmoties 2020. gadā

Apavi ir nozīmīgs pirkums, kas ietekmē ne tikai mūsu izskatu, bet arī labsajūtu. Ja vēlaties ģērbties ērti un moderni, noteikti sekojat līdzi tam, kādas tendences ir aktuālas katrā sezonā. Šajā rakstā ielūkosimies, kādas sieviešu apavu modes tendences sastopamas 2020. gada pavasara un vasaras sezonās, kas spēcīgi ietekmējušās no saulainajiem septiņdesmitajiem gadiem.

Platformas zole

Nav šaubu, ka septiņdesmitie gadi bija tas laiks, kad platformas apavi piedzīvoja savu uzvaras gājienu. Un, kā izrādās, esam pēc tiem noilgojušies, jo šāda stila kurpes un zābaki ir atgriezušies un kļuvuši par šīs sezonas modes tendenci! Topā ir ne tikai platformas papēži, bet arī zoles, kuras pilnībā klāj platforma. 

Zābaki garumā līdz celim

Arī šāda tipa zābakus esam redzējuši jau agrāk, visbiežāk tie izgatavoti no ādas. 2020. gadā šāda stila zābaki atkal atgriežas “uz skatuves”, un būs lieliski piemēroti dažādām sezonām, it īpaši, lietainam un nepatīkamam laikam, neatkarīgi, vai tā būtu vasara, pavasaris vai rudens.

Zābaki garumā virs ceļa

Ja jau reiz esam aizrāvušies ar garajiem zābakiem, tad, kādēļ gan neizvēlēties modeli, kas garumā pārsniedz ceļgalu? Šādi modeļi ir izteiksmīgi, pievilcīgi, un noteikti lieliski izskatīsies komplektā ar šortiem, īsajiem svārkiem vai gaisīgu garo vasaras kleitu.

“Raganiskie” puszābaciņi

Ja dodat priekšroku alternatīvam stilam, tad Jums patiks nedaudz “raganiskāki” sieviešu apavi, proti, šņorējami puszābaciņi uz papēža dažādos dizainos un gaišās krāsās. 

Zābaki ar brīvu, nobrucinātu stulmu

Viens no zābaku dizainiem, kas noteikti pievērsīs uzmanību šajā sezonā, ir modeļi ar nobrucinātu jeb nošļukuša efekta dizainu. Zābaki izceļas ne tikai ar to brīvajām formām, bet arī krāsām un materiālu.

Zābaki ar spīdumu

Vai Jums jau apnikuši zābaki? Mums vēl ne, jo 2020. gada modes “zvaigznes” ir arī zābaki ar spīdumu. Tie ir gan īsie, gan pusgarie, gan arī garie zābaki, kas veidoti košās un pamanāmās krāsās, kā arī papildināti ar spīdumu, kas ļauj tiem izcelties un padarīt spilgtāku jebkuru tēlu.

Ģeometrisko formu papēži

2020. gada sezonā neiztikt bez dažādām ģeometriskajām formām, kas parādīsies sieviešu apavus. Piemēram, tās var būt kurpes ar trapecveida vai trijstūra papēdi, kā arī dažādi citi neparasti risinājumi, kas liek Jūsu kājām izcelties un padara kopējo tēlu aizraujošāku. 

Krāsaini sporta apavi jeb “botas”

Mūsdienās daudziem cilvēkiem neatņemama sastāvdaļa apavu plauktā ir tieši “botas”, kas noder gan tālāki pastaigai, gan gājienam uz veikalu pēc pārtikas. Šajā sezonā īpaši aktuāli ir tieši sporta apavi košās krāsās – zaļā, zilā, rozā, neona un citos toņos. Tāpat, protams, arī baltās un melnās botas nav pazudušas no plauktiem. Piemēram, dažādas botas, kurpes uz zābakus varat iegādāties interneta veikalā 220.lv. Sieviešu apavi no 220.lv pārsteigs ar draudzīgām cenām, plašu piedāvājumu, lielisku kvalitāti un pazīstamiem zīmoliem, tai skaitā, Adidas, Converse, Crocs, Nike, Puma, Reebok un daudziem citiem. Tāpat, protams, šajā interneta veikalā pieejami arī daudzveidīgi vīriešu apavi, apģērbs un apavi bērniem un daudzas citas preces.

Sporta apavi ar zeķes tipa stulmu

Šāda veida apavi joprojām ir visai populāri un iecienīti īpaši sportistu vidū, un šajā gadā tie ir viena no apavu modes tendencēm, kuru vērts iekļaut savā garderobē. Dizaineri radījuši sporta apavus, kuru stums sniedza ne tikai līdz potītēm, bet pat līdz pusei apakšstilba.

Apavi kā rokdarbs

Lai arī dažiem tas var šķist dīvaini, tomēr šajā pavasara un vasaras sezonā aktuāli ir arī sieviešu apavi, kas veidoti no pītiem, adītiem un tamborētiem materiāliem, pārtopot par īstiem rokdarbiem. Šādā veidā darinātas gan kurpes, gan zābaki, un tie noteikti var kļūt par vienu no oriģinālākajiem apavu pāriem Jūsu garderobē.

Siksniņas un aukliņas

Noteikti atceraties tos laikus, kas modē bija sandales un cita veida kurpes ar siksniņām, kuras tika apsietas ap kāju, nereti tās dēvēja arī par gladiatoru sandalēm? Ir pienācis brīdis, kad šādi un līdzīga tipa apavi ir atgriezušies modē!

Meklējat, kur iegādāties mūsdienīgus un kvalitatīvus apavus sievietēm, vīriešiem un bērniem? Ielūkojieties 220.lv piedāvājumā jau tagad!

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti