Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Interneta veikals VIGORIUS: elegantas rotaslietas tuviniekiem un mīļotajiem

Talantīgu meistaru radīto rotaslietu elegance un skaistums spēj pārsteigt pat pieredzējušus daiļuma cienītājus. Zelta un sudraba izstrādājumi ar dārgakmeņiem kļūs par brīnišķīgu dāvanu ģimenes svētkos vai kādā nozīmīgā datumā iepriecinās kolēģus un draugus svinīgā dienā. Taču, lai nekļūdītos un iegādātos vērtīgu rotaslietu, izvēlieties to uzticamā juvelierizstrādājumu veikalā, kuram ir nevainojama reputācija.

Oriģināli izstrādājumi no zelta un sudraba interneta veikalā VIGORIUS

Latvijas uzņēmums VIGORIUS, dārgmetālu izstrādājumu izgatavošanas un pārdošanas jomā darbojas jau 12 gadus. Šajā laikā mums izdevās nodibināt ciešu sadarbību ar atpazīstamiem Eiropas un Krievijas juvelierizstrādājumu ražotājiem. Šobrīd VIGORIUS katalogā tiek piedāvāti atzīti sertificēti vadošo ražotājrūpnīcu izstrādājumi un talantīgo Latvijas meistaru autentiskas roku darba rotaslietas:

  • Ķēdītes un kaklarotas.
  • Gredzeni.
  • Auskari.
  • Aproces.
  • Kuloni.
  • Krustiņi un svētbildes.
  • Bērnu juvelierizstrādājumi.

Vēlaties sagādāt pārsteigumu un iepriecināt savu mīļoto? Uzdāviniet ekskluzīvu rotaslietu, kas izgatavota vienā eksemplārā, pēc individuālas skices. VIGORIUS juvelieri, ar vairāk nekā 30 gadu darba pieredzi, piedāvās interesantus dāvanu dizaina variantus vai izgatavos pēc Jūsu skices. Individuālie autoru darbu piemēri ir pieejami oficiālajā kompānijas mājas lapā www.vigorius.lv.


Papildus rotaslietu tirdzniecībai, mēs veicam arī sudraba dārglietu gravēšanu un apzeltīšanu. Pieredzējušie meistari veiks juvelierizstrādājumu restaurāciju un remontu, atdodot iemīļotām lietām bijušo skaistumu un spožumu.

Mūsu veikalā atradīsiet dārglietas, kuras ilgus gadus priecēs Jūs ar savu mirdzumu un skaistumu. Veiciet pirmo pasūtījumu – atklājiet uzņēmuma VIGORIUS eleganto un daiļo rotaslietu pasauli!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti