Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Izcilība nav iemaņa, tā ir attieksme

"Esam vēsturiski tradīcijām bagātākā pedagogu kalve Latvijā. Savu vēsturi skaitām vismaz no 1944. gada. Mūsu tradīciju pūru veido Valmieras pedagoģiskā skola, Jelgavas pedagoģiskā skola, Rīgas Pirmsskolas darbinieku pedagoģiskā skola un Imantas Skolotāju institūts.

Patiesi lepojamies ar vairākiem tūkstošiem absolventu, kas ir bērnudārzu, skolu, mūzikas un dejas skolotāji un vadītāji, logopēdi, karjeras konsultanti, psihologi. Tāpat arī personāla vadītāji un biroja administratori, darba aizsardzības, komercdarbības un sabiedrisko attiecību speciālisti un uzņēmumu vadītāji. 

Mūsu attīstības balsts un virzītājspēks ir darbinieki, studenti un sadarbības partneri. Neatlaidīgi uzlabojam savu darbu, tāpēc esam ieguvuši gan maksimālo akreditāciju visās studiju programmās, gan labāko novērtējumu Latvijā sociālajās zinātnēs, gan Lielbritānijas izcilības standarta Investors in Excelence sertifikātu, gan, neskatoties uz nelabvēlīgo demogrāfisko situāciju, – arvien pieaugošu studentu un sadarbības partneru skaitu.

Katru gadu mūsu absolventi ir titula Gada skolotājs ieguvēji, viņu audzēkņi – olimpiāžu un konkursu balvu laureāti. 

Mūsu atpazīstamības zīme – individuālais darbs ar katru. Tieši šī iemesla dēļ neizmantojam elektronisko pieteikšanās sistēmu, bet uzrunājam katru topošo studentu personīgi. Arī sadarbība ar katru pašvaldību ir atšķirīga, personificēta un uz specifisko vajadzību vērsta.

Nodrošinām vienādi augstu studiju kvalitāti Rīgā un reģionos. Mūsu filiālēs strādā gan docētāji no Rīgas, gan vietējie nozaru profesionāļi, gan ārzemju vieslektori, veicam pētījumus atbilstoši reģionu vajadzībām, strādājam konkursu žūrijās, zinātniski pētniecisko darbu novērtēšanā, esam aktīvi novadu kultūras dzīves dalībnieki.

Visu darām kopā un esam kā viena liela ģimene Rīgā un visā Latvijā. Esam mērķtiecīgi, neatlaidīgi un vienmēr kopā ar jums. Daudzpusīga partnerība – ceļš, kuru ejam.

Ziemassvētkos visiem novēlu gaišas domas, patiesas attiecības un mīlestību!

Ar cieņu

Irina Degtjarjova,
RPIVA rektores vietniece
attīstības un kvalitātes vadības jautājumos 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti