Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Izvēlies dzīvi Mežaparkā – dzīvokļi un apartamenti jaunajā projektā “Mežaparka Rezidences”

Kritēriji, kas jāizpilda mūsdienu prasībām atbilstošai mājvietai, lai saviem iemītniekiem nodrošinātu ērtu, drošu un komfortablu ikdienas dzīvi, ir ļoti dažādi. Taču šobrīd vislielākā uzmanība jauna mājokļa iegādē tiek pievērsta dzīves telpas funkcionalitātei, energoefektivitātei un ergonomikai, kā arī īpašuma atrašanās vietai. Dzīvokļi vērienīgākajā dzīvojamo īpašumu attīstības projektā “Mežaparka Rezidences” apvieno visas nozīmīgākās ilgtspējīga mājokļa prasībās ar patiesi unikālu atrašanās vietu vienā no Rīgas zaļākajām, vēsturiskākajām un ģimenēm draudzīgākajām apkaimēm - Mežaparkā. Uzziniet, kādas priekšrocības jums un jūsu ģimenei var piedāvāt Mežaparka zaļā apkārtne un “Mežaparka Rezidenču” premium klases dzīvokļi un apartamenti.

2 līdz 4 istabu dzīvokļi ar augstvērtīgu gala apdari

“Mežaparka Rezidenču” premium klases dzīvokļi un apartamenti ir pieejami 2 līdz 4 istabu plānojumos ar divpusēju orientāciju un pilnu apdari. Izvēloties sev piemērotāko dzīvokļa plānojumu un guļamistabu skaitu, klientiem tiek piedāvāta iespēja izvēlēties savam dzīvesveidam piemērotāko privāto ārtelpu – balkonu vai terasi - , kā arī iegādāties autostāvvietu un mantu noliktavas telpas. “Mežaparka Rezidences” komforta klases mājokļi saviem iedzīvotājiem nodrošina komfortablu un energoefektīvu ikdienas dzīvi vienā no prestižākajām Rīgas apkaimēm. Visi jaunā projekta dzīvokļu īpašumi ir reģistrēti Zemesgrāmatā un ir pieejami tūlītējai iegādei, savukārt četri penthouse tipa dzīvokļi Jaunā Mežaparka ielā 36 ir pieejami īrei ar izpirkuma tiesībām.

Dzīvokļu apskate, rezervācija un iegāde

Dzīvokļi Rīgā, projektā “Mežaparka Rezidences” nodrošina galvaspilsētas nekustamo īpašumu tirgum īpašu un unikālu dzīvokļa īpašumu piedāvājumu. 31 hektāra platībā attīstītais dzīvojamais rajons papildina vēsturisko Mežaparka teritoriju ar mūsdienīgu nekustamo īpašumu piedāvājumu. “Mežaparka Rezidences” mazstāvu dzīvokļu ēku izcilā atrašanās vieta nodrošina ne tikai drošu un zaļu dzīvojamo rajonu, bet arī ērtu piekļuvi ikdienā nozīmīgāko pakalpojumu saņemšanai. Ikvienam interesentam, kas vēlas iepazīties ar iegādei pieejamo dzīvokļu un apartamentu piedāvājumu, šobrīd tiek piedāvāta iespēja apskatīt dzīvokļus klātienē, ievērojot visus noteiktos piesardzības pasākumus, ka arī ar attālinātu video prezentāciju starpniecību. Turklāt tieši šobrīd dzīvokļu un apartamentu iegādei projektā  “Mežaparka Rezidences” nekustamo īpašumu attīstītājs, sadarbībā ar Swedbank, ir izstrādājis īpaši izdevīgus finansējuma saņemšanas nosacījumus, tajā skaitā bezmaksas aizdevuma noformēšanu un vērtējumu, kā arī 25% atlaidi mājokļa apdrošināšanai. Swedbank īpašais piedāvājums ir spēkā līdz 2021. gada 20. aprīlim.

Par dzīvojamo īpašumu attīstības projektu “Mežaparka Rezidences”

“Mežaparka Rezidences” ir viens no unikālākajiem dzīvojamo īpašumu attīstības projektiem ne tikai Latvijā, bet arī Baltijas valstīs. Šī dzīvojamo īpašumu projekta attīstītājs ir SIA Domuss, kas savā vairāk nekā 20 gadu pieredzē Latvijas nekustamo īpašumu tirgū ir attīstījis vairākus no Latvijā populārākajiem premium klases dzīvojamo īpašumu projektiem, piemēram, “Ģipša Fabrika” un “Felicity Apartments”. “Mežaparka Rezidences” projekta izstrādē piedalījušies Latvijā un pasaulē atzīti arhitekti: Vladimirs Arsene, Andris Kronbergs, Reinis Liepiņš, Gatis Didrihsons, Diāna Zalāne, Inga Piņķe un Atis Caune. Līdzās vēsturiskajai Mežaparka teritorijai attīstītais nekustamo īpašumu komplekss ar villām, rindu mājām, dzīvokļiem un biroja ēku sniedz tā iemītniekiem iespēju apvienot dabas un Rīgas centra tuvumu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Drošā ķīmija ar "Biolar"

Cilvēki, kas ir tālu no ķīmijas jomas, dažreiz ļoti piesardzīgi izturas pret nozari un tās produktiem. Tas lielā mērā ir saistīts ar tā saucamiem "bīstamības apzīmējumiem", kas tiek drukāti ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti