Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Jums nekavējoties ir nepieciešama nauda? Ātrais kredīts varētu būt atbilde.

Dzīvē gadās visādi un situācijas, kurās varētu būt nepieciešami papildu finanšu līdzekļi, slēpjas aiz katra stūra.

Šādos gadījumos labs risinājums var būt ātrais kredīts – tas ir viens no kredītu veidiem, kas no citiem atšķiras ar to, ka nauda tiek izmaksāta pāris minūšu vai stundu laikā, bet tā jāatmaksā ir tikpat ātri – parasti laika posmā līdz vienam mēnesim, bet ir arī tādi aizdevēji, kuri ļauj šo kredītu atmaksāt pat vesela gada garumā, tādēļ iesakām uzmanīgi iepazīties ar katra nebanku kreditora sniegto piedāvājumu, prasībām un atmaksas termiņiem. (vairāk informācijas)

Šī kredītu veida priekšrocība ir iespēja ietaupīt laiku un ātri saņemt naudu, jo bieži vien, lai noslēgtu šāda veida kredīta līgumu, nav nepieciešams doties un to parakstīt klātienē; Jums būs nepieciešami tikai pāris datorpeles klikšķi vai pieskārieni viedtālruņa ekrānam, lai Jūsu kontā neticami īsā laikā ienāktu nepieciešamais līdzekļu apjoms. Ātri kredīti ir ne tikai izdevīgi laika ziņā, bet arī finansiālā ziņā, jo pirmais kredīts klientam parasti tiek piedāvāts pilnīgi bez maksas, kas nozīmē, ka nebūs jāpārmaksā un jāveic procentu maksājumi. Jāatzīst, ka ātro kredītu izsniedzēju piedāvātās naudas summas drastiski atšķiras – viens kreditors izsniedz aizdevumus lielumā līdz 100 eiro, bet cits Jums var piedāvāt pat vairākus tūkstošus eiro vienā aizdevumā. Veicot izpēti par sev piemērotāko nebanku kreditoru, ir ieteicams aplūkot arī kaimiņvalstu piedāvājumu šajā nozarē, piemēram, igauņu ātro kredītu piedāvājumu var salīdzināt šeit: https://www.kke.ee/kiirlaen. Kādēļ tas ir svarīgi? Jo šādā veidā Jūs varēsiet pārliecināties, ka iegūstat sev visizdevīgāko darījumu; kā zināms, bieži vien vienas kompānijas ietvaros dažādās valstīs var būt atšķirīga rakstura piedāvājumi, tādēļ ir vērts apskatīt arī kaimiņvalstu ātro kredītu piedāvājumu. Vēl kāda ātro kredītu labā īpašība ir tas, ka šādus kredītus ir iespējams izsniegt arī cilvēkiem ar tiešām sliktu kredītvēsturi. Jā, iespējams, ka pirmajā acu uzmetienā šāda doma neliekas laba, tomēr dzīvē gadās nonākt dažāda veida situācijās, kurās nauda ir nepieciešama nekavējoties, un nav laika gaidīt līdz nākamajai algas dienai. Mūsdienās daudzu Latvijas iedzīvotāju kredītvēsture tika sabojāta ekonomiskās krīzes rezultātā – nu vispārējais finansiālais stāvoklis ir mainījies, un šie paši kredītu ņēmēji ir pilnībā spējīgi laicīgi atmaksāt aizdevumu, tādā gadījumā viņiem atteikt būtu pilnībā nekorekti.

Jāatzīst, ka ātrajiem kredītiem ir arī savas ēnas puses. Pirmkārt, lai iegūtu šo kredītu, klientam ir jābūt noteiktā vecuma grupā, kas parasti ir no 18 līdz 85 gadiem, ir nepieciešama Latvijas valsts piederība vai rezidences atļauja, kā arī kredīti tiek izsniegti tikai no 8:00 līdz 22:00 likumdošanas prasību dēļ. Otrkārt, lai gan pirmais kredīts ir bezmaksas, tomēr tālāk var nākties konstatēt, ka procentmaksājumi attiecīgajam kredītam ir lieli, tādēļ ņemot kredītu atkārtoti ir noteikti jāpiedomā pie šī aspekta. Treškārt, ja nākas kavēt maksājumu, tad soda nauda par to var būt iespaidīga, tādēļ ir svarīgi kredīta atmaksu veikt laicīgi.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti