Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Kā iekārtot vannas istabu?

Vannas istaba ir īpaši nozīmīga telpa ikviena cilvēka ikdienā. Ar šo telpu sākas mūsu diena, tajā sevi sakopjam. Vannas istabas gaiss ir silts un mitrs, tāpēc izvēlieties mēbeles, kas izgatavotas no mitrumizturīgiem materiāliem.

Visbiežāk vannas istabas pamatkrāsa ir balta, ko varat kombinēt ar bēšiem, gaiši pelēkiem un melniem krāsu toņiem. Gaišas krāsas ir praktiskas un radīs mājīgu noskaņu. Vannas istabas griestus ieteicams izvēlēties gaišus vai matētus.

Nepārblīvējiet telpu un iegādājieties atbilstoša izmēra vannas istabas mēbeles. Ja vannas istaba ir šaura, piemēroti būs maza izmēra skapīši, plaukti un atvilknes. Tur varēsiet ērti novietot higiēnas un vannas piederumus.

Izmantojiet dabīgos materiālus, piemēram, koka izlietnes virsmas vai plauktus. Mēbeļu dekoratīvā apdare visbiežāk tiek izgatavota no nažfiniera, lamināta vai pārklāta ar lakas emalju. Lai nodrošinātu aizsardzību no mitruma, koka mēbeles tiek pārklātas ar poliuretāna laku.

Skapīši, kas paredzēti novietošanai zem izlietnes, nopērkami komplektā ar izlietni. Izmēriem jābūt savstarpēji atbilstošiem, tāpēc ērtāk un izdevīgāk ir iegādāties komplektu. Izlietnes un skapīša izmēriem jāsaskan ar attālumu no ūdensvada. Skapīša materiālam jābūt kvalitatīvam, pretējā gadījumā mitrums bojās skapīša virsmu un tā lietošanas laiks nebūs ilgs.

Iebūvējiet skapi virs tualetes poda un ietaupiet vietu savā vannas istabā. Skapja krāsa var būt neitrāla, kas saplūdīs ar sienas krāsu. Plašākās telpās labi izskatīties lielāka izmēra skapji. Virs liela skapja ir iespējams novietot pat 2 izlietnes.

Plauktos novietojiet dekoratīvas kastes vai grozus, kur ērti varēsiet salikt visu nepieciešamo. Izvairieties no haosa un ieviesiet kārtību savā vannas istabā!

Vannas istabu vizuāli paplašina grīdas flīzes un spoguļi.

  • Gaišas flīzes kombinācijā ar spilgtām detaļām būs veiksmīgs risinājums ikvienā vannas istabā. Marmora flīzes telpu padarīs daudz gaišāku un plašāku.
  • Spoguļa izmērs ir ļoti svarīgs. Pārāk mazs spogulis vannas istabā neizskatīsies labi un nepildīs savu funkciju. Lai atrastu piemērotāko, spogulim ir jābūt tikpat lielam, kā vietai, kur paredzēts to novietot. Jo augstāk spoguli novietosiet, jo lielāks būs redzamības leņķis.
  • Mazās vannas istabās labi iederēsies apaļi spoguļi. Tie radīs mājīgumu un būs labs dizaina elements.
  • Spogulis ir lielisks interjera aksesuārs. Ļaujieties fantāzijai un ieviesiet pārmaiņas savā vannas istabā! Pārkrāsojiet spoguļa rāmi citā krāsā vai papildiniet to ar dekoratīvu apgaismojumu!

Noderīgas būs neslīdošas un mitrumizturīgas mēbeles vannas istabai. Šīs mēbeles tiek izgatavotas no kokskaidu, kartona vai MDF plātnēm. Pirms mēbeļu iegādes pievērsiet uzmanību malu apdares kvalitātei un pārklājumam. Svarīgi, lai mitrums neiekļūst starp plātnes slāņiem. Pretējā gadījumā mēbeles bojāsies un plaisās. Lai izvairītos no mēbeļu maiņas, pērciet kvalitatīvas un izturīgas vannas istabas mēbeles.

Iekārtojiet vannas istabu pēc savas gaumes un kopējās telpas noskaņas. Neaizraujieties ar dekorācijām! Vannas istaba ir paredzēta higiēnai un relaksācijai. Interneta veikals 220.lv piedāvā iegādāties daudzveidīgas vannas istabas mēbeles. Veikala piedāvājumā ir dažāda veida dušas kabīnes, vannas, izlietnes, plaukti, skapji un citi noderīgi priekšmeti. Vannas istabas iekārtošanā izmantojiet skaistus un smaržīgus aksesuārus: aromātiskus kociņus, sveces vai dekoratīvo ziedu kompozīcijas. Vannas istabā varat novietot arī skaistu telpaugu. Augi labi izskatīsies uz palodzes, plauktiņos vai uz skapja.

Mājīgumu vannas istabā radīs jauns zobu birstes trauciņš, paklājs, ziepju trauks vai dvieļi. Lai radītu vienotu stilu un atmosfēru, visām detaļām ir jābūt savstarpēji saskaņotām.


 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Drošā ķīmija ar "Biolar"

Cilvēki, kas ir tālu no ķīmijas jomas, dažreiz ļoti piesardzīgi izturas pret nozari un tās produktiem. Tas lielā mērā ir saistīts ar tā saucamiem "bīstamības apzīmējumiem", kas tiek drukāti ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti