Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Kā izvēlēties atbilstošāko krēslu mājas birojam?

Izvēlēties kvalitatīvu, ergonomisku un atbilstošu mājas biroja krēslu var būt sarežģīti. It īpaši, ja krēsls nepieciešams funkcionāla mājas biroja iekārtošanai. Ergonomiski biroja krēsli ir viena no AJ Produkti pārdotākajām preču grupām un specialitātēm, tādēļ vēlamies sniegt profesionālu ieskatu biroja krēsla izvēlē, lai mūsu pieredze palīdz tev piemeklēt atbilstošāko risinājumu no mūsu plašā biroja krēslu sortimenta.

Iesākumā aicinām Tevi apdomāt šos jautājumus:

  • Cik ilgu laiku dienā paredzēts pavadīt sēdus pozīcijā?
  • Kāds ir vēlamais budžets?
  • Kādiem materiāliem dot priekšroku?
  • Klasisks biroja krēsls vai aktīvais krēsls?

Šis raksts ir daļa no AJ Produkti ieteikumu un padomu ceļveža, kurā apkopoti labākie biroja krēsli visdažādākajām vajadzībām, tostarp ergonomiski biroja krēsli, datorkrēsli ar sietveida atzveltni, rakstāmgalda krēsli un ofisa krēsli. Mēs palīdzēsim tev saprast, kam pievērst uzmanību, iegādājoties biroja krēslu, un izskaidrosim terminus, ko pamanīsi, veicot izpēti, lai tu varētu izvēlēties vispiemērotāko risinājumu tieši savām vajadzībām.

Izvērtējot mūsu klientu nepieciešamības un mājas biroja iekārtojuma specifiskās prasības, esam atlasījuši, mūsuprāt, atbilstošākos krēslus mājas birojam no  AJ Produkti biroju krēslu piedāvājuma.

Labākais budžeta klases datorkrēsls mājas birojam

Ergonomisks biroja krēsls DOVER

Priekšrocības:

  • Regulējama atzveltne
  • Pastāvīgs atbalsts mugurai
  • Var aprīkot ar roku balstiem

Šis lakoniskā dizaina biroja krēsls nodrošina lielisku cenas un funkcionalitātes attiecību. Biroja krēsls DOVER ar augsto atzveltni būs piemērots katram, kas darba laikā sēdus stāvoklī pavada līdz 4 stundām. Datorkrēsla augstums ir ergonomiski regulējams atbilstoši sēdētāja auguma garumam tā, lai pēdas balstītos pret grīdu, bet augšstilbi atrastos paralēli tai. Izliektais sēdeklis un atzveltne ir mīksti polsterēti un nodrošina komfortu, kā arī papildu atbalstu sēdēšanas laikā.

Labākais mājas biroja krēsls pareizai pozai

Ergonomisks biroja krēsls KINGSBURY

Priekšrocības:

  • Regulējams jostasvietas atbalsts, kas palīdz mazināt muguras sāpes
  • Plašā amplitūdā regulējama atzveltne un sēdeklis
  • Pielāgojami roku balsti un galvas balsts

Šis ergonomiskais biroja krēsls ir piemērots ikvienam, tostarp arī cilvēkiem, kas cieš no muguras sāpēm, ko izraisa ilgas stundas pie rakstāmgalda. Kaut arī šī krēsla cena ir augstāka, tas aprīkots ar milzum daudzām regulēšanas iespējām, kas projektētas ķermeņa atbalstam, kā arī muguras, spranda un plecu saspringuma mazināšanai.

Krēsls ir aprīkots ar pneimatiski regulējamu jostasvietas atbalstu, ko vada vienkāršs rokas sūknis, kas ļauj pielāgot spiedienu jostasvietas rajonā, mazinot saspringumu. Multisinhronais mehānisms ļauj atzveltnei un sēdeklim kustēties sinhroni, sekojot tavām kustībām un atbalstot ķermeni ikvienā pozā, tomēr sēdekli var arī atvienot un sasvērt jebkurā leņķī, lai nodrošinātu pilnīgu sēdus pozas izvēles brīvību. Sasverot sēdekli uz leju, var atvērt gūžu locītavas, tādējādi uzlabojot asinsriti kājās un pēdās.

Šim datorkrēslam var regulēt arī sēdekļa dziļumu un atzveltnes augstumu, precīzi pielāgojot tos ķermenim. Krēsls ir aprīkots ar regulējamiem roku balstiem un pārvietojamu galvas balstu, tādēļ kopumā tas ir ļoti ērts krēsls lietošanai birojā vai mājās.

Labākais rakstāmgalda krēsls ar mākslīgās ādas apdari

Ergonomisks biroja krēsls ar augstu atzveltni STIRLING

Priekšrocības:

  • Atbalstoša, augsta atzveltne
  • Viegli regulējams sēdekļa un atzveltnes stāvoklis
  • Regulējams galvas balsts un roku balsti

Datorkrēsls ar mākslīgās ādas apdari ir pārvilkts ar augstas kvalitātes sintētisko ādu, nevis dabīgo ādu. Sintētiskais materiāls izskatās tikpat labi un kalpos tikpat ilgi, tomēr, pretstatā dabīgai ādai, tas neveicina nežēlīgu izturēšanos pret dzīvniekiem un ir piemērots arī vegāniem.

Šis biroja krēsls ir aprīkots ar plašu funkciju klāstu, lai, strādājot savā mājas birojā, tu visu dienu justos ērti. Datorkrēsla augstā atzveltne nodrošina teicamu atbalstu visai mugurai, sānos tā nedaudz ieskauj ķermeni, sniedzot optimālu komfortu. Krēsls ir papildināts ar regulējamu galvas balstu, kas lieliski atbalsta arī kaklu, kā arī ar regulējamiem roku balstiem, kas mazina saspringumu rokās un plecos.

Šim ofisa krēslam ir sinhronais mehānisms, kas fiksējams četros dažādos stāvokļos. Tas nozīmē, ka atzveltne un sēdeklis seko tava ķermeņa kustībām, palīdz mainīt pozu un uzlabot asinsriti, tomēr tu tos vari arī bloķēt sev visērtākajā stāvoklī.

Labākais biroja krēsls ar sietveida atzveltni

Ergonomisks biroja krēsls ar sietveida atzveltni MILTON

Priekšrocības:

  • Elpojoša sietveida materiāla atzveltne
  • Sēdeklis un atzveltne, kas seko tavām kustībām
  • Lieliska cenas un kvalitātes attiecība

Datorkrēsli ar sietveida atzveltni kļūst arvien populārāki gan klasiskajos birojos, gan mājās birojos. Tiem bieži vien ir laba kvalitātes un cenas attiecība, turklāt materiāls ir pārsteidzoši patīkams. Mūsu bestsellers – rakstāmgalda krēsls MILTON ir tam ideāls piemērs. Šis krēsls ir aprīkots ar sietveida atzveltni un auduma apdares sēdekli. Kombinējot šos materiālus, tiek iegūtas visas priekšrocības: kvalitatīvi polsterēts sēdeklis un atbalstoša, elpojoša atzveltne, kas nodrošina gaisa plūsmu un atvēsina ķermeni.

Šim datorkrēslam ir arī regulējami roku balsti un sinhronais mehānisms, tādēļ sēdeklis un atzveltne seko tava ķermeņa kustībām, veicinot ergonomisku sēdus pozu.

Lai biroja krēslu būtu vieglāk pieskaņot dažādiem interjeriem, tam pieejami vairāku krāsu atzveltnes pārvalki, ko var ērti noņemt un notīrīt, pasargājot krēsla atzveltni no netīrumiem un nodiluma.

Labākais mājas biroja krēsls aktīvam darbam

Līdzsvara krēsls CHESTER

Priekšrocības:

  • Uzlabo stāju
  • Palīdz vingrināt centrālo muskulatūru
  • Moderns un ergonomisks dizains

Šajā modernajā līdzsvara krēslā ir iestrādāta pilates bumba, kas paredzēta kustības nodrošināšanai sēdēšanas laikā. Atsperīgais un ergonomiskais krēsls liek ķermenim veikt nelielas, nepārtrauktas kustības, kas nepieciešamas, lai saglabātu pareizu sēdus pozu. Šīs kustības ir gandrīz nemanāmas, tomēr tās nodarbina ķermeņa korsetes muskulatūru un veido pareizu stāju, kas, savukārt, samazina sāpes mugurā, sprandā un plecos. Gaiši pelēkā auduma apdare lieliski harmonē ar gaišā koka kājām. Šis ir moderns papildinājums ikvienam mājas biroja iekārtojumam!

Ko iesaka eksperti?

Pēc AJ Produkti ekspertu domām, MILTON ir piemērotākais datorkrēsls mājas birojam, kas nodrošina lielisku komfortu, turklāt tam ir moderns dizains un plašs pielāgošanas iespēju klāsts par ļoti pieejamu cenu.

Tieši šo īpašību dēļ MILTON ir viena no populārākajām mūsu klientu izvēlēm, kā atbilde uz jautājumu: ”kādu biroja krēslu iegādāties?”

Ja tev nepieciešama palīdzība piemērotākā biroja krēsla izvēlē ofisam vai mājas birojam, mūsu pieredzes bagātie produktu speciālisti vienmēr palīdzēs atrast labāko risinājumu.

Visi AJ Produkti sortimentā pieejamie biroja krēsli apskatāmi un ērti iegādājami interneta veikalā www.ajprodukti.lv 

Uzzini vairāk.

  • Ja vēlies uzzināt vairāk par plašajām mūsu biroja krēslu funkcionālajām īpašībām, dodies uz šo rakstu mūsu bloga sadaļā:  “Kā izvēlēties piemērotāko biroja krēslu?”.
  • Uzzini kā iekārtot tiešām ergonomisku mājas biroju mūsu padomu rakstā: “Ergonomiskas darba vietas izveide mājās”.
  • Vairāk padomus, ieteikumus un vērtīgas atziņas par biroja mēbelēm, interjera iekārtojumu, akustiku birojā vai noliktavas plauktu izvēli atradīsi mūs iedvesmas stāstu sadaļā – blogā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā atpazīt un novērst auto eņģu nodilumu

Automašīnas eņģēm ir svarīga loma auto drošībā un funkcionalitātē, tie ļauj durvīm, motora pārsegam un bagāžniekam netraucēti atvērties un aizvērties.

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti