Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Kā izvēlēties briļļu ietvaru atbilstoši Tavai sejas formai?

Ja plāno iegādāties jaunas brilles, tad viens no svarīgiem uzdevumiem būs izvēlēties piemērotus briļļu ietvarus. VIZIONETTE veikalos pieejami daudzveidīgi zīmolu ietvari, no kuriem izvēlēties, tāpēc vispirms būtu vērtīgi saprast, kas tieši Tev vajadzīgs.

 Labs sākums ir briļļu ietvaru izvēle pēc sejas formas. Turpinājumā apskatīsim, kādi briļļu ietvari piestāv dažādām sejas formām.

Apaļas formas seja

Šādas formas sejas piestāvētu kvadrātveida vai taisnstūrveida briļļu ietvari, kas ir platāki par Tavu seju. Šī īpašība liks sejai izskatīties tievākai un garākai, vizuāli samazinot apaļo formu. Kādi briļļu ietvari nav ieteicami?

Šajā gadījumā nevajadzētu izvēlēties brilles bez skaidri noteikta ietvara, apaļās formas, kā arī mazas formas ietvarus, kas vēl vairāk izcels apaļu seju.

Ovālas formas seja

 Šīs formas sejai piestāvēs briļļu ietvari, kam ir izteikts tilts (abu lēcu savienojuma vieta starp uzacīm) , kas dos vizuāli labu akcentu. Tāpat briļļu platumam vajadzētu pārsniegt platāko sejas daļu. Ovālas sejas īpašniekam īpaši labi izskatīsies dažādu ģeometrisko formu briļļu ietvari.

 Kādi briļļu ietvari nav ieteicami? Izvēloties briļļu ietvarus vai saulesbrilles, kas veidotas oversize dizainā un aizsedz vairāk nekā pusi sejas, Tu izjauksi dabisko balansu un simetriju.

Kvadrātveida formas seja

 Lai padarītu sejas formas leņķus maigākus, ieteicams izvēlēties briļļu ietvarus, kuru  abu lēcu savienojuma vieta - tilts ir veidota tā, lai vizuāli izskatītos augstāka, kad ietvars tiek pielaikots. Seju vizuāli slaidāku padarīt var ovālas vai apaļas formas briļļu ietvari.

Kādi briļļu ietvari nav ieteicami? Briļļu ietvari, kuri ir masīvāki un ar izteiktiem leņķiem, pievērsīs sejai vairāk uzmanības un vairāk akcentēs tieši tās kvadrātveida formu, nevis padarīs to slaidāku.

Dimanta formas seja

Izcel šauro pieri un zodu ar briļļu ietvariem, kas ir platāki par vaigu kauliem, piemēram, tā saucamās “kaķacis” vai ovālas formas ietvari. Tie izcels Tavas sejas pievilcību un smalkās iezīmes.

Kādi briļļu ietvari nav ieteicami? Šādas formas sejai nevajadzētu izvēlēties smagnējus un šaurus ietvarus, kas izceļ vaigu platumu un pievērš uzmanību šaurākajām sejas daļām.

Sirds formas seja

Labākā izvēle būs briļļu ietvari, kas līdzsvaro pieres platumu un šauros vaigus. Brilles ar akcentētu ietvara apakšējo līniju vizuāli padarīs platāku sejas šaurāko daļu. Savukārt apaļas vai kvadrātveida brilles ar noapaļotām malām novērsīs uzmanību no platās, augstās pieres.

Kādi briļļu ietvari nav ieteicami? Centies izvairīties no ietvariem, kas liek uzsvaru uz Tavu pieres daļu. Tādi ir briļļu ietvari ar  izteikti greznām, akcentētām, dekoratīvām detaļām vai izteiksmīgu augšējo ietvara līniju.

Izvēlies labākos briļļu ietvarus no VIZIONETTE

Tavas acis ir pelnījušas to labāko, tādēļ ielūkojies Vizionette, kur pieejami dažādi kvalitatīvi zīmolu briļļu ietvari, lēcas, kontaktlēcas un saulesbrilles. VIZIONETTE brilles palīdzēs izcelt Tavu personību un gaumi elegantā un mūsdienīgā veidā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kapu pieminekļi mirušo piemiņai un godināšanai

Cilvēks dzīvo tik ilgi, cik ilgi saglabājam viņu savās atmiņās. Rūpējoties par aizgājēja piemiņu, kapavietā vēlams uzstādīt kapu apmali vai kapu pieminekli. Tas ļaus nekļūdīgi atrast mirušā kapu n...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti