Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Kā izvēlēties printeri, kas atbilst Tavām vajadzībām?

Skolas rakstu darbi, biļetes, veidlapas un citi dokumenti. Lai arī ko Tev vajag izdrukāt, printeris spēj šo uzdevumu paveikt. Turklāt sīvā cīņa starp Epson, HP un Canon, kā arī citiem zīmoliem, ievērojami pazeminājusi printeru cenas, un tagad Tev ir iespēja ierīci iegādāties pat par 50 eiro vai lētāk.

Taču, ņemot vērā plašo sortimentu, nav viegli saprast, kurš printeris mājas vajadzībām ir labākais. Interneta veikals 220.lv ir sagatavojis Tev ceļvedi ar galvenajiem faktoriem, kas atšķir printerus un kā izvēlēties to, kurš nepieciešams Tavām vajadzībām. 

Tintes vai lāzera?

Šis ir viens no pirmajiem jautājumiem, kuru vajadzētu sev uzdot, plānojot printera iegādi. Tas, kuru no variantiem izvēlēsies, atkarīgs no printēšanas mērķa un daudzuma. 

Tintes printeri veido lielu printeru tirgus daļu, lielākoties tā iemesla dēļ, ka šīs ierīcas iespējams izmantot teju jebkam – grafiku, kursa darbu vai pat fotogrāfiju drukāšanai. Turklāt mūsdienās šī veida modeļi darbojas pietiekami ātri un piedāvā daudzpusīgas funkcijas, kas dažkārt pārspēj pat lāzera printerus.

Lāzera printeri arī ir laba izvēle, it īpaši darba vajadzībām, kad lielākā daļa printējamā satura ir melnbalta. Protams, iespējams izvēlēties gan melnbaltos, gan krāsainos lāzera printerus, turklāt par labām cenām. Tāpat arī to uzturēšana ir lētāka, salīdzinot ar tintes printeriem. Tas gan attiecas tieši uz melnbaltajiem modeļiem. 

Mājas lietošanai piemērotas ir arī daudzfunkcionālās ierīces, kas apvieno sevī printeri, skeneri, kopētāju, faksu, kā arī sniedz iespēju pieslēgties Wi-fi. Tieši šādi modeļi mūsdienās ir  pieprasītākie, jo cilvēki nevēlas iegādāties vairākas atsevišķas ierīces. Tā vietā tiek izvēlēta viena, kas spēj paveikt visu nepieciešamo. 

Fotoprinteri

Ja arī Tu esi viens no tiem cilvēkiem, kuriem patīk fotogrāfijas aplūkot un saglabāt drukātā veidā, Tev noteikti noderēs fotoprinteris, ko var izmantot arī mājas darbu, grafiku un citu dokumentu drukāšanai. Lai arī šādiem printeriem parasti nav tik daudzpusīgu iespēju kā pārējiem, tie piedāvā augstu printēšanas kvalitāti. Taču jāņem vērā, ka izmaksas tiem ir augstākas nekā parastajiem printeriem, turklāt foto printēšanai nepieciešams arī speciāls papīrs. 

Printeru lietošanas izmaksas

Par spīti tam, ka daudzu printeru cenas ir salīdzinoši ļoti zemas, pirms to iegādājies, atceries, ka ar to izmaksas nebeidzas. Lai printeri varētu izmantot, būs nepieciešams iegādāties nepieciešamos piederumus, piemēram, kārtridžus tintes printeriem vai lāzerprinteriem. Atceries, ka arī tos vari nopirkt 220.lv! Kārtridžu cenas atšķiras gan pēc to ražotāja, gan arī citiem kritērijiem, piemēram, tilpuma. 

Lai atrastu piemērotākos izejmateriālus printeriem par labākajām cenām, izmanto 220.lv filtrus, ar kuriem vari sakārtot preces pēc to cenas, popularitātes, kā arī atlasīt pēc vēl citiem kritērijiem.

Atkarībā no tā, cik bieži tu plāno printēt, iespējams, dārgāku kārtridžu vietā vari izvēlēties tādus, kuriem ir zemāka cena. Tāpat vienmēr ir vērts eksperimentēt un izmēģināt dažādu zīmolu ražojumus, lai atrastu tos, kas Tev der vislabāk. Ir uzņēmumi, kas sniedz arī kārtridžu uzpildes pakalpojumus, tādēļ, ja uzskati, ka šis varētu būt izdevīgāks variants, iespējams, ir vērts to izmēģināt. 

Pērkot printeri internetā, Tev ir ērta iespēja izvēlēties piegādi līdz pat mājas durvīm, tādēļ netērē savu laiku un naudu, lai brauktu uz veikalu, meklē īsto modeli internetā! Tāpat, ja vēlies iegādāties printeri uz nomaksu, 220.lv piedāvā līzingu ar izdevīgiem noteikumiem. 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti