Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Kā izvēlēties savam personīgajam stilam atbilstošu saderināšanās gredzenu

Dažādi saderināšanās gredzeni glaimo dažādiem pirkstu tipiem. Un atrast visglaimojošāko gredzenu savai unikālajai pirksta formai un izmēram, neatkarīgi no tā, vai tas ir īss, garš, slaids vai plats, ir diezgan liels izaicinājums. Vienā ziņā pareizā gredzena izvēle līdzinās savai figūrai piemērota peldkostīma izvēlei un ne visi modeļi uz pirksta izskatās tik labi kā veikala skatlogā. Tāpēc, rodas jautājums kā izvēlēties savam personīgajam stilam atbilstošu saderināšanās gredzenu?

Sāc ar gredzena formas izvēli

Pirmā lieta, kas jums jādara - jānosaka rokas formu, ņemot vērā pirkstu garumu un platumu, kā arī kopējo rokas izmēru. Neaizmirstiet arī apsvērt, vai parasti izvēlieties garu vai īsu manikīru, jo arī tas ietekmē cik gari un slaidi pirksti izskatās. Atceries, svarīgi dot sev pietiekami daudz laika, lai pielaikotu un izmēģinātu daudz un dažādus gredzenu stiliem, jo ​​bieži tie uz pirksta izskatās ļoti atšķirīgi, salīdzinot ar to kā tie izskatās dārglietu kastītē. Kā arī nebaidieties lūgt padomu — lai gan saderināšanās gredzena iegāde parasti ir vienreizējs gadījums, speciālists būs redzējis visu formu un izmēru rokas un varēs ieteikt piemērotus stilus. Kā arī ir svarīgi arī pārliecināties, vai gredzenam ir izvēlēts pareizais izmērs, jo gredzenā, kas ir tik cieši pievilkts, ka tas saspiež pirkstu vai ir tik vaļīgs, ka tas slīd apkārt, ikreiz, kad kustināt savu roku, nav nekā glaimojoša.

Izvēlies piemērotu metālu

Dažādi metāli glaimo dažādiem ādas toņiem, un tāpēc pareizā materiāla izvēle labāk akcentēs jūsu ādas krāsas iezīmes un piestāvēs labāk kā citi dārgmetāli. Tie, kuriem ir vēss ādas tonis, īpaši ar sarkanīgu nokrāsu, vajadzētu izvēlēties gaišas krāsas metālus, piemēram, platīnu, sudrabu un balto zeltu. Cilvēkiem ar siltiem ādas toņiem un ar dzeltenīgu vai zeltainu ādas nokrāsu, piestāvēs sārtais vai dzeltenais zelts. Neitrāls ādas tonis nodrošina līdzsvaru starp siltu un vēsu, tāpēc visu metālu gredzeni izskatīties labi. Kā arī saderināšanās gredzenu ieteicams saskaņot ar laulību gredzenu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti