Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Kā mazā telpā iekārtot labu guļamvietu

Ja jūs esat viens no cilvēkiem, kas domā, ka mazā istabā ir jāliek tikai kompaktas un šauras mēbeles, jūs kļūdāties. Tomēr tā ir patiesība, ka plānojot maza dzīvokļa mēbeļu izvietojumu, jādomā līdzi, jāņem vērā, ka gulta ir kaut kas, bez kā nevarat iztikt jebkurā mājoklī. Labākā vieta, kur pirkt matraci, gultu vai dīvānu - veikals erti.lv iepazīstina ar to, kādēļ ir būtiski, domājot par ierobežotu vietu, neaizmirst par ērtas gultas būtiskumu.

Gulta, varētu teikt, ir galvenā mēbele visā mājā, jo uz tās pavadīsiet visvairāk laika, tāpēc jāļauj sev aizmirst par ierobežotu vietu, kad jāizlemj par gultas izvēli. Komfortu nedrīkst upurēt, tāpēc noteikti nedrīkst nopirkt pirmo preci, kas atbilst izmēriem. Piemēram, ļoti daudzi cilvēki ilgstoši meklē viskompaktāko salokāmo dīvānu, kuru ielikt mazā dzīvoklī, pilnīgi aizmirstot, ka uz tā ne tikai būs jāskatās, bet arī jāguļ. Nepieļaujiet šo kļūdu – neizvēlaties neizmēģinātu šauru dīvānu, jo uz tā gulēsiet katru nakti, un iespējams tas jums ietaupīs tikai papildus 10 centimetrus no telpas platuma.

Gultas svarīgākā daļa ir matracis. Kamēr gultas matracis būs ideāls, tā būs viskomfortablākā gulta, kādu varat iedomāties. Ja telpa ir ļoti šaura un to ir plānots izmantot arī kā darbistabu, ļoti bieži labs risinājums ir nopirkt tikai matraci, kuru iespējams pacelt un novietot pie sienas, kad ir nepieciešams.

Lielas gultas izvēle var visai telpai likt izskatīties lielākai. Mazas istabas vienmēr izskatīsies piebāztas un nebūs estētiskas, ja tajās varēs manīt centienus to iekārtot pēc iespējas kompaktāku – pie sienām liekot lielus plauktus, ieliekot tajā salokāmās mēbeles, piemēram, salokāmo biroja galdu. Gulta kā vizuāli dominējoša mēbele aizņems lielāko daļu telpas, taču ar savu virsmas plašumu radīs arī iespaidu par plašu telpu.

Matraču veikals erti.lv piedāvā plašas izvēles sortimentu – gan matračus, gan gultas, gan dīvānus. Matraču atlaides jūs iepriecinās. Veikals piedāvā gan matračus internetā, gan iespēju visu savu sortimentu izmēģināt uz vietas veikalā Maskavas ielā 180.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Kapu pieminekļi mirušo piemiņai un godināšanai

Cilvēks dzīvo tik ilgi, cik ilgi saglabājam viņu savās atmiņās. Rūpējoties par aizgājēja piemiņu, kapavietā vēlams uzstādīt kapu apmali vai kapu pieminekli. Tas ļaus nekļūdīgi atrast mirušā kapu n...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti