Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Kā pavadīt brīvdienas diviem?

Lai vai kā mēs to nevēlētos atzīt un piedzīvot, ar laiku attiecībās iestājas rutīna, un ir nepieciešams piepūlēties, lai uzturētu saikni, kas radusies attiecību sākumā – šādos gadījumos viens no labākajiem risinājumiem ir atpūta divatā ārpus mājas, romantiskā vidē, metoties kopīgā piedzīvojumā. Atpūta raisa patīkamas emocijas un mīlestību, padarot attiecības spēcīgākas un harmoniskākas.

Spa atpūta

Ja vēlaties mierīgas un relaksējošas brīvdienas, kas palīdzēs atbrīvot ķermeni un prātu, lieliska opcija ir spa atpūta. Spa atpūta diviem visbiežāk iekļauj sevī nakšņošanu kādā viesnīcā vai viesu namā, izbaudot kādu procedūru, piemēram, masāžu, pirti vai ūdens priekus un gardu maltīti. Šādas brīvdienas ar savu otro pusīti varat pavadīt Baltic Beach Hotel Latvija, kas atrodas Jūrmalā (uzzināt vairāk).

Aktīvā atpūta

Ja brīvdienās nevēlaties sēdēt rokas klēpī salikuši, lieliska opcija ir aktīvā atpūta. Aktīvā atpūta diviem var būt izjāde ar zirgu, šķēršļu joslas apmeklējums, brauciens ar laivām vai sup dēļiem, pārgājiens.

Aktīvās atpūtas laikā nāksies sastapties ar kopīgu dažādu situāciju risināšanu, kas satuvina un ļauj pārliecināties par otra cilvēka izpalīdzību un uzticību. Nogurumu, kas radies pēc šādas atpūtas, varat mazināt, piemēram, pavadot nakti kādā romantiskā vietā.

Ekstrēmā atpūta

Ja vēlaties atmiņā paliekošas un adrenalīna bagātas brīvdienas, lieliska opcija ir ekstrēmā atpūta. Ekstrēmā atpūta diviem var būt lidojums ar lidmašīnu, gaisa balonu vai, piemēram,  helikopteru, lēciens ar gumiju, izbrauciens ar motociklu vai kvadraciklu.

Kopīgi pārdzīvojumi un uztraukumi pavisam noteikti vieno, un iegūto adrenalīna devu pēc tam varat izlīdzināt ar kādu relaksējošu procedūru un/vai nakšņošanu romantiskā vietā.

Izzinošā atpūta

Ja vēlaties brīvdienas ar pievienoto vērtību, kas ļaus atsvaidzināt esošās zināšanas un uzzināt ko jaunu, lieliska opcija ir izzinošās brīvdienas. Izzinošās brīvdienas var būt muzeja vai kāda cita senlaicīga objekta apmeklējums, pastaiga pa speciāli izveidotiem maršrutiem (dabas takām u.c.), pat nakšņošana pilī vai muižā, kurā var ne tikai uzzināt vairāk par konkrētās ēkas vēsturi, bet pat iejusties dažādos tēlos un izdzīvot konkrēto vēstures periodu.

Gardā atpūta

Ja vēlaties nodoties gastronomiskām izvirtībām un izbaudīt jaunas garšas, lieliska opcija ir gardās brīvdienas. Kas gan var būt labāks par gardu maltīti un sirsnīgām sarunām? Garda maltīte pavisam noteikti uzlabo garastāvokli!

 Gardās brīvdienas var būt kafejnīcu un/vai restorānu apmeklējums, turklāt to varat apvienot arī ar citām, iepriekš minētajām atpūtām, tādējādi piedzīvojot iespaidiem bagātas brīvdienas, kuras atceroties varēsiet nodoties kopīgam sentimentam.

Trūkst ideju brīvdienām divatā? Šie un daudzi citi brīvdienu piedāvājumi diviem pieejami gribuatpusties.lv – ienāciet un izvēlieties sev piemērotāko! Lai romantiskas un iespaidiem bagātas brīvdienas!

 

 

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti