Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Kādus preses izdevumus likt uz žurnālgaldiņa?

Vai meklē žurnālgaldiņu savai viesistabai, pie kura kopīgi dzert kafiju ar draudzenēm? Vai žurnālgaldiņš nepieciešams Tavai lauku viesu mājai klientu sagaidīšanas zonā? Vai meklē žurnālgaldiņu kā dāvanu? Lai kāds arī būtu iemesls, kāpēc tiek meklēts žurnālgaldiņš, ļoti būtiski ir, kas uz tā tiks novietots. Žurnālgaldiņu mode nosaka, ka tam vairs nav jābūt tādam mazam galdiņam skata pēc, bet tas var būt arī divos stāvos, ar daudziem nodalījumiem un plauktiņiem, tāpat arī paša galdiņa izmēri var būt diezgan iespaidīgi.

Ko uz žurnālgaldiņiem ir pieņemts novietot? Pats nosaukums jau saka priekšā, ka visbiežāk tie ir žurnāli. Šādi galdiņi pamanāmi viesnīcās, ofisos, sporta zālēs, skaistumkopšanas salonos un citās telpās, kur uzņem klientus un ir paredzēts, lai cilvēki varētu uzgaidīt un sevi izklaidēt gaidīšanas laikā. Ja žurnālgaldiņu meklē šādām vajadzībām, tad padomā par piemērota satura novietošanu uz galdiņa.

Ofisiem varētu vairāk piestāvēt klasiķu darbi, domu graudi, arī žurnāli, kas atspoguļo biznesa pasaulē notiekošo. Savukārt viesnīcās saturs jāpiemeklē visām apmeklētāju grupām atbilstošs, lai būtu gan  izdevumi bērniem, gan sievietēm, gan vīriešiem visās vecumgrupās. Savukārt skaistumkopšanas salonos vairāk piestāvēs sieviešu žurnāli, jo procentuāli vairāk tos apmeklē tieši daiļā dzimuma pārstāves. Ja no procedūrām tiek gaidīta kāda dāma, tad noderēs arī kāds žurnāls vīriešu auditorijai.

            Ir arī tāda žurnālgaldiņu kategorija, uz kuriem nekad netiek izvietoti preses izdevumi. Tie ir galdiņi, pie kuriem pat nav izvietoti krēsli vai dīvāniņi sēdēšanai. Šie žurnālgaldiņi pilda tikai dizaina funkciju. Bieži vien uz šādiem galdiņiem izvieto dekorus atbilstoši sezonas vai svētku tematikai. Tā, piemēram, Līgo laikā var novietot sieru un svaigi saplūktas Jāņuzāles, bet ziemā - adventes vainagu vai piparkūkas. Periodos, kad svētku nav, skaisti izskatīsies griezto ziedu kompozīcijas vai kāds saldumu trauks.

            Praktiski žurnālgaldiņi bieži tiek iegādāti viesistabām. Ir žurnālgaldiņi, kuros atrodas gan bārs, gan televizora pulšu un dvd kolekcijas, foto albumi, īpaši galda piederumi vai glāzes un citas noderīgas lietas. Pirms šāda žurnālgaldiņa meklējumiem svarīgi saprast, kas tajā tiks uzglabāts, un vai šo saturu var skatīt jebkurš viesis vai labāk to turēt neredzamu. Izvēloties ietilpīgu žurnālgaldiņu neaizmirsti par tā kopšanu. Ja tam būs specifiski izliekumi, materiāli, nelīdzenas virsmas, to uzkopt būs sarežģītāk un laikietilpīgāk, bet skaists un tīrs žurnālgaldiņš ir mājas/ telpas vizītkarte. Grūtāk ir uzkopt glancētas virsmas un arī stikla, spoguļu virsmas, lai tās vienmēr būtu spīdīgas un uz tām nebūtu redzami nekādi nospiedumi.

            Žurnālgaldiņš – ēdamgalds. Arī šādi var savienot divas tik šķietami nesavienojamas lietas. Ir žurnālgaldiņi, pie kuriem ir ērti pusdienot, piemēram, tupot vai sēžot līdzīgi kā lotosa pozā. Šādi izvēlas pusdienot austrumu virtuves cienītāji. Ja ir paredzēts galdiņu izmantot šādi bieži, tad labāk iegādāties pie sienas pieliekamu, atsevišķu žurnālu statīvu, lai nav apgrūtinoši katru reizi tos novākt no žurnālgaldiņa pirms kārtējās ēdienreizes.

            Vienmēr atceries par telpu, kurā novietosi žurnālgaldiņu, lai tas iekļautos kopējā interjerā. Ja mājās atrodas mazi bērni, tad domājot par drošību, izvēlies žurnālgaldiņu ar noapaļotiem stūrīšiem vai iegādājies speciālus stūru aizsargus, lai bērnu pasargātu no savainojumiem. Apdomā, cik viegli vai grūti nodalījumus, atvilktnes vai plauktiņus bērna spēkos būs attaisīt, labāk tos izvēlēties bez rokturīšiem.

            Īpašus, modernus, klasiskus, ar odziņu, impulsīvus un arī vienkāršus žurnālgaldiņus atradīsi internetveikalā 220.lv. Iepērcies gudri!

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti