Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Kam pievērst uzmanību, izvēloties viedpulksteni?

Viedpulksteņi ir modē! Viedo ierīču, īpaši viedpulksteņu piedāvājums kļūst arvien plašāks, ierīces kļūst arvien modernākas, līdz ar to ir sarežģīti saprast, kura no visām ierīcēm ir labākā un piemērotākā. Lai palīdzētu Jums izlemt, esam apkopojuši galvenos faktorus, kam pievērst uzmanību, izvēloties viedpulksteni.

Saderība ar viedtālruni

Vissvarīgākā funkcija, kam jāpievērš uzmanība, izvēloties viedpulksteni, ir saderība ar viedtālruņa operētājsistēmu. Galvenokārt viedpulksteņi atbalsta divas operētājsistēmas: Android un iOS.

Ja Jums ir viedtālrunis, kas aprīkots ar Android operētājsistēmu, Jums noteikti jāiegādājas viedpulkstenis, kas atbalsta Android, savukārt, ja Jums ir Apple viedtālrunis, Jums noteikti jāiegādājas viedpulkstenis, kas atbalsta iOS. Tomēr ņemiet vērā, ka pieejami arī viedpulksteņi, kas atbalsta gan Android, gan iOS.

Dizains

Kurš gan vēlēsies regulāri nēsāt uz rokas viedpulksteni, kurš nav vizuāli pievilcīgs? Viedpulkstenis visbiežāk asociējas tieši ar sporta pulksteni, tomēr mūsdienās tiek ražoti arī viedpulksteņi, kas izskatās kā klasiski rokas pulksteņi, aprīkoti ar metāla vai ādas siksniņu un standarta ciparnīcu.

Izvēles iespējas ir daudz un dažādas, turklāt arī šķietami klasisks viedpulkstenis var būt aprīkots ar neskaitāmām sporta funkcijām. Viedpulksteņi no 220.lv noteikti neliks vilties!

Lietotnes

Daļai viedpulksteņu ir arī veikali, kuros iespējams lejupielādēt nepieciešamās lietotnes. Galvenā atšķirība šajā gadījumā ir lietotņu pieejamība – ja izvēlēsieties viedpulksteni, kas atbalsta Android, Jums būs pieejams Google Play veikals, savukārt, ja izvēlaties viedpulksteni, kas atbalsta iOS, Jums būs pieejams App Store.

Pasaulē populāras lietotnes, tādas kā Instagram, Facebook, Whatsapp u.c. pieejamas abos iepriekš minētajos veikalos, taču, ja vēlēsieties lejupielādēt kādu specifisku lietotni, pirms tam labāk noskaidrojiet, vai šī lietotne pieejama izvelētā viedpulksteņa veikalā.

Paziņojumi

Viena no labākajām viedtālruņu funkcijām, izņemot laika rādīšanu, - tie parāda viedtālruņa paziņojumus, līdz ar to viedtālrunis nav jāizņem no kabatas vai somas, lai apskatītos, piemēram, e-pasta ziņojumu vai zvanu. Tomēr ne visi viedpulksteņi ļauj atbildēt uz paziņojumiem, tādēļ, ja vēlaties atvieglot savu ikdienu, iegādājoties viedpulksteni, noteikti pievērsiet uzmanību, lai paziņojumi ne tikai pienāk, bet uz tiem iespējams arī reaģēt.

Aktivitāšu monitorings

Ja ikdienā nodarbojaties ar fiziskām aktivitātēm, iespējams, vēlēsieties sekot līdzi tādiem rādītājiem kā pulss, sirdsdarbība, veiktās distances garums utt. Atsevišķiem viedpulksteņiem šādu funkciju nav, taču lielākā daļa modeļu ļauj lejupielādēt kādu no lietotnēm, kas ļauj sekot līdzi aktivitātēm.

Ņemiet vērā, ka ir arī speciāla viedpulksteņu kategorija ''sporta viedpulksteņi'', kas paredzēta sporta entuziastiem un aktīvistiem, līdz ar to, ja Jums svarīgi, lai tiktu veikts aktivitāšu monitorings, noteikti izvēlieties pulksteni no šīs kategorijas!

Skārienjutīgs ekrāns

Tagad, kad viedierīces attīstās straujiem soļiem, daudziem var būt pārsteigums, ka vēl joprojām tiek ražoti viedpulksteņi, kas nav aprīkoti ar skārienjutīgu ekrānu. Viedpulksteņus, kuriem nav skārienjutīga ekrāna, iespējams vadīt tikai ar podziņu palīdzību un vairumā gadījumu šādi viedpulksteņi rāda tikai  laiku un veiktos soļus.

Ja iegādājaties viedpulksteni, Jūs noteikti vēlaties, lai tas ir funkcionāls, tādēļ pievērsiet uzmanību, vai ekrāns ir skārienjutīgs – tas parasti ir daudz pielāgojamāks, līdz ar to ērtāks lietošanai.

Ceram, ka tagad Jūs zināt, kā izvēlēties viedpulksteni! Lai būtu drošs, ka izvēlaties labāko, atcerieties apdomāt, kādiem mērķiem viedpulkstenis paredzēts, un veiciet rūpīgu tirgus izpēti. Viedpulksteņi interneta veikalā 220.lv pieejami plašā izvēlē, piemēroti gan sportam, gan ikdienas lietošanai!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti