Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Kāpēc Optibet ir labākais sporta bārs?

Tev interesē sporta pārraides, patīk garšīgi paēst un atpūsties lieliskā atmosfērā? Tad Tev noteikti ir vērts ienākt Optibet sporta bārā! Šī ir vieta, kas piemērota ne tikai aktīviem sporta faniem, bet arī ikvienam citam, kas vēlas atpūsties un labi pavadīt laiku. Turpinājumā lasi vairāk par to, ko šis sporta bārs piedāvā.

Kur paēst Rīgā, Jūrmalā vai Jelgavā? Optibet sporta bārā!

Tieši tā, nu Tev vairs nav jālauza galva, domājot, kur paēst brokastis, pusdienas vai vakariņas, jo to visu par izdevīgu cenu vari nobaudīt sporta bārā Optibet! Brokastīs šeit pieejamas gardas un spēcinošas omletes, pusdienās – zupas, pasta, salāti, dažādi gaļas un zivju ēdieni, kā arī lieliski deserti. Tāpat pieejami arī dažādi dzērieni ikvienai gaumei – gan tiem, kam kārojas kas stiprāks, gan arī vieglu dzērienu cienītājiem.

Optibet sporta bāru adreses:

  • Jūrmalā, Jomas ielā 61;
  • Jelgavā, Pasta ielā 51/2;
  • Rīgā, Kr.Barona ielā 108;
  • Rīgā, Lubānas ielā 113a;
  • Rīgā, Dzelzavas ielā 17;
  • Rīgā, Arēnā Rīgā (atvērts sporta pasākumos).

Kur pulcējas labākie sporta fani? Optibet sporta bārā!

Šis bārs ar savu pozitīvo atmosfēru piesaista optimistiskus, aizrautīgus un draudzīgus apmeklētājus, kas šeit nāk ne tikai vērot dažādas spēles un sacensības, bet arī iepazīties ar citiem sporta entuziastiem un, protams, lieliski pavadīt laiku. Brīvā gaisotne, kas valda sporta bārā, ļauj viegli iepazīties ar cilvēkiem un, iespējams, pat atrast otro pusīti vai jaunus draugus! Tāpat vari diskutēt ar citiem sporta faniem par jaunumiem dažādos sporta veidos, kā arī pārbaudīt savas prognozēšanas spējas, cenšoties paredzēt, kāds būs spēles iznākums. Iespējams, tieši Tev būs precīzākais rezultāts? Šis ir aizraujošs veids, kā padarīt sporta spēļu skatīšanos vēl interesantāku un piešķirt ikdienai mazu “asumiņu”. 

Ērts un moderns iekārtojums

Veidojot Optibet sporta bāru interjeru, ir padomāts par to, lai tas atspoguļotu saikni ar sportu un azartu, kā arī vienlaikus nodrošinātu apmeklētājiem komfortu. Telpās izvietoti mazāki un lielāki galdiņi, bāra krēsli pie letes, kā arī ērti dīvāniņi, kas īpaši noderēs, ja dodies izklaidēties kopā ar lielāku draugu kompāniju. Galdiņi izvietoti tā, lai apmeklētāji viens otram netraucētu. Taču atceries – pirms došanās uz kādu no Optibet sporta bāriem, lūdzu, laikus rezervē galdiņu zvanot vai mūsu mājas lapā! Šeit arī atradīsi informāciju par katra bāra ēdienkartes un dzērienkartes piedāvājumu.

Bāros pieejami arī augstas kvalitātes ekrāni, uz kuriem tiek translētas dažādas sacensības, spēles un sporta ziņas, lai klātesošie varētu baudīt tādu saturu, kāds viņiem tīk vislabāk, neatkarīgi no atrašanās vietas bārā. Savukārt laipnais un zinošais personāls vienmēr parūpēsies par profesionālu apkalpošanu, tāpēc Tu šeit noteikti vēlēsies atgriezties atkal un atkal!
 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti